- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Çok sağol cnm Allah razı olsun inşallah sizlerden pozitif sonuçları görürüz hayırlısıyla ..Seninle durumumuz o kadar aynı ki .. O kadar çok istedim ki pozitifi görmeni. Benim de transferim olacak ve 1 adet 3.gün 12 hücreli . Dediğin gibi bu bir serüven ve inşallah Rabbim çok aratmadan bu serüvenimizi mutlu sonla taçlandırır ..
Allah dayanma gücü versin ve en kısa sürede toparlanıp yeni maceraya atılmanı nasip etsin
Amin canım amin cümlemize... Lekelenmen sürekli devam etmis miydi ?Yok canım ben üzülmüyorum biz elimizden geleni fazlasıyla yaptık. Rabbim nasip etmedi yapacak birşey yok. Daha imtihanımiz bitmedi demek ki. Kaldıramayacağımiz yükler yüklemesin Mevla'm..
Hayır 1kere geldi sadeceAmin canım amin cümlemize... Lekelenmen sürekli devam etmis miydi ?
Hayırlı sonuçların olur insallahBende kan verdim sonuç bekliyorum. Allahım ne zor şeyler yaşıyoruz inşallah karşılığını alırız elim ayağım buz gibi elimde telefon bekliyorum Allahım hayırlı sonuçlar cikarsin diye dua ediyorum
Hayırlısı buymus canım demekkı kendını uzme ıns bıdahakı tedavıde nasıp olurMaalesef Negatif çıktı kızlar 0.6
Bir serüvenin daha sonuna geldik. Rabbim dayanma gücü versin
Gozun aydın canım sen test yaptrcam dıye yazdıgında Allah allah hamıle degılmıydıkı zaten doye dusundum nedense oyle hıssetmıstım yazacaktım sonra en ufak bır seyden bıle umutlanıyoruz bu donemde dedım umutlandırmayım bırsey yazmamıatım.rabbım tamamaına erdırsın ınsallah canım saglıklı bır sekılde kucagna alasın inşallahAradılar şimdi arkadaşlar 327 çıkmış yani pozitif yani hamileyim yani tutmuş beni bırakmamış çok dua ettim elhamdülillah dualarına icabet etti mevla şoktayim eşim ailem kimse bilmiyo ilk size yazdım kal geldi buz kestim napicam bilemedim
Hayırlı ugurlu olsun gözünaydın cnmmAradılar şimdi arkadaşlar 327 çıkmış yani pozitif yani hamileyim yani tutmuş beni bırakmamış çok dua ettim elhamdülillah dualarına icabet etti mevla şoktayim eşim ailem kimse bilmiyo ilk size yazdım kal geldi buz kestim napicam bilemedim
10.gun 327 baya ıyı bıdeger masallah ıkız olabılırAradılar şimdi arkadaşlar 327 çıkmış yani pozitif yani hamileyim yani tutmuş beni bırakmamış çok dua ettim elhamdülillah dualarına icabet etti mevla şoktayim eşim ailem kimse bilmiyo ilk size yazdım kal geldi buz kestim napicam bilemedim
Reglin 2veya 3.günü tedavi başlar maksimum 17gün içinde transfer olur adetin 2.gününden itibaren sayarsak benim 6.gün embriyosuydu17.gün transfer oldu 5.gün embriyosu olsaydı 16.gün 4.gün embriyosu 15.gün böle gidiooDondurulmus embriyolar regliden kac gun sonra transfer edilir acaba tahminen...Deneyimi olanlar bilgi verirse sevinirim
Canım ben konulduğu andan itibaren tutunmaya çalıştığını rahimde bişiyler olduğunu hissettim. Vücudun reaksiyon verdi aşırı terleme ve aşırı kaşık ağrıları vardı iki gündür de mutfağa giremiyodum koku hassasiyeti oluşmuştu iki gündür yemek yiyemiyodum iştahım kesilmişti bide yüzüm aşırı sivilce kapladı normalde olmazdı bunun dışında bisi olmadiT tugba31esgar canım belirtilerin nelerdi cnm? İlk gündendir beri?
Ok cnm seni beklicezAh canlar size yazdım daha eşimin haberi yok düşünün eşimden önce siz aklıma düştünüz sizlerden başka beni iyi anlayacak kimse yok şimdi doktorunla iletişime geçeyim gelicem yine buraya ilk şoku bi atlatiyimda
Canım benim hayirli uğurlu olsun inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin hayirlısıylaa...Ah canlar size yazdım daha eşimin haberi yok düşünün eşimden önce siz aklıma düştünüz sizlerden başka beni iyi anlayacak kimse yok şimdi doktorunla iletişime geçeyim gelicem yine buraya ilk şoku bi atlatiyimda
Aslında transfer tarihi kisiye ve rahim kalinligina göre degisiyor mesela benim transferim 23. gun oldu. Hatta genelde 21. Gün oluyor diye kafaya takmistim rahim kalinligimda iyiyidi doktor hafta sonuna gelmesin diye 23. Gun yapti galiba dedim.Reglin 2veya 3.günü tedavi başlar maksimum 17gün içinde transfer olur adetin 2.gününden itibaren sayarsak benim 6.gün embriyosuydu17.gün transfer oldu 5.gün embriyosu olsaydı 16.gün 4.gün embriyosu 15.gün böle gidioo
Çok sağol cnm Allah razı olsun inşallah sizlerden pozitif sonuçları görürüz hayırlısıyla ..
Son dondurulmuşumdu başka kalmadı.. beni en çok üzen bu oldu. Herşeye sil baştan başlamak çok büyüyor gözümde..
Hayırlısı artik. Ama suanlik maddi manevi göze alamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?