- 7 Kasım 2017
- 2.642
- 3.547
- 133
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Allah sağlıcakla kucağına aldığın günleri de göstersin canımAradılar şimdi arkadaşlar 327 çıkmış yani pozitif yani hamileyim yani tutmuş beni bırakmamış çok dua ettim elhamdülillah dualarına icabet etti mevla şoktayim eşim ailem kimse bilmiyo ilk size yazdım kal geldi buz kestim napicam bilemedim
Çook sevindim ben de bekleme sürecindeyim son günlerim. Moralim de çok bozuktu adet ağrım olduğu için. Haber iyi geldi. Rabbim sağlıkla devamını getirsin cnm çok şükürAradılar şimdi arkadaşlar 327 çıkmış yani pozitif yani hamileyim yani tutmuş beni bırakmamış çok dua ettim elhamdülillah dualarına icabet etti mevla şoktayim eşim ailem kimse bilmiyo ilk size yazdım kal geldi buz kestim napicam bilemedim
Maalesef Negatif çıktı kızlar 0.6
Bir serüvenin daha sonuna geldik. Rabbim dayanma gücü versin
Yaaa çok sevindim şu anAradılar şimdi arkadaşlar 327 çıkmış yani pozitif yani hamileyim yani tutmuş beni bırakmamış çok dua ettim elhamdülillah dualarına icabet etti mevla şoktayim eşim ailem kimse bilmiyo ilk size yazdım kal geldi buz kestim napicam bilemedim
Benim 22. Günde yapıldıDondurulmus embriyolar regliden kac gun sonra transfer edilir acaba tahminen...Deneyimi olanlar bilgi verirse sevinirim
Bende 7ay ara vermiştim canim . O 7ay hep beni teselli etti o embriyo. Ama şimdi birşey kalmadı hayırlı si olsun insallah3 adet embriyom oluştu.İlk transferim tazeydi 2 adet konuldu negatif. 12 hücreli tek embriyom donduruldu ve şuan onu transfer edecekler.. Durumumuz gerçekten aynı.
Madden olduğu kadar manen de yorucu 9 ay ara verdim dondurulmuşu transfer olmak için. Seni çok ama çok iyi anlıyorum canım.Allah çok aratmasın hiçbirimizi inşallah
Bende 7ay ara vermiştim canim . O 7ay hep beni teselli etti o embriyo. Ama şimdi birşey kalmadı hayırlı si olsun insallah
İnan tüm kalbimle diyorum ki benim yaşadıklarımı sen yaşama , ve en hayırlı sonuçları al.. mevlam önce göbeğini sonra kucağını doldursun inslalah..
Ah canlar size yazdım daha eşimin haberi yok düşünün eşimden önce siz aklıma düştünüz sizlerden başka beni iyi anlayacak kimse yok şimdi doktorunla iletişime geçeyim gelicem yine buraya ilk şoku bi atlatiyimda
Ben de 4-5 uyanıyorum sabahları, kafam devamlı çalışıyo çünküç
benımde ılk denemede tutmustu malesef kalp atısları durdu sonradan.inş rabbim bu sefer nasip eder 5. Gün embriyosu ama kalitesi pek iyi degil geriden geliyor şansı yükseltmek adına 2 adet konuldu.ben hiç uyuyamıyorum ya saat 4 de kalktım yine transferden sonra hep böyle
Bıde 4 5 e kadar her bı saate bır kalkıyorum zaman gecmıyo :)
Ben de 4-5 uyanıyorum sabahları, kafam devamlı çalışıyo çünkü
Bacak agrısı bnde var bu 3.günüm dışarda biras yürüdm ayakta kaldım belim kopucak gibi agrıoKızlar benım transfer oldugun gece bel agrım basladı sabaha kadar sabah ıyıydım bır aonrakı gun bel agrısına bacak agrısıda eklendı kopacak gbı agrı oluyo ama gecelerı ve uzandıgımda gunduz bırseyım yok bugun 4. Gun transfer olalı bugun kasık agrısıda eklendı bel ve bacaklarımın agrısına.hadı bel agrısını anladımda bacak agrısı olan varmı bu neden acaba
Allah kucağına almayında nasip etsin. Bu zorlu yolculuğu unutturan bir sevinç hepimize nasip olsun inşallah.Aradılar şimdi arkadaşlar 327 çıkmış yani pozitif yani hamileyim yani tutmuş beni bırakmamış çok dua ettim elhamdülillah dualarına icabet etti mevla şoktayim eşim ailem kimse bilmiyo ilk size yazdım kal geldi buz kestim napicam bilemedim
Neyse yalnız değilmişimBıde 4 5 e kadar her bı saate bır kalkıyorum zaman gecmıyo :)
İlaçlardan biri bacak ağrısı yapıyodu sanırım, okuduğumu hatırlıyorum sanki yan etkilerde..Kızlar benım transfer oldugun gece bel agrım basladı sabaha kadar sabah ıyıydım bır aonrakı gun bel agrısına bacak agrısıda eklendı kopacak gbı agrı oluyo ama gecelerı ve uzandıgımda gunduz bırseyım yok bugun 4. Gun transfer olalı bugun kasık agrısıda eklendı bel ve bacaklarımın agrısına.hadı bel agrısını anladımda bacak agrısı olan varmı bu neden acaba
Ben suan climara fort bant cleaxsan igne crinone jel kullanıyorum bunları transferden öncede bıdonem kullandım ekstra eklenen tek sey transfer grunu proluton depot vurdular persembe tekrar vurduracagımİlaçlardan biri bacak ağrısı yapıyodu sanırım, okuduğumu hatırlıyorum sanki yan etkilerde..
Cnm senin ilk günlerde bel agrısı varmydı?İlaçlardan biri bacak ağrısı yapıyodu sanırım, okuduğumu hatırlıyorum sanki yan etkilerde..
Hayır yoktu, son 2 gündür var ama o da devamlı değil, eğilirsem falan oluyo anca.Cnm senin ilk günlerde bel agrısı varmydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?