- Konu Sahibi MinikPiranha
- #45.941
35+5 te digdu ama gelişim geriligi vardi canimBüyük ihtimal erken dogdugu içindir kaç aylık doğmuştu ki
Ac sanmiyorum da bildiğin emiyor eli hatta parmaklari alamadigi icin sinir oluyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35+5 te digdu ama gelişim geriligi vardi canimBüyük ihtimal erken dogdugu içindir kaç aylık doğmuştu ki
Ac sanmiyorum da bildiğin emiyor eli hatta parmaklari alamadigi icin sinir oluyor :)
Mevlit yapmak en doğrusu ben herkesle ayrı ayrı ugrasuyirum çok zor oluyor evi de ben hep yeni kişiyi alıyorum gayet temiz yapıyor yaninda surekli duruyorum sende öyle deneGünaydın güzel anneler benim yarın misafirim gelecek mevlit okutacağım :)
Artık nasıl yorulduysam gece sağ kolum çok fena ağrıdıkadın tutsaydım bu kadar ayrıntılı temizlik yapmazdı üstün körü temizleyip bırakırdı. Şu yarını bir atlatayım rahatlayacağım. Biz de böyle @Kmsl Hnd nefes alamayrum çok telaşem vardur
![]()
O zaman 4 hafta sonrayi bi takip et belki yapar hareketleri35+5 te digdu ama gelişim geriligi vardi canim
Canım sen neden genel oldun bir sebebi varmiBende genel oldum canim bebegimi göremedim malesef birde kuveze girdi anca 2 gun sonra hastaneden cikarken girdum tam 14 gun kaldi kuvezde emmedigi icin aramızda o duygusal bag da oluşmadi babasinda daha cok duruyor cok üzülüyorum artik dogum anini gectim digum sonrası mahvetti beni süt sag ver cok yorucu emziren annekere cok özeniyorum
Dr muz bir aylık konteolümüzde artık eldivrnlerini çıkarın dedi,ellerini ağzına götürmeye başlayacak eldiven ağzında falan kalabilir riskli dedi bilgin olsunÇok tatlılar ama yaa :) benim kızım da 47 günlük ellerini emiyo eldiven islaniyo resmen.birinin kucagindayken beni takip ediyo.cok tatlı :)
Başında durunca kadınlar sevmioMevlit yapmak en doğrusu ben herkesle ayrı ayrı ugrasuyirum çok zor oluyor evi de ben hep yeni kişiyi alıyorum gayet temiz yapıyor yaninda surekli duruyorum sende öyle dene
Geçmiş olaun cnm,ama ben anlamadım neyşvar bebeğinnKızlar mrb hepinize uzun zamandır giremedim 56 gunlük oldul biz ama kakada kanla mücadele ediyoruz...gaita tahlili yapıldı gecen hafta rotavirüsü var birde inek sütü için yani sut ve sut urunlerine alerjisi olabilit dedi ben dıyete girdim üç hafta sonra kontrol var eger bu arafa yine kaka kanlı olursa diyetime yumurta eklenecek...çokzor kızlar kalsiyum.eksiliyor vücuttan bebğine kıyamıyorsun bir yandan bu durumu yaşayan yada bilgisi olan varmı
Yüzünü çok çiziyo bende sakinken çıkartıyorum eldiveni.tirnaklarini hiç kesmedim kendi düşüyodu.artik kesip eldivene veda etme zamani geldi tabiDr muz bir aylık konteolümüzde artık eldivrnlerini çıkarın dedi,ellerini ağzına götürmeye başlayacak eldiven ağzında falan kalabilir riskli dedi bilgin olsun
Cnm asla sıkma canını nolur daha evvelde yazmıçtım,ikşz üçüz dördğz bebekler hep erken doğar rutinş bu ala gayet sağlıklı başarılı bşreyleR.bnm ilk oğlum 4 aylıkdı omuzumda kafasını çeviremez ve tutamazdı,doktora danış ama bu hareketlrtde her bebeğin farklıYok canim benimki erken dogdugu icin mi bunlari yapamıyor acaba cok üzülüyorum 2 aylik ama sadece gülüyor ne ellerini farketti ne de ellerini emiyor giz takibi de yapmiyo hala uyudu mu hemen sut sagmaya basliyorum dinlenmeue firsatim yok emziren annekere cok özeniyorum emzir yatir hic yapamadim![]()
Sutve sut urunlerine alerjisivarGeçmiş olaun cnm,ama ben anlamadım neyşvar bebeğinn
Bebek nasıl aen nasıl oldun cnm,sana kesçn nazar oldu cnm ,bşzim bir akraba var nefisli birisi,geldi 3 gğndğr bebek kımıl kımıl,ağlaya ağlaya çatlayacakCanim valla ben bildigin gibi iyilesmeye calisiyorum
Geçmiş olsun cnm,allah beterinden korusun,ama oek çok kimsede var bu ,sıkma canını cnmSutve sut urunlerine alerjisivar
Ewt bende kesip çıkarttım artık ama çabuk uzuyor yinedeYüzünü çok çiziyo bende sakinken çıkartıyorum eldiveni.tirnaklarini hiç kesmedim kendi düşüyodu.artik kesip eldivene veda etme zamani geldi tabi
Sizin doktorunuz kim?özele mi gidiyorsunuz?Ewt bende kesip çıkarttım artık ama çabuk uzuyor yinede
Amin cnm çok sağol aynen doktorumuzun ıkı çocuğu bıle alerjikmişGeçmiş olsun cnm,allah beterinden korusun,ama oek çok kimsede var bu ,sıkma canını cnm
Evet canim bebegimin duruşundan dilayi doktorum riske atmayalim genel yaoalim dedi bnde kabul ettim yan ve yamuk duruyidu bebeğimCanım sen neden genel oldun bir sebebi varmi
Doğumumda acıbademde nuray hanım girmişti ilk ay kontrole ona gittik ama 2. Ay gitmeyeceğimSizin doktorunuz kim?özele mi gidiyorsunuz?
Sagol canim doktorum erken bi sikintisi yok yapar daha bekle dyor ama burda okudukça yasitkarinin yaptıklarını yapamıyor üzülüyorumCnm asla sıkma canını nolur daha evvelde yazmıçtım,ikşz üçüz dördğz bebekler hep erken doğar rutinş bu ala gayet sağlıklı başarılı bşreyleR.bnm ilk oğlum 4 aylıkdı omuzumda kafasını çeviremez ve tutamazdı,doktora danış ama bu hareketlrtde her bebeğin farklı