2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Merhabalar. CD 56 testini nerde yaptırdınız? Devlet hastanelerimde yapılıyor mu? Kandan mı baklıyor? Ücreti nedir? bi de özel nir günğ var mı her zaman yapılabilir mi? Çok sordum biliyorum ama tecrübeli birinden duymak beni çok rahatlatıyor. Kendimi doktorların insafına bırakmak istemiyorum. Cevap verenilirseniz çok sevinirim.

Çok haklısın tatlım ticarethanelere döndü tüp bebek merkezleri. Bizde kobay fareleri. Ince eleyip dokunmak gereken bir zaman dilimindeyiz. Sadece tüp bebek yapmak için yaptırmamak lazım. Ama ben bunu anlayana kadar 13 sene geçti.
Şimdi kısaca yazayım. Cd 56 testini tüp bebek yaptırdığım doktorum istedi. Ben bahçeci tüp bebek merkezinde transferimi yaptırdım ama doktorum özellikle bunu istedi rahimden parça alıyorlar o şekilde bakıldı ve pozitif yüksek değer çıktı yaklaşık 850 tl gibi bir ücret ödedim. Sonrasında 4 tane serum verdiler 2 sini transferden önce 2sini transferden sonra ben şuan transfer oldum 3ü takıldı 1i kaldi

Beni çok iyi anlamışsın Allah razı olsun canım. Peki hangi serum bu? Ben rizede yaşıyorum buralarda yapacak yer yok bu testi. Araştırdığım kadarıyla serumun bir yan etkisi de yok. Yani testi yaptırmadan taktırsam doktorumla görüşüp. Transferden önce ve sonra kaçıncı günlerde takıldı yazabilir misin?

Bende 5 yıllık evliyim canım.. kasımda 28 yaşına gircem:) biz hiç korunmadık yani 5 yıldır istiyoruz. Bizimkide sebepsiz infertilite. Sizde mi hiç korunmadınız?
Biz ilk 2 sene istememiştik ama böyle olacağını bilseydim hiç korunmazdık insan sanki isteyince hemen olacakmış gibi geliyor

walla pek umudum kalmadı Allah affetsin
Bana gittiğim her doktor dedi ki çocuğun olmayacak milyonda bir görülen hastalık var sende tüp bebekte bile şansın çok az 4. Denedim bende ama içimde ki umudu söndürmedim hiç bir zaman ağladım yıkıldım çok günler ama yinede Rabbimden umudumu yitirmedim Allahım bir an önce hayırlı olan en güzel zamanda evladına kavuştursun seni

günaydın arkadaşlar, sonucum negatif
maalesef. pazartesi tekrar ister mi dr bilmiyorum ama çok kötüyüm...
İlk negatifimi aldığımda abartısız 5 saat aralıksız ağlamışımdır. Çünkü o kadar olacağından umutluydum ki , transfer dönüşü ben anneyim içimde bebklerim var moduna girmiştim .. Sonucu negatif olunca o umut yerini hüzne bırakıp gözlerden akıyor maalesef acı bir tecrübeydi.

Aradan 9 ay geçti ve ben henüz karar verdim dondurulmuşu denemeye ve şuan daha dirayetliyim . Mesela tutmazsa saatlerce ağlamayacağım . İnsan bir kere olumsuzu görünce bir sonraki sefere daha bir umursamaz oluyor canım inan bana. en kısa zamanda toparlanırsın , kendini hazır hissettiğinde yeniden denersin. Allah çok aratmasın hiç kimseyi inşallah isteyen herkesin kucakları dolsun sağlıkla..

Kız ben bu listeyi şuan gördüm ya kurban olurum inşallah o simgeye layık olabilirim

Kızlar merhabalar 9.günüm bu sabah erken gebelik testi yaptım negatifti. Hastaneye gittim kan testi verdim negatif çıktı 3 yıl önceki ilk taze embriyo transferimden 1 kızım var. Kalan dondurulmuşlardan 2 tane transfer olmuştu. Tutunamamış malesef. 2 ay dinlenip kalan dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğiz nasipse

Cnm daha günün dolmadı ama bakarsın degişir, doktorun n dedi?

Cnm daha günün dolmadı ama bakarsın degişir, doktorun n dedi?
Değişecek gibi bir değer değil malesef 2 çıktı. Dr.umla görüştüm. O da şaşırdı. Herşey çok güzeldi ilkinde de hiç sorun yaşamamıştık. dondurulmuşla şans daha yüksek deniyordu ama nasip değilmiş. Daha zamanı var demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…