2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Benimde dün peçeteye lekeler geldi her lavaboya çıktığında kontrol ediyorum geliyo ve açıktan hafif koyuya geçti. Aslında bugün 10.cu gün daha 2 gün var ama tahlil yaptırcam bugün. Rabbim hayırlısını nasip etsin biz elimizden gelenin fazlasını yaptık seninde hakkında benimde hakkımda ne hayırlısi işe o olsun canım. Inşallah iyiye delalettir diyelim

ç
benımde ılk denemede tutmustu malesef kalp atısları durdu sonradan.inş rabbim bu sefer nasip eder 5. Gün embriyosu ama kalitesi pek iyi degil geriden geliyor şansı yükseltmek adına 2 adet konuldu.ben hiç uyuyamıyorum ya saat 4 de kalktım yine transferden sonra hep böyle

Bende de oldu o lekelenme. Transferin 8ci günü. Kan verdiğimde 4.8 çıkmıştı . Bugün 11gunum tekrar kan vericem bakalım ne çıkacak

Aynen öyle hayırlıysa sizin için rabbim rasip etsin inş.10 gün de çıkmıştır artık canm daha önce idrarda bakmışmıydın.

Amin canım insallah. Benimde o lekeden sonra o sekilde leke olmadi fakat jel kalıntısınin icinde kahve rengi kısımlar oldu. Hemsireye sordum kırmızı olursa haberleselim dedi. Benim test günü 10. Gün yani persembe günü bir sorun olmazsa beklerim inşallah. Biz tevekkuldeyiz Rabbim ne hayırlısıyla onu versin elhamdülillah der cabamıza devam ederiz. Tüm gönülden uğraşan anne ve baba adaylarını Rabbim hayırlı evlatlarla adaylıktan asillige gecirsin inşallah. İcinde bizide Hayırlı sonucunu bekliyorum canım.

Cnm banada transfer edilen son 1tane dondurulmuş ama geriden gelen ama embriyolog şöyle söyledi, geriden gelmesi bizim için önemli diil eger ztn son hali kaliteli ise geriden gelmesi çok etkilemez dedi, nasip kısmet hoş çok kaliteli dedikleri hiç tutmamıştı, rabbim ol dedimi herşey bi bahane

Canım benim ne desek boş biliyorum Rabbim önce sabrını versin sonra yine gücünü versink ki tevekkulle pes etmeden hayırlı zaman icin ugrsabilesin
Yok canım ben üzülmüyorum biz elimizden geleni fazlasıyla yaptık. Rabbim nasip etmedi yapacak birşey yok. Daha imtihanımiz bitmedi demek ki. Kaldıramayacağımiz yükler yüklemesin Mevla'm..

Maalesef Negatif çıktı kızlar 0.6
Bir serüvenin daha sonuna geldik. Rabbim dayanma gücü versin

Seninle durumumuz o kadar aynı ki .. O kadar çok istedim ki pozitifi görmeni. Benim de transferim olacak ve 1 adet 3.gün 12 hücreli . Dediğin gibi bu bir serüven ve inşallah Rabbim çok aratmadan bu serüvenimizi mutlu sonla taçlandırır ..

Allah dayanma gücü versin ve en kısa sürede toparlanıp yeni maceraya atılmanı nasip etsin

Maalesef Negatif çıktı kızlar 0.6
Bir serüvenin daha sonuna geldik. Rabbim dayanma gücü versin
Cnmmm çokkk üzüldümmm ne umutlarla bu yolculuga çıkıoruz, rabbim güç versin kndini sakın bırakma bir zaman snra tekrar güçleniceksin rabbim saati dakkası geldimi hemencicik vericek herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…