- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #48.581
İnşallah canım eve gelince hemen ateş düşürücü verdim inşallah ateşi çıkmazInşallah sorunsuz atlatırsınız canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım eve gelince hemen ateş düşürücü verdim inşallah ateşi çıkmazInşallah sorunsuz atlatırsınız canım.
Nasıl kilosu boyu canım bebisinİnşallah canım eve gelince hemen ateş düşürücü verdim inşallah ateşi çıkmaz
Canım maşallah 7 kilo 65 cm çıktı... sizin nasıldıNasıl kilosu boyu canım bebisin
Maşallah canım . Bizimde 8035 gram 63 cm geldiCanım maşallah 7 kilo 65 cm çıktı... sizin nasıldı
Oooo senin kızda çok iyiymiş maşallah siz ne zaman doğmuştu bebişl bi de mama alıyor muMaşallah canım . Bizimde 8035 gram 63 cm geldi
Evet canım sütüm kesildi mama ile besleniyor. 128 günlük bugün 2700 dogmustuOooo senin kızda çok iyiymiş maşallah siz ne zaman doğmuştu bebişl bi de mama alıyor mu
Yaa kızlar ben rotayı 215 e aldım.. burda bazı arkadaşlar 75 demişlerdi ama onların içeriği farklıymış kaldırılmış zaten anlamadım ben bişey
Üretici firma fiyat 70 lere düşünce eczanerden çekmiş ürünü sonra 1,5 ml olarak fazlalaştırmışlar tekrardan 215 satıyorlqrYaa kızlar ben rotayı 215 e aldım.. burda bazı arkadaşlar 75 demişlerdi ama onların içeriği farklıymış kaldırılmış zaten anlamadım ben bişey
Hangi mamayi kullaniyorsun canim masallah iyi kilo almis bebisinEvet canım sütüm kesildi mama ile besleniyor. 128 günlük bugün 2700 dogmustu
Golden goat kullanıyorum canım çok memnunum keçi sütü bazliHangi mamayi kullaniyorsun canim masallah iyi kilo almis bebisin
Maşallah canım benimde 2800 doğmuştu şuan uc aylığız 5400 kilosu.Evet canım sütüm kesildi mama ile besleniyor. 128 günlük bugün 2700 dogmustu
Maşallah sizede canım. 3 aylikta 6600 du bizim kilomuzMaşallah canım benimde 2800 doğmuştu şuan uc aylığız 5400 kilosu.
Evet canım 2. Dozu yaptırdım 1 Eylül doğumluBen 75 i bekledım ama sanırım gunude kacırdım artık. Ikıncı dozu mu yaptırdın sen. Kac doğumlu ?
Maşallah kuzuya... ben sadece emziriyorum ama en fazla 5 dk emiyor.. ebe kilosu çok güzel mamamı veriyorsun dedi ... ama sanki bana hiç büyütüyormuş gibi geliyorEvet canım sütüm kesildi mama ile besleniyor. 128 günlük bugün 2700 dogmustu
Farkında olmuyoruz canım buyuyolar :) baya agirlasti bizimki gidip gelene kadar ellerim koptu valla şimdiden daha 4 aylık :)Maşallah kuzuya... ben sadece emziriyorum ama en fazla 5 dk emiyor.. ebe kilosu çok güzel mamamı veriyorsun dedi ... ama sanki bana hiç büyütüyormuş gibi geliyor
Aynen canım benim kızım da uyanıkken sürekli kucağımda valla dayanılmaz oluyor ama canları sağ olsun bebişlerimizinFarkında olmuyoruz canım buyuyolar :) baya agirlasti bizimki gidip gelene kadar ellerim koptu valla şimdiden daha 4 aylık :)
Kac saatte kac ml içiyor canim seninki 4 aylik simdi doktordan geliyoruz 6 kilo 60 gr biyuda 61 cm bas cevresi 40 cm geldiMaşallah sizede canım. 3 aylikta 6600 du bizim kilomuz
BENde olmadımTek ben regl olmadım sanırım![]()
Bence gerek yok uyandığında bebeğin çok acıkmış olur ikisinide emzir arz talep meselesi sütArkadaşlar merhaba benim emziren annelere bir sorum olacak;
Biz şimdi 3 buçuk aylık olduk gece 5-6 saat güzel güzel uyuyor ben de emzirmek için uyandırmıyorum sonra emip uyuyor bu aradaki sürede sağma yapmalı mıyız? Bu güne kadar hiç sağma yapmadım. Sütüm azalır kesilir diye korkuyorum.
BENde olmadım
Spiral takıldıktan sonra kanamam oldu ama dr olur demişti
Bekliyorum ilk Doğumdan sonra çok düzenli olmuştum
Bence gerek yok uyandığında bebeğin çok acıkmış olur ikisinide emzir arz talep meselesi süt
Kesilmez yani
Ama bazen uzun uyuyunca benim göğsüm dolunca rahatsız oluyorum uyurken emziriyorum bende