- 11 Temmuz 2017
- 1.302
- 1.174
- 63
- 34
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #46.681
Kizlar bizde whatsap grubu kursak ya diger topikdekiler hep kurmus bizim burasi biraz kopuk sanirim aktif olan sayili kisiler var ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy inşallah benim kızım da bırakmazBebekler cok farkli canim bende arada mama veriyorum hatta sutum cok az benim baya veriyorum ama biberonuda aliyo beni de emiyo bebekleri anlamak zor :)))
Insallah canmAyyy inşallah benim kızım da bırakmaz
bizimkinde sanki uyku yaptı ya aşı. gözünü açacak hali yok. uyusa da üzülüyoruz uyumasa da
Bencede isteyen arkadaşlarla kurulabilir,her zaman buraya giremiyoruz ama whatsapp olursa bildirimler gözükür bakarız hem daha hızlı iletişimKizlar bizde whatsap grubu kursak ya diger topikdekiler hep kurmus bizim burasi biraz kopuk sanirim aktif olan sayili kisiler var ya
Benim kızım azıcık sabırsız. İlk başta gelen hızlı sütü içiyor yavaşlayınca sinirlenip bırakıyor. Tam anlatamamışım önceki mesajımda. Tembel uğraşmak istemiyor, ağzını açıp süt aksın diye beklediği bile oluyor.Önden sağsan biraz. Ben manuel kullanıyorum med..... Diye bir marka tam boşaltıyor oda. Sütün tazyikli geliyorsa ondan emmek istemiyordur. Ben çok dolunca hemen sağıyorum önden öyle veriyorum. Hem geri kalanı rahat emiyor hemde tam boşaltıyor.
Bizimde salı günü aşımız.korkmaya başladım şimdiden.yazik kuzulara yaa
Bu arada aşı için korkuyorum yazılanları görünce,oğlumda da hatırlıyorum bşraz huzursuzdu ama uykusuzluk huysuzluk çok olmamıştı
Huzursuz olmayan var mı?
Öyle doktor hemsiremi olur yok artık yumurta beyazimi soruyo bide tövbee.onlara aşı yaptırmaya korkar insan Allah korusun çok duyuyoruz yanlış iğneden şöyle oldu falan.insallah hiç ihtiyacınız olmaz onlara.Benim yazdıklarım korkuya neden olmasın. Şırnaktayız şuan burdaki sağlık çalışanlarına hele sağlık ocağındakilere güvenmiyorum. Aşı sırasında o kadar ağlamasına aşıyı yapan kişi neden olmuş olabilir gibi geliyor hatta.
Rota aşısının ağızdsn damla olduğunu söylemiştim eşime bir de oradakilere sormak istedik. Aldığımız cevap "hayır damla değil iğnedir" oldu. Rota aşısındsn haberi bile yok. 3 aşı oldu bir tanesibş başka birine yaptırdı, kendisi bilmiyormuş. Doktora elini sürekli göz ve kaş çevresine götürüyor dedim. Bana yumurta beyazı veriyor musun diye sordu. 2 aylık bebek ne alaka yani yumurta beyazı vermek?
Aşıdan sonra ciddi bir sıkıntı yaşamadık evde şu ana kadsr. Uyku konusunds zorlandı biraz. İllaki ağrısı olmuştur biraz, gaz sancısı da vardı ikisi birleşti. Kucağımda uyudu, yatağına bırakırken uyandı bir süre. En son ışıkları kapatıp ben de yanına uzandm birlikte uyuduk. Gece de uyanmadı, huzurlu bir uyku çekti. 4te emzirdim geri uyudu sonra yine i.
Sabahtan beri de keyifli sayılır. Gülüyor, agu yapıyor kendi kendine.
Çok yazdım hakkınızı helal edin ama korkmayın aşıdan. İğne yapılırken ağlamasına katlanma kısmo bir tek zor olan. :)
Onlar instagram yuzunden engellendi doye hatirliyorum ben amaArkadaşlar whatsapp konuşmaları yapmayın yasak,bikaç ay önce birsürü kişi engellendi bu yüzden.
Ağustos annelerinde watsapp yüzünden var dolu engellenen.Onlar instagram yuzunden engellendi doye hatirliyorum ben ama![]()
Gormemisim ben onu ozamanAğustos annelerinde watsapp yüzünden var dolu engellenen.
Eet eylülde doğum yaptık,sen haziran 2019 anneleri grubuna dahil olacaksın,hayırlı oldun sağlıkla alırsın inş kucağına:)Bişey sorcam siz hepiniz eylülde doğum mu yaptınız hamile kaldığınız zaman mi
benimki de öyle. hamakta uyudu bir saat o kadar uğraştan sonraUyumuyor uyumuyor uyumuyor,durduğu yerde de ağlıyor
Nasıl uyutacağımı şaştım ,kundak ,salla,pış pış,gezinerek,ana kucağında,kendi kucağımda yok
Uyuyor tam yatırıyorum pat uyanıyor tekrar pışpış yine uyanıyor derinleşmiyor uykusu
Sizde de durum böyle mi ya dA bildiğiniz başka uyutma yöntemi var mı?
Malesef mecburuz onlara. Keşke olmasaydık. 1 aylık aşımızda gripti hemşşre maske falan kullanmadan yapmıştı iğneyi. Biz kendimizden bile sakınırken.. Sürekli belirti takibi yapmıştım o zaman da bebeğim hasta olursa diye.Öyle doktor hemsiremi olur yok artık yumurta beyazimi soruyo bide tövbee.onlara aşı yaptırmaya korkar insan Allah korusun çok duyuyoruz yanlış iğneden şöyle oldu falan.insallah hiç ihtiyacınız olmaz onlara.
Benm kızım dq böyle. Gözleri kıpkırmızı olup gidiyor uykusuzluktan. En son yorgunluktan uyuyakalıyor.Uyumuyor uyumuyor uyumuyor,durduğu yerde de ağlıyor
Nasıl uyutacağımı şaştım ,kundak ,salla,pış pış,gezinerek,ana kucağında,kendi kucağımda yok
Uyuyor tam yatırıyorum pat uyanıyor tekrar pışpış yine uyanıyor derinleşmiyor uykusu
Sizde de durum böyle mi ya dA bildiğiniz başka uyutma yöntemi var mı?