- Konu Sahibi cocukoloji
-
Çok haklısın cnmmm, kndini kötü hissedersn her zmn burdaım bana istedigin zmn yazabilirsin..inşallah canım. şu anda cesaretim yok tekrar denemeye. bakalım zaman ne gösterir
çok teşekkürler canım... dualarım seninle....Çok haklısın cnmmm, kndini kötü hissedersn her zmn burdaım bana istedigin zmn yazabilirsin..
Çokk teşekkür ederim cnm bnmmçok teşekkürler canım... dualarım seninle....
Merhabalar. CD 56 testini nerde yaptırdınız? Devlet hastanelerimde yapılıyor mu? Kandan mı baklıyor? Ücreti nedir? bi de özel nir günğ var mı her zaman yapılabilir mi? Çok sordum biliyorum ama tecrübeli birinden duymak beni çok rahatlatıyor. Kendimi doktorların insafına bırakmak istemiyorum. Cevap verenilirseniz çok sevinirim.Canım şöyle anlatayım 13 yıllık evliyim Ben 2 aşılama iki tüp bebek deneyimim var vücudum yani rahimim embriyo yok kabul etmiyor Çünkü tutuyor ama düşükle sonuçlanıyor bir de 13 sene geçince üstünden Fulya Bahçeci Remzi Bey'e gittim O da benden hem cd56 testi hem de genetik tarama testi istedi genetik tahlillerimi temiz çıktı ama cd56 testi pozitif çıktı Yani rahimde katil hücre var ve bu benim hamile kalmama ya da hamileliğimi ilerle etmeme engel oluyor 6 aydır düzenli şekilde takip deşerek tedavi oldum hem ameliyat oldum hem Rahim dinlendirme oldu Ayrıyetten serum tedavisi alıyorum yurtdışına 4 embriyo yolladım 4 dünden ikisi temiz çıktı ikisini transfer ettiler yani elimizden gelen bütün seçenekleri denemiş oldular üstümde Bakalım sonuç nasıl olacak Bekleyip göreceğiz
Merhabalar. CD 56 testini nerde yaptırdınız? Devlet hastanelerimde yapılıyor mu? Kandan mı baklıyor? Ücreti nedir? bi de özel nir günğ var mı her zaman yapılabilir mi? Çok sordum biliyorum ama tecrübeli birinden duymak beni çok rahatlatıyor. Kendimi doktorların insafına bırakmak istemiyorum. Cevap verenilirseniz çok sevinirim.
Beni çok iyi anlamışsın Allah razı olsun canım. Peki hangi serum bu? Ben rizede yaşıyorum buralarda yapacak yer yok bu testi. Araştırdığım kadarıyla serumun bir yan etkisi de yok. Yani testi yaptırmadan taktırsam doktorumla görüşüp. Transferden önce ve sonra kaçıncı günlerde takıldı yazabilir misin?Çok haklısın tatlım ticarethanelere döndü tüp bebek merkezleri. Bizde kobay fareleri. Ince eleyip dokunmak gereken bir zaman dilimindeyiz. Sadece tüp bebek yapmak için yaptırmamak lazım. Ama ben bunu anlayana kadar 13 sene geçti.
Şimdi kısaca yazayım. Cd 56 testini tüp bebek yaptırdığım doktorum istedi. Ben bahçeci tüp bebek merkezinde transferimi yaptırdım ama doktorum özellikle bunu istedi rahimden parça alıyorlar o şekilde bakıldı ve pozitif yüksek değer çıktı yaklaşık 850 tl gibi bir ücret ödedim. Sonrasında 4 tane serum verdiler 2 sini transferden önce 2sini transferden sonra ben şuan transfer oldum 3ü takıldı 1i kaldi
Biz ilk 2 sene istememiştik ama böyle olacağını bilseydim hiç korunmazdık insan sanki isteyince hemen olacakmış gibi geliyorBende 5 yıllık evliyim canım.. kasımda 28 yaşına gircem:) biz hiç korunmadık yani 5 yıldır istiyoruz. Bizimkide sebepsiz infertilite. Sizde mi hiç korunmadınız?
