2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canim naptin gittinmi doktora sordun mi?
Gittim canim eli boş dondum yine, alerji uzmanına görünün dedi, ne desem alerji kaynakli oldugunu söyledi iyide sadece neocate mama alan bir çocuk nasıl alerji olur, dört haftada 400 g gibi bişey almış, üç gündür neredeyse her mama sonrası kaka yapiyor :( poposu feci pişik oldi onada alerji pisigi dedi

Bu şekilde canım

Eklentiler

• IMG_20190118_121819.webp
    IMG_20190118_121819.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 73
Gittim canim eli boş dondum yine, alerji uzmanına görünün dedi, ne desem alerji kaynakli oldugunu söyledi iyide sadece neocate mama alan bir çocuk nasıl alerji olur, dört haftada 400 g gibi bişey almış, üç gündür neredeyse her mama sonrası kaka yapiyor :KK43: poposu feci pişik oldi onada alerji pisigi dedi
Benim kizimind poposunda pisik var.ve nu mamayla yaptığı kaka inanilmaz mukuslu.bu mamanin icinde soya varmis galiba.acaba bebegimizin soyaya karsida mi alerjisi varki?

Benim kizimind poposunda pisik var.ve nu mamayla yaptığı kaka inanilmaz mukuslu.bu mamanin icinde soya varmis galiba.acaba bebegimizin soyaya karsida mi alerjisi varki?
Bilmiyorum canim ya inan aynı durumdayım normal mamada bu kadar yoktu mukus bildigin lop löp mukus var, çarşamba alerji uzmanına goruncez bakalim ne olacak

Bilmiyorum canim ya inan aynı durumdayım normal mamada bu kadar yoktu mukus bildigin lop löp mukus var, çarşamba alerji uzmanına goruncez bakalim ne olacak
Of ne zor işler valla yoruldum, tek istegim kizimin iyi olması.bebekleri cok iştahlı sorunsuz anne sütünü duzenli alan alerjik olmayan vs annelere o kadar ozeniyorum ki.çeken bilir anca :( neyse rabbim beterinden korusun ne diyelim

Ko
Of ne zor işler valla yoruldum, tek istegim kizimin iyi olması.bebekleri cok iştahlı sorunsuz anne sütünü duzenli alan alerjik olmayan vs annelere o kadar ozeniyorum ki.çeken bilir anca :KK43: neyse rabbim beterinden korusun ne diyelim
Canim istahsiz olsunda alerjisi olmasin cok zor çünkü, seni çok iyi anlıyorum her gün istemsiz ağlıyorum, umarim en kısa surede atlatiriz, sizin kaka resmi var mı?

Bu yontem bana korkunc geliyor, cok arastirdim ve cocuklarin duygusal gelisiminde disaridan gorulemeyecek tahribata yol actigi kanaatine vardim, attacment parenting isimli bir sayfada daha kapsamli anlatiliyor, ben bikmadan usanmadan birlikte uyuyacagim, istedigi kadar kucagimda tutacagim, biraz daha duygusal ve icgudusel bakiyorum.
Maalesef ülkemizde ragbet görmüyor bi cok uyku eğitimi çünkü olaya duygusal çok fazla yaklaşıyoruz çocuğum icin hangi uyku eğitimi dogruysa deneme yanılma yoluyla bulacağım

D vitamini ocean kullaniyorum. Icinde sadece zeytinyagi ve d vitamini var. Demir de ferrum. Ama o pek icime sinmedi. Paraben olduğu icin.eczaci hepsinde paraben var. Orani en sz olan bu dedi. Bilemedim. Tavsiyelere açığım.
Parabensiz kullanıyorum,paraben olanın kullanılmaması kullanılmasından daha hayırlı. Tam adını hatırlamıyorum eve gidince yazarım.

