- 22 Ocak 2018
- 189
- 370
- 23
- 38
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Beni çok iyi anlamışsın Allah razı olsun canım. Peki hangi serum bu? Ben rizede yaşıyorum buralarda yapacak yer yok bu testi. Araştırdığım kadarıyla serumun bir yan etkisi de yok. Yani testi yaptırmadan taktırsam doktorumla görüşüp. Transferden önce ve sonra kaçıncı günlerde takıldı yazabilir misin?
16 eylül transfer 24 eylül test tarihimerhabalar kızlar....
4.tedavime başlıorm 2tane uzun protokol tedavi 3.dondurulmuş işe oldu düşük yaptım buda son dondurulmuşum geriden gelen bir embriyo bakalım kader kısmet rabbim ol dedimi olur hayırlısı ise olsun duam...
Kızlar sizde anlatın burdan konuşalım...
@caliskan_kiz Hamilebelirtiler Kasık agrısı lekelenme 1hfta sonra
@Gizos_02 Hamilebelirtiler şiddetli bel agrısı
Turkuazvesari Hamile belirtiler kasık agrısı ve terleme.
Refik-i hayat Hamile Belirti yerleşme kanaması
cocukoloji 3ekim sonuç
Benbirdost 20kasımtransfer
T tugba31esgar 26eylülsonuç
moonlighttttt 27eylül sonuç
@victoryvivi 30eylül sonuç
Merhaba ben varım 16 eylülde transferim oldu 24 eylül sonuc inşAllah hepimizin evlatları tutunur. Sonunda onlara kavuşuruzYokmu başka donmuş transferi olucak?
Senle aynı gün test günümüz ne gibi belirtilerin var ?24 eylül test günüm
Canım ben bugün önce erken gebelik testinde ardından kan tahlilinde negatif sonuç aldım. 2 çıktı değerim. Ara ara bel ve kasık ağrım oluyordu. İlk günler göğüs hassasiyetim oldu geçti. Dün gece bel ağrım artınca test yapmak istedim negatif çıktı. 2 ay ara verip tekrar deneyeceğiz nasipseSenle aynı gün test günümüz ne gibi belirtilerin var ?
Ok ekledim cnm güsel haberlerle gel16 eylül transfer 24 eylül test tarihi
Canım kardeşim nolur pes etme kaçıncı denemen bilmiyorum ama umudunu yitirme Allah hiç beklemediğim bi anda İNŞALLAH gerek kalamdan kucağına versin ama olmadı yine dene hiç bişi bitmedi. Sen Allahım katında pek özel bi kılsın bilki senin imtihanın ve sabrın ve tevvekülunün mükafatı kat kat yüksek. Allahım sığın kimseyi dinleme kendini pskolojik bunalıma sakin sokma bence sen çok güçlü bir kadınsın ve biliyorum ki çok iyi bi anne olacaksın. Biraz zor olacak çok ağlicaz ama çokkl isticez olacak güzel kardeşim Rabbim kalbine ferahlık versin biraz bedensel ve ruhsal dinlen bitanem. Allah yar ve yardımcınız olsun eşinle sanaCanım ben bugün önce erken gebelik testinde ardından kan tahlilinde negatif sonuç aldım. 2 çıktı değerim. Ara ara bel ve kasık ağrım oluyordu. İlk günler göğüs hassasiyetim oldu geçti. Dün gece bel ağrım artınca test yapmak istedim negatif çıktı. 2 ay ara verip tekrar deneyeceğiz nasipse
İnşallahhhMerhaba ben varım 16 eylülde transferim oldu 24 eylül sonuc inşAllah hepimizin evlatları tutunur. Sonunda onlara kavuşuruz
Ben de 9 yıllık evliyim geçtiğimiz günlerde 3. tüp bebekle pozitif alıp kürtaj olmak zorunda kaldım çok zor ben de artık mutlu olmak istiyorum 2 tane kuzenim ilk denemlerinde pozitif aldılar doğum yaptılar. insanoğlu işte ister istemez kıyas yapıyor. Sizin ne güzel kalbiniz var ne güzel şeyler yazmışsınız bende biraz içimi dökmek istedim hakkınızı helal edinCanım kardeşim nolur pes etme kaçıncı denemen bilmiyorum ama umudunu yitirme Allah hiç beklemediğim bi anda İNŞALLAH gerek kalamdan kucağına versin ama olmadı yine dene hiç bişi bitmedi. Sen Allahım katında pek özel bi kılsın bilki senin imtihanın ve sabrın ve tevvekülunün mükafatı kat kat yüksek. Allahım sığın kimseyi dinleme kendini pskolojik bunalıma sakin sokma bence sen çok güçlü bir kadınsın ve biliyorum ki çok iyi bi anne olacaksın. Biraz zor olacak çok ağlicaz ama çokkl isticez olacak güzel kardeşim Rabbim kalbine ferahlık versin biraz bedensel ve ruhsal dinlen bitanem. Allah yar ve yardımcınız olsun eşinle sana
Üzüldüm canım ya inşAllah en kısa zamanda evletlarımızı kucağımıza alalım hepberabee ben test yapmıcam beklicem çünkü cok erken yaptım hep negatif sonuc olduCanım ben bugün önce erken gebelik testinde ardından kan tahlilinde negatif sonuç aldım. 2 çıktı değerim. Ara ara bel ve kasık ağrım oluyordu. İlk günler göğüs hassasiyetim oldu geçti. Dün gece bel ağrım artınca test yapmak istedim negatif çıktı. 2 ay ara verip tekrar deneyeceğiz nasipse
İnşAllah cümlemizinOk ekledim cnm güsel haberlerle gel
Günaydın kızlarr.. ben de yarın kan vericem hayırlısın bakalimmm
Hadiii bakalım cnm güsel haberlerle gel cnm, cnm belirtilerin nelerdi?Günaydın kızlarr.. ben de yarın kan vericem hayırlısın bakalimmm
Güzel haberlerini alırız inşallah canım.. kaçıncı gün embriyosu transferi olmuştun?Günaydın kızlarr.. ben de yarın kan vericem hayırlısın bakalimmm
İnşallah canım Allah razı olsun.Hadiii bakalım cnm güsel haberlerle gel cnm, cnm belirtilerin nelerdi?
İnşallah canım 3.gün son dondurulmuş embriyo transferimi oldum inslaalah hayırla sonuçlanır...Güzel haberlerini alırız inşallah canım.. kaçıncı gün embriyosu transferi olmuştun?
Kesin hamilesin bn sana sölim, tam yerleşme kanaması yaşamışsın, hadiiii heyecanla güsel haberler beklioruzİnşallah canım Allah razı olsun.
Şöyle söyliyim transferden 4gun sonra kaşık ve bel ağrilarim başladı hafif hafif.. 7.gunu baya şiddetlendi bu ağrılar sonra 8.gun leke geldi.
Hemen gittik kan verdik zaten 4.8 çıktı ...
Leke geldikten sonra bı anda kesildi bütün ağrilarim.. şuan sadece hafif gogüs hassasiyeti var başka da birşey yok ...
Yarın 11günüm bakalım 4.8 olan değerim yükselecek miinşallah yükselir.....
Yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle cnm, doktoruna mutlaka haber ver cnm, bazen kan sulandırıcı ilaçları kesebiliolar..Günaydin herkese... Benim dün gece tuvalet kağıdına cok küçük mercimek kadar kanli damarli akıntı gibi birsey geldi devamı yok umarım kötü bir durum degildir.Transferimin 5. günüydü ve beklenen adet tarihimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?