2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Slmlar, kısaca kendimden bahsedeyim. 33 yaşındayım 3 yıllık evliyim. Bizim sorunumuz eş kaynaklı. Sperm sayısı hızı düşük ve morfoloji değerimiz 0. Bu yüzden önce aşılama sonra tüp bebek denedik. Geçen Şubat ayında başladık ve 7tane 5. Gün embriyom oldu Nisanda transferim oldu. İkizlere gebe kaldım ama 7 haftalıkken kalpleri durdu ve mayıs da kürtaj oldum. Kürtaj sonrası sıkıntılı geçti. Rahimde yapışıklıktan şüphelendik ama çok şükür bu ay adet oldum eskisi gibi. Dün doktora gittim ve herşey su an normal görünüyor istersen dondurulmuşlarla devam edebiliriz adetin 2. Günü gel istersen dedi. Ama ben kürtajdan bu yana 5 ay olacak acaba acele etmesem mi diye düşünüyorum ama bir taraftan da deli gibi başlamak istiyorum. Korkuyorum aynı hayalkırıklığını yasayacam diye. Sizce başlasam mı yoksa beklesem mi?

Ben yumurta sayımında hiç stres yapmadım opudan sonra 5.güne gelecek mi gelmeyecek mi diye kafayı yedim resmen :)) ama olacağı varsa oluyor ne kadar kafayı yesekte bizim elimizde olan bişey değil.. sayıya takılma sakın önemli olan sağlıklı olması ve tutunması.. senin 1 ay, benim 2 ay inşallah göz kapayıp açıncaya kadar geçer bizde o tatlı heyecanlı dönemlere geçeriz inşallah

Hoşgeldin arkadaşım aramıza, şimdi öncelikle senin hazır olman en önemli çnkü bu süreç hem maddi hem manevi insanı çok yıpratan bir süreç, bnde bebegimi düşürdüm 3.tedavimde, 6.hftada, çok üzüldüm agladım ama hayırlısı degilmiş dedim kalktım, kndimi hazır hissedincede başladık, bnimde eş kaynaklı sorun morfologi0 aynı sizin gibi dedigim gibi siz hazırsanız istediginiz zaman başlayabilirsiniz

canım kasık ağrısı oluyor bende hala... senin transfer ağrılı olmuş ya. yaraların varmış o yüzden ağrın fazlaır, korkma inşallah herşey güzel olacak..

Hoşbuldum canım Seni çok iyi anlıyorum ama korkuyorum morfoloji değeri 0 olunca düşük oluyormuş korkuyorum aynısı gene basıma gelir mi diye? Ama bir taraftan da çok istiyorum başlamayı. Artık hayırlısı olsun...

Kasık ağrısı oluyor genelde, şimdiden tutmadı diye düşünme, allahım umarım olur, sabret canım.

Yavrum valla bende önceden başladığımda yoktu ama o adet ağrısı bel ağrısı ve kasık batmaları benim ilk günden beri hala canımı acıtıyo yüreğini ferah tut Rabbim sımsıkı tutundursun meleğini sana ananas ve kabak çekirdeği ye bol bol

İnşallah canım hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız rahim dinlendirme yöntemi olumlu sonuç almayı arttırıyormuş duyduğuma göre umarım bize de faydası olur

İnşallah canım hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız rahim dinlendirme yöntemi olumlu sonuç almayı arttırıyormuş duyduğuma göre umarım bize de faydası olur
Evet canım banada öyle söylediler dondurulmuş embriyo da şansı arttırıyormuş inşallah bize de nasip olur o şans:))

Kaç yaşındasın canım ne kadar süredir uğraşıyorsunuz sizde ki sorun nedir bizim sebepsiz inferrilite 5 yıllık evliyim 30 yaşındayım
Bende 5 yıllık evliyim canım.. kasımda 28 yaşına gircem:) biz hiç korunmadık yani 5 yıldır istiyoruz. Bizimkide sebepsiz infertilite. Sizde mi hiç korunmadınız?

walla pek umudum kalmadı Allah affetsin
Cnm bak bna bu 4.denemem, bilmioruzki n zmn veya n bizim için en hayırlısı, evett bir dönem üzülücekdin bnde çok agladım isyanda ettim, ama snra güçlendim v tekrar kalktım sende güçleniceksin ve rabbim sana saati dakkası geldimi yüzünü güldürücek amin

inşallah canım. şu anda cesaretim yok tekrar denemeye. bakalım zaman ne gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…