2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle cnm, doktoruna mutlaka haber ver cnm, bazen kan sulandırıcı ilaçları kesebiliolar..
Artık korkudan güzele yoramiyorum ama Rabbimiz büyük inşallah guzel düsüncenizde ki gibi olur. Eger bir daha gelirse dediginizi yapayim küçük birseydi devamı da gelmedi.

Benimde geldi transferin 7gunu canım .. kan testinin 4.8cikti sınırda. Yarın tekrar vercem bakalım

Crinone jel kullaniyorsan oda yapabiliyor

Benimde geldi transferin 7gunu canım .. kan testinin 4.8cikti sınırda. Yarın tekrar vercem bakalım

Crinone jel kullaniyorsan oda yapabiliyor
Evet olabilir jel de kullaniyorum igne de bir dolu hapta . Sizi ve durumunuzu takip ediyorum hatırladığım kadarıyla 3. gün ebriyosuydu insallah bebeginiz sizinle diye düşünüyorum.

Allah razı olsun güzel kardeşim Rabbim kalbine ferahlık versin. Inşallah çektiğiniz bu emeklerim karşılığı verecek rabbim ama bu bi imtihan eğer çocukla değilse ya eşimizle ya canımızla imtihan olsaydık demekki bizim derdimiz büyük değil rabbimiz büyük. ALLAH ç.c seni nekadar istediğini bilmiyormu senin nasıl mücadele ettiğini görmüyormu bekle diyo kulum bekle bekle dua et benden işte bende sana zamanı geldiğinde gölündekini vereyim. Ama biz napiyoruz hep sorguluyoruz hep neden niçin neden ayşenin hemen oldu neden fatma 3 çocuk yaptı gibi Allah'ın yarattığını sorguluyoruz ona veren rabbim eğer bize verir istemesini bilmek lazım. Salih niyetle hakiki tövbeyle Allah'a zikrederek istemek asıl mesele Rabbim kabul edeceği dualar düşürsün dilimize. 9 yıl olmuş o 9 senedir neler yaşadın bi sen biliyosun bend e 13 senedir neler öğrendim bu imtihandan Rabbime dua ediyorum bu imtihan beni sana yaklaştırdı aracısız sadece rabbim den diler ve isterim onunla konuşurum sonra uyurum uyanırım ve bütün dertlerim bitmiş gitmiş ve hamd ederim verdiğinede vermediginede
Hakkini helal et uzattım tatlım darlandiginda aklına bisi takıldığında bana msj at Allah'ın izniyle herşey düzelir ve bizler birgün anne olucaz. Inşallah hakkıyla anne olabilmek dileğiyle

Dondurulmuş embriyolarım var canım. Kasım aralık gibi düşünüyorum transferi. Bu konuyu doktorumla görüşeceğim. Serumun adı nedir? Bi de izotonikle beraber mi takılıyor?

Hoşgeldin aramıza cnm, bnmkide 4.deneme 6.gün embriyosu 1tane bnmde test tarihim 3ekim rabbim kucaklarımızı doldursun
Hosbulduk canım 5.gun embrıyosu ılk kez transfer edılecek bana normalde 2.gun embrıyosu transfer edıldı ıkı kere bıkere tedavım tamamen ıptal oldu transfer olamadım 2.gun embrıyoları ıcınde 12. Gun sonraya test vermıslerdı buda öyle sana da öyle vermişler sanırım cok uzun

Evet cnm bnada 12.güne test tarihi verdiler, bnimde 2defa 5.gün embriyosu transferi negatif sonucu 1kez donmuş 6.gün embriyosu düşük yaptım, buda son donmuşum rabbim hepimizin emeklerinin karşılıgını versin yüzlerimiz işallah bu defa güler

Rabbim muradinizi sağlıkla nasip etsin inşallah benim drumda remzi hoca Allah ondan razı olsun işinin ehli ve tam bir beyefendi test gününüz ne zaman inşallah mucizelerin seninledir canım

İlgine çok teşekkür ederim canım. İzotonikle karıştırılıyor mu ypksa serumun peşinden izotonik mi takılıyor. Tamam bu son sorum. Allah razı olsun

Rabbim muradinizi sağlıkla nasip etsin inşallah benim drumda remzi hoca Allah ondan razı olsun işinin ehli ve tam bir beyefendi test gününüz ne zaman inşallah mucizelerin seninledir canım

Canım ben bugün öğrenicem bakalım lekelenme var 10.cu gün bugün ama artmaya başlayınca bi bakıcaz tutunabildimi tutanamadimi

İlgine çok teşekkür ederim canım. İzotonikle karıştırılıyor mu ypksa serumun peşinden izotonik mi takılıyor. Tamam bu son sorum. Allah razı olsun
Ilk önce süt gibi olan takılıyo ama o damla damla az az gidiyo ve yaklaşık 3 saat kadar sürüyo bitmesi. Sonrasında izotonigi takıyolar ozmn hızlı veriyolar ve hemen bitiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…