2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

G Gizos_02 cnm senin bel agrıların n zmn başlamıştı?
2. Gün akşam başladı canım benim şimdi ara ara gelen bel ağrısı ve deli gibi kasık ağrısı rahimin içinde bıçak saplaması bugün 11. Günüm hergün idrar testi yapıyorum pozitif çıkıyo kan vermeye korkuyorum perşembeyi bekliycem bide ben prolutex iğne vuruluyorum ya hergün bitane progestan iğnesi oda idrarda pozitif çıkartırmı acaba

Hiççç bilgim yok cnm bu konuda...

Bir hamiş daha varmış ya yeni okuyorum yorumları:)) canım hayırlı olsun inşallah saglıklı bir şekilde kucağına almakta nasip olsun:)) bize biraz bahseder misin belirtilerin nelerdi? Neler yedin içtin?

Merhaba hanimlar. Allah hepimize saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip kismet etsin. İnsallah. Ben 32 yasindayim. Belirlenemeyen inferite yuzunden 3 yildir cocuk sahibi olamiyoruz iki defa asilama yaptirdim sonuc negatif. Tup bebek tedavisine basladik. 15 eylulde yumurtarim toplandi. Toplamda 9 adet yumurtami dondurdular. 4 u AA kalitesindeymis. Rahim dinlendirme yontemi uygulayacak doktorum. Adetimin 13. Gunu kontrole cagrildim suan estrofem kullabiyorum. Persembe gunu doktora gidecegim. Bundan sonrasi icin hicbir fikrim yok. Transferim ne zaman olacak bilmiyorum. Rahim duvari kalinligina gore mi karar veriyorlar kac olmasi lazim. Bundan sonra nelere dikkat etmeliyim. Ya da doktora neler sormaliyim gittigimde. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Hoşgeldin aramıza arkadaşım;
Doktora bu gidişinde rahim kalınlıgına bakıcak, kalınlık herkeste degişken cnm, durumuna göre max. İlk muayene oldgn sayarak itibaren 3hfta içinde max. Transferin olmuş olur, doktora sorabilecegin, transfer edilicek embriyo kaliteleri olabilir, onun dışında saglıklı beslenmek vs..

Bende rahim dinlendirme sürecindeyim canım.. evet rahim kalınlığına göre transfer olucaz.. ama benim transfer günüm belli 20 kasımda transfer olucam Allah izin verirse inşallah.. ben şuan yeme içme konusunda dikkat etmeye çalışıyorum haftada 2 gün ilikli kemik suyu içiyorum, 2 gün kuru fasulye yiyorum sonraki günlerde sebze yemeği yiyorum.. hergün 3 litre su, 1 su br süt içiyorum, 6-7 tane kuru incir yiyorum.. daha ananas ve çiğ kabak çekirdeği de alıcam.. şuan katı meyve sıkacağı arıyorum iyi bir marka bulabilirsem inşallah onuda alıcam havuç suyu,ananas suyu ve elma suyu içmek için Allah'ım inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız

Cok tesekkur ederim. Hosbulduk.

Cok tesekkur ederim. 20 kasima kadar neden uzatildi. Siz cok iyi besleniyorsunuz vallahi. Bende kesinlikle sulu yemek ve her aksam corbami da iciyorum kendim yapip ama isten eve geldigimde yemek yedikten sonra bi meyvada kesiliyorum yiyeniyorum alistirmam lazim kendimi mecburrrr

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim. 20 kasima kadar neden uzatildi.
Normalde gittiğim merkez herkese 1-1.5 ay rahim dinlendirme süresi veriyormuş zaten ama opuda aynı zamanda histereskopi oldum (rahmimin kalp şeklinde olduğunu söylemişti doktorum orayı opu işleminde histereskopi yöntemiyle düzeltmem gerekiyor demişti..) yani histereskopi olduğum için 2 aydan fazla rahim dinlendirme verdi.. resmen şafak sayıyorum işte 2 ay kaldı çok şükür:))

:)) evet o zaman erken gebelik yapmıştım, bugün (10. Gün) normalini yaptım canım. Bence benim transferin olduğu gün tutunma gerçekleşti. Başka açıklaması olamaz 3. Güne idrara geçmesinin..

Transfer gününü saymıyorum ertesi günü 1. Gün olarak sayıyorum. Benim 5. Denemede hamilelik (sağlıksızdı) olduğu için kendime özgü belirtileri biliyordum, bişi olduğunu hissettim ondan erken yaptım. Karar senin ama bence 8. Güne kadar bekle derim.

Kendimi hamile saymıyorum, kalp atışından sonra sayacam :)

Bir hamiş daha varmış ya yeni okuyorum yorumları:)) canım hayırlı olsun inşallah saglıklı bir şekilde kucağına almakta nasip olsun:)) bize biraz bahseder misin belirtilerin nelerdi? Neler yedin içtin?

Çok teşekkür ederim dualarım hepimiz içindi hepimizden güzel haberler alabilmek dileğiyle. Allahım herkese