- 22 Ocak 2018
- 189
- 370
- 23
- 38
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Benimde dün peçeteye lekeler geldi her lavaboya çıktığında kontrol ediyorum geliyo ve açıktan hafif koyuya geçti. Aslında bugün 10.cu gün daha 2 gün var ama tahlil yaptırcam bugün. Rabbim hayırlısını nasip etsin biz elimizden gelenin fazlasını yaptık seninde hakkında benimde hakkımda ne hayırlısi işe o olsun canım. Inşallah iyiye delalettir diyelimGünaydin herkese... Benim dün gece tuvalet kağıdına cok küçük mercimek kadar kanli damarli akıntı gibi birsey geldi devamı yok umarım kötü bir durum degildir.Transferimin 5. günüydü ve beklenen adet tarihimdi.
benımde ılk denemede tutmustu malesef kalp atısları durdu sonradan.inş rabbim bu sefer nasip eder 5. Gün embriyosu ama kalitesi pek iyi degil geriden geliyor şansı yükseltmek adına 2 adet konuldu.ben hiç uyuyamıyorum ya saat 4 de kalktım yine transferden sonra hep böyleEvet cnm bnada 12.güne test tarihi verdiler, bnimde 2defa 5.gün embriyosu transferi negatif sonucu 1kez donmuş 6.gün embriyosu düşük yaptım, buda son donmuşumrabbim hepimizin emeklerinin karşılıgını versin yüzlerimiz işallah bu defa güler
En hayırlı sonuçları alırsın inşallah canım buyun dualarım seninleCanım ben bugün öğrenicem bakalım lekelenme var 10.cu gün bugün ama artmaya başlayınca bi bakıcaz tutunabildimi tutanamadimi
Bende de oldu o lekelenme. Transferin 8ci günü. Kan verdiğimde 4.8 çıkmıştı . Bugün 11gunum tekrar kan vericem bakalım ne çıkacakBenimde dün peçeteye lekeler geldi her lavaboya çıktığında kontrol ediyorum geliyo ve açıktan hafif koyuya geçti. Aslında bugün 10.cu gün daha 2 gün var ama tahlil yaptırcam bugün. Rabbim hayırlısını nasip etsin biz elimizden gelenin fazlasını yaptık seninde hakkında benimde hakkımda ne hayırlısi işe o olsun canım. Inşallah iyiye delalettir diyelim
Aynen öyle hayırlıysa sizin için rabbim rasip etsin inş.10 gün de çıkmıştır artık canm daha önce idrarda bakmışmıydın.Benimde dün peçeteye lekeler geldi her lavaboya çıktığında kontrol ediyorum geliyo ve açıktan hafif koyuya geçti. Aslında bugün 10.cu gün daha 2 gün var ama tahlil yaptırcam bugün. Rabbim hayırlısını nasip etsin biz elimizden gelenin fazlasını yaptık seninde hakkında benimde hakkımda ne hayırlısi işe o olsun canım. Inşallah iyiye delalettir diyelim
Kaçıncı gün embriyosu canımBende de oldu o lekelenme. Transferin 8ci günü. Kan verdiğimde 4.8 çıkmıştı . Bugün 11gunum tekrar kan vericem bakalım ne çıkacak
3.gün 1tane canımKaçıncı gün embriyosu canım
.3.gün 1tane canım
İnşallah canım inşallah Allah razı olsun....
5.gün embriyosu olsa 8.gün için düşük beta hcg diyebilrdk ama 3.gün embriyosuymus ıns yükselmistir
Amin canım insallah. Benimde o lekeden sonra o sekilde leke olmadi fakat jel kalıntısınin icinde kahve rengi kısımlar oldu. Hemsireye sordum kırmızı olursa haberleselim dedi. Benim test günü 10. Gün yani persembe günü bir sorun olmazsa beklerim inşallah. Biz tevekkuldeyiz Rabbim ne hayırlısıyla onu versin elhamdülillah der cabamıza devam ederiz. Tüm gönülden uğraşan anne ve baba adaylarını Rabbim hayırlı evlatlarla adaylıktan asillige gecirsin inşallah. İcinde bizideBenimde dün peçeteye lekeler geldi her lavaboya çıktığında kontrol ediyorum geliyo ve açıktan hafif koyuya geçti. Aslında bugün 10.cu gün daha 2 gün var ama tahlil yaptırcam bugün. Rabbim hayırlısını nasip etsin biz elimizden gelenin fazlasını yaptık seninde hakkında benimde hakkımda ne hayırlısi işe o olsun canım. Inşallah iyiye delalettir diyelim
Seninde haberini merakla ve dua ile bekliyorum canımBende de oldu o lekelenme. Transferin 8ci günü. Kan verdiğimde 4.8 çıkmıştı . Bugün 11gunum tekrar kan vericem bakalım ne çıkacak
Teşekkür ederim canım. Verdim kanı 1saate çıkarmışSeninde haberini merakla ve dua ile bekliyorum canım
Cnm banada transfer edilen son 1tane dondurulmuş ama geriden gelen ama embriyolog şöyle söyledi, geriden gelmesi bizim için önemli diil eger ztn son hali kaliteli ise geriden gelmesi çok etkilemez dedi, nasip kısmet hoş çok kaliteli dedikleri hiç tutmamıştı, rabbim ol dedimi herşey bi bahaneç
benımde ılk denemede tutmustu malesef kalp atısları durdu sonradan.inş rabbim bu sefer nasip eder 5. Gün embriyosu ama kalitesi pek iyi degil geriden geliyor şansı yükseltmek adına 2 adet konuldu.ben hiç uyuyamıyorum ya saat 4 de kalktım yine transferden sonra hep böyle
Cnmm ne durumdasın bekliorz heyecanlaTeşekkür ederim canım. Verdim kanı 1saate çıkarmış
Canım benim ne desek boş biliyorumMaalesef Negatif çıktı kızlar 0.6
Bir serüvenin daha sonuna geldik. Rabbim dayanma gücü versin
Yok canım ben üzülmüyorum biz elimizden geleni fazlasıyla yaptık. Rabbim nasip etmedi yapacak birşey yok. Daha imtihanımiz bitmedi demek ki. Kaldıramayacağımiz yükler yüklemesin Mevla'm..Canım benim ne desek boş biliyorumRabbim önce sabrını versin sonra yine gücünü versink ki tevekkulle pes etmeden hayırlı zaman icin ugrsabilesin
Maalesef Negatif çıktı kızlar 0.6
Cnmmm çokkk üzüldümmm ne umutlarla bu yolculuga çıkıoruz, rabbim güç versin kndini sakın bırakma bir zaman snra tekrar güçleniceksin rabbim saati dakkası geldimi hemencicik vericek herşeyin hayırlısı olsun hepimiz içinMaalesef Negatif çıktı kızlar 0.6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?