- Konu Sahibi cocukoloji
-
Hayırlısıyla kucagınada almak nasip olsun cnm10. Gün idrar
Yok normal bi test bu, bat’ımdan 2 gün geçti.Hayırlısıyla kucagınada almak nasip olsun cnmerken gebelik testimi cnm?
2. Gün akşam başladı canım benim şimdi ara ara gelen bel ağrısı ve deli gibi kasık ağrısı rahimin içinde bıçak saplaması bugün 11. Günüm hergün idrar testi yapıyorum pozitif çıkıyo kan vermeye korkuyorum perşembeyi bekliycem bide ben prolutex iğne vuruluyorum ya hergün bitane progestan iğnesi oda idrarda pozitif çıkartırmı acaba
Hiççç bilgim yok cnm bu konuda...2. Gün akşam başladı canım benim şimdi ara ara gelen bel ağrısı ve deli gibi kasık ağrısı rahimin içinde bıçak saplaması bugün 11. Günüm hergün idrar testi yapıyorum pozitif çıkıyo kan vermeye korkuyorum perşembeyi bekliycem bide ben prolutex iğne vuruluyorum ya hergün bitane progestan iğnesi oda idrarda pozitif çıkartırmı acaba
Bir hamiş daha varmış ya yeni okuyorum yorumları:)) canım hayırlı olsun inşallah saglıklı bir şekilde kucağına almakta nasip olsun:)) bize biraz bahseder misin belirtilerin nelerdi? Neler yedin içtin?Aradılar şimdi arkadaşlar 327 çıkmış yani pozitif yani hamileyim yani tutmuş beni bırakmamış çok dua ettim elhamdülillah dualarına icabet etti mevla şoktayim eşim ailem kimse bilmiyo ilk size yazdım kal geldi buz kestim napicam bilemedim
Maşşallah senın kandan önce ıdrara gecıyo heralde canım.10. Gün idrar
Normal testı en erken hangı gun yaptın işk kezmi yapıyorsun10. Gün idrar
Hoşgeldin aramıza arkadaşım;Merhaba hanimlar. Allah hepimize saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip kismet etsin. İnsallah. Ben 32 yasindayim. Belirlenemeyen inferite yuzunden 3 yildir cocuk sahibi olamiyoruz iki defa asilama yaptirdim sonuc negatif. Tup bebek tedavisine basladik. 15 eylulde yumurtarim toplandi. Toplamda 9 adet yumurtami dondurdular. 4 u AA kalitesindeymis. Rahim dinlendirme yontemi uygulayacak doktorum. Adetimin 13. Gunu kontrole cagrildim suan estrofem kullabiyorum. Persembe gunu doktora gidecegim. Bundan sonrasi icin hicbir fikrim yok. Transferim ne zaman olacak bilmiyorum. Rahim duvari kalinligina gore mi karar veriyorlar kac olmasi lazim. Bundan sonra nelere dikkat etmeliyim. Ya da doktora neler sormaliyim gittigimde. Yardimci olursaniz cok sevinirim.
Bende rahim dinlendirme sürecindeyim canım.. evet rahim kalınlığına göre transfer olucaz.. ama benim transfer günüm belli 20 kasımda transfer olucam Allah izin verirse inşallah.. ben şuan yeme içme konusunda dikkat etmeye çalışıyorum haftada 2 gün ilikli kemik suyu içiyorum, 2 gün kuru fasulye yiyorum sonraki günlerde sebze yemeği yiyorum.. hergün 3 litre su, 1 su br süt içiyorum, 6-7 tane kuru incir yiyorum.. daha ananas ve çiğ kabak çekirdeği de alıcam.. şuan katı meyve sıkacağı arıyorum iyi bir marka bulabilirsem inşallah onuda alıcam havuç suyu,ananas suyu ve elma suyu içmek içinMerhaba hanimlar. Allah hepimize saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip kismet etsin. İnsallah. Ben 32 yasindayim. Belirlenemeyen inferite yuzunden 3 yildir cocuk sahibi olamiyoruz iki defa asilama yaptirdim sonuc negatif. Tup bebek tedavisine basladik. 15 eylulde yumurtarim toplandi. Toplamda 9 adet yumurtami dondurdular. 4 u AA kalitesindeymis. Rahim dinlendirme yontemi uygulayacak doktorum. Adetimin 13. Gunu kontrole cagrildim suan estrofem kullabiyorum. Persembe gunu doktora gidecegim. Bundan sonrasi icin hicbir fikrim yok. Transferim ne zaman olacak bilmiyorum. Rahim duvari kalinligina gore mi karar veriyorlar kac olmasi lazim. Bundan sonra nelere dikkat etmeliyim. Ya da doktora neler sormaliyim gittigimde. Yardimci olursaniz cok sevinirim.
Cok tesekkur ederim. Hosbulduk.Hoşgeldin aramıza arkadaşım;
Doktora bu gidişinde rahim kalınlıgına bakıcak, kalınlık herkeste degişken cnm, durumuna göre max. İlk muayene oldgn sayarak itibaren 3hfta içinde max. Transferin olmuş olur, doktora sorabilecegin, transfer edilicek embriyo kaliteleri olabilir, onun dışında saglıklı beslenmek vs..
Cok tesekkur ederim. 20 kasima kadar neden uzatildi. Siz cok iyi besleniyorsunuz vallahi. Bende kesinlikle sulu yemek ve her aksam corbami da iciyorum kendim yapip ama isten eve geldigimde yemek yedikten sonra bi meyvada kesiliyorum yiyeniyorum alistirmam lazim kendimi mecburrrrBende rahim dinlendirme sürecindeyim canım.. evet rahim kalınlığına göre transfer olucaz.. ama benim transfer günüm belli 20 kasımda transfer olucam Allah izin verirse inşallah.. ben şuan yeme içme konusunda dikkat etmeye çalışıyorum haftada 2 gün ilikli kemik suyu içiyorum, 2 gün kuru fasulye yiyorum sonraki günlerde sebze yemeği yiyorum.. hergün 3 litre su, 1 su br süt içiyorum, 6-7 tane kuru incir yiyorum.. daha ananas ve çiğ kabak çekirdeği de alıcam.. şuan katı meyve sıkacağı arıyorum iyi bir marka bulabilirsem inşallah onuda alıcam havuç suyu,ananas suyu ve elma suyu içmek içinAllah'ım inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız
Normalde gittiğim merkez herkese 1-1.5 ay rahim dinlendirme süresi veriyormuş zaten ama opuda aynı zamanda histereskopi oldum (rahmimin kalp şeklinde olduğunu söylemişti doktorum orayı opu işleminde histereskopi yöntemiyle düzeltmem gerekiyor demişti..) yani histereskopi olduğum için 2 aydan fazla rahim dinlendirme verdi.. resmen şafak sayıyorum işte 2 ay kaldı çok şükür:))Cok tesekkur ederim. 20 kasima kadar neden uzatildi.
Maşşallah senın kandan önce ıdrara gecıyo heralde canım.3.gunden yapmaya baslamıstın ozman ama erken gebelık testsıydı dımı normal bı tests alıp yarın yapsammkı 5. Gun benımde buarada transfer oldugun gnu saymıyosun dımı.
Evet ilk bugün -10. Gün- yaptım.Normal testı en erken hangı gun yaptın işk kezmi yapıyorsun
Bir hamiş daha varmış ya yeni okuyorum yorumları:)) canım hayırlı olsun inşallah saglıklı bir şekilde kucağına almakta nasip olsun:)) bize biraz bahseder misin belirtilerin nelerdi? Neler yedin içtin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?