Bana gittiğim her doktor dedi ki çocuğun olmayacak milyonda bir görülen hastalık var sende tüp bebekte bile şansın çok az 4. Denedim bende ama içimde ki umudu söndürmedim hiç bir zaman ağladım yıkıldım çok günler ama yinede Rabbimden umudumu yitirmedim Allahım bir an önce hayırlı olan en güzel zamanda evladına kavuştursun seniwalla pek umudum kalmadı Allah affetsin
İlk negatifimi aldığımda abartısız 5 saat aralıksız ağlamışımdır. Çünkü o kadar olacağından umutluydum ki , transfer dönüşü ben anneyim içimde bebklerim var moduna girmiştim .. Sonucu negatif olunca o umut yerini hüzne bırakıp gözlerden akıyor maalesef acı bir tecrübeydi.günaydın arkadaşlar, sonucum negatif
maalesef. pazartesi tekrar ister mi dr bilmiyorum ama çok kötüyüm...
Kız ben bu listeyi şuan gördüm ya kurban olurum inşallah o simgeye layık olabilirimmerhabalar kızlar....
4.tedavime başlıorm 2tane uzun protokol tedavi 3.dondurulmuş işe oldu düşük yaptım buda son dondurulmuşum geriden gelen bir embriyo bakalım kader kısmet rabbim ol dedimi olur hayırlısı ise olsun duam...
Kızlar sizde anlatın burdan konuşalım...
@caliskan_kiz Hamilebelirtiler Kasık agrısı lekelenme 1hfta sonra
G Gizos_02 Hamilebelirtiler şiddetli bel agrısı
@Turkuazvesari Hamilebelirtiler kasık agrısı ve terleme.
Refik-i hayat Belirti yerleşme kanaması
cocukoloji 3ekim sonuç
yildizsar07 22eylül sonuç
@S_V_S_88 24eylül sonuç
Benbirdost 20kasımtransfer
srfbyzmrt 24eylül sonuç
T tugba31esgar 26eylülsonuç
@moonlight23 27eylül sonuç
@victoryvivi 30eylül sonuç
Bende ilk ay hamile kalacağım sanmıştım ama malesef ki öyle olmuyormuş.. seninde ilk denemen bu değil mi?Biz ilk 2 sene istememiştik ama böyle olacağını bilseydim hiç korunmazdık insan sanki isteyince hemen olacakmış gibi geliyor
Evettt evetttt güsel enerji yayıyoruz evrene alıcaz senden güsel haberler güsel düşünelimKız ben bu listeyi şuan gördüm ya kurban olurum inşallah o simgeye layık olabilirim
Cnm daha günün dolmadı ama bakarsın degişir, doktorun n dedi?Kızlar merhabalar 9.günüm bu sabah erken gebelik testi yaptım negatifti. Hastaneye gittim kan testi verdim negatif çıktı3 yıl öncekönceki ilk taze embriyo transferimden 1 kızım var. Kalan dondurulmuşlardan 2 tane transfer olmuştu. Tutunamamış malesef. 2 ay dinlenip kalan dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğiz nasipse
Değişecek gibi bir değer değil malesef 2 çıktı. Dr.umla görüştüm. O da şaşırdı. Herşey çok güzeldi ilkinde de hiç sorun yaşamamıştık. dondurulmuşla şans daha yüksek deniyordu ama nasip değilmiş. Daha zamanı var demek kiCnm daha günün dolmadı ama bakarsın degişir, doktorun n dedi?
Rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün cnmDeğişecek gibi bir değer değil malesef 2 çıktı. Dr.umla görüştüm. O da şaşırdı. Herşey çok güzeldi ilkinde de hiç sorun yaşamamıştık. dondurulmuşla şans daha yüksek deniyordu ama nasip değilmiş. Daha zamanı var demek ki
Evet benimde ilk olacak inşallahBende ilk ay hamile kalacağım sanmıştım ama malesef ki öyle olmuyormuş.. seninde ilk denemen bu değil mi?
Sn n zmn başlicn cnm? Listeye ekliyelimEvet benimde ilk olacak inşallah
Benimde ilk olucak.. Inşallah son olur canım hepimiz için..Evet benimde ilk olacak inşallah
Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?