2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Çok sağol cnm Allah razı olsun inşallah sizlerden pozitif sonuçları görürüz hayırlısıyla ..

Son dondurulmuşumdu başka kalmadı.. beni en çok üzen bu oldu. Herşeye sil baştan başlamak çok büyüyor gözümde..
Hayırlısı artik. Ama suanlik maddi manevi göze alamıyoruz

Hayırlı sonuçların olur insallah Durumumuz benziyor merak ediyorum ben de heyecan yaptim burada canım. Senin lekelenmen devam ediyor mu ?

Gozun aydın canım sen test yaptrcam dıye yazdıgında Allah allah hamıle degılmıydıkı zaten doye dusundum nedense oyle hıssetmıstım yazacaktım sonra en ufak bır seyden bıle umutlanıyoruz bu donemde dedım umutlandırmayım bırsey yazmamıatım.rabbım tamamaına erdırsın ınsallah canım saglıklı bır sekılde kucagna alasın inşallah

Canim benim yaaa nasıl mutlu oldum... Rahmine koyan Rabbim sağlıkla huzurla kucağına da koysun insallah Bu guzel haberden hayırlısıyla bizede nasip olsun insallah

10.gun 327 baya ıyı bıdeger masallah ıkız olabılır

Dondurulmus embriyolar regliden kac gun sonra transfer edilir acaba tahminen...Deneyimi olanlar bilgi verirse sevinirim
Reglin 2veya 3.günü tedavi başlar maksimum 17gün içinde transfer olur adetin 2.gününden itibaren sayarsak benim 6.gün embriyosuydu17.gün transfer oldu 5.gün embriyosu olsaydı 16.gün 4.gün embriyosu 15.gün böle gidioo

T tugba31esgar canım belirtilerin nelerdi cnm? İlk gündendir beri?
Canım ben konulduğu andan itibaren tutunmaya çalıştığını rahimde bişiyler olduğunu hissettim. Vücudun reaksiyon verdi aşırı terleme ve aşırı kaşık ağrıları vardı iki gündür de mutfağa giremiyodum koku hassasiyeti oluşmuştu iki gündür yemek yiyemiyodum iştahım kesilmişti bide yüzüm aşırı sivilce kapladı normalde olmazdı bunun dışında bisi olmadi

Canım benim hayirli uğurlu olsun inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin hayirlısıylaa...

Aslında transfer tarihi kisiye ve rahim kalinligina göre degisiyor mesela benim transferim 23. gun oldu. Hatta genelde 21. Gün oluyor diye kafaya takmistim rahim kalinligimda iyiyidi doktor hafta sonuna gelmesin diye 23. Gun yapti galiba dedim.

3 adet embriyom oluştu.İlk transferim tazeydi 2 adet konuldu negatif. 12 hücreli tek embriyom donduruldu ve şuan onu transfer edecekler.. Durumumuz gerçekten aynı.

Madden olduğu kadar manen de yorucu 9 ay ara verdim dondurulmuşu transfer olmak için. Seni çok ama çok iyi anlıyorum canım.Allah çok aratmasın hiçbirimizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…