Yok canim,mamadan dolayi o kadar kötü kokuyor ki,aklima gelmiyor çekmek.hic cekmedim.
Haftaya durumdan senide haberdar ederim canim, inşallah ikimizde en kısa surede bu durumu atlatiriz, ilçede olmak zoruma gidiyor ilde olsak hazirlan git doktora ne zaman istersen, yola gitmek yoruyor

Kızlar ben uyku eğitimine baslamayi düşünüyorum bu 4. Ay sendromu uyku gerilemesi oluyormus. Bu aylarda en geç 5. Ayda uyku eğitimine baslamak gerekiyor okuduğum kitaplarda. Var mi böyle bir uygulama düşünen

Ya bende o kdar kitap aldim 4.5 aylik oglum ama uygulayamiyorm gece 1 den once yatmiyor 10 da uyuyor gece 10 dakika snra uyaniyor. Nasil olacak bilmiyorum

4 aylık aşisini ben hâla yaptiramadim bebegim bronsit olmustu hastanede yatiyordu biraz gecikti 10 gun kadar birsey olurmu ayrica asinin yan etkileri vrmi

Ya bende o kdar kitap aldim 4.5 aylik oglum ama uygulayamiyorm gece 1 den once yatmiyor 10 da uyuyor gece 10 dakika snra uyaniyor. Nasil olacak bilmiyorum
Cidden sabır istiyor ben daha dün ilk defa denedim 18 dk sonra uykuya daldi kendiliğinden ve 6 saat aralıksız uyudu. Yavaş yavaş deneyip uyumayi öğretmek istiyorum bu hem onun gelişimi için hem de ikimizin kaliteli zaman geçirmesi için iyi olacak.

Kızlar selaam. En son doğurduğumda yazmıştım, sonra iş güç bebek derlen bir daha girmedim. Hepinizin bebekleri iyidir inşallah. Biz 19. Haftadayız artık. 7 kilo 65 cm. Çipil çipil bir şey. Pazartesiden itibaren de irlandalıanne ile uyku eğitimine başladık. Henüz rutinlerdeyiz. Anne yanı beşikte uyuyor oğlan, günde 4 gündüz uykusu, o yatıyor ben yatıyorum:) bakalım haftaya desteksiz uyumaya başlayacağız. Ondan sonraki hafta da maaleseg işe dönüyorum. Sabah 6da anneme bırakacağım kuzumu, bu yüzden ona uygun bir program hazırladık ama akşam en geç 8 buçukta uyuması gerek, bense eve 7 buçukta geleceğim. Evladımın yüzünü göremeyeceğim nerdeyse kahroluyorum. Ah geçim derdi ah...
Irlandalianne danismanlik fiyati ne kadar acaba merak ettim

Çok sabir isteyen bi uygulama o agladi sonra ben ağladım 18 dk da daldi kendisi uykuya ve 6 saat aralıksız uyudu bi kere emmek için uyandi
Mesajımdan sonra biraz baktım da iyi bir sürede uyumuş sizinki. 40 dakikadan falan söz ediyorlardı internette.

Kızlar selaam. En son doğurduğumda yazmıştım, sonra iş güç bebek derlen bir daha girmedim. Hepinizin bebekleri iyidir inşallah. Biz 19. Haftadayız artık. 7 kilo 65 cm. Çipil çipil bir şey. Pazartesiden itibaren de irlandalıanne ile uyku eğitimine başladık. Henüz rutinlerdeyiz. Anne yanı beşikte uyuyor oğlan, günde 4 gündüz uykusu, o yatıyor ben yatıyorum:) bakalım haftaya desteksiz uyumaya başlayacağız. Ondan sonraki hafta da maaleseg işe dönüyorum. Sabah 6da anneme bırakacağım kuzumu, bu yüzden ona uygun bir program hazırladık ama akşam en geç 8 buçukta uyuması gerek, bense eve 7 buçukta geleceğim. Evladımın yüzünü göremeyeceğim nerdeyse kahroluyorum. Ah geçim derdi ah...
süt izni falan yok mu biraz daha geç yatsa Daha çok zaman geçirirsiniz

Slm kizlar
Sabah ilk defa 3 cocukla 8 saatlik uzun yola cikcaz insallah cok yorucu gecmez

Back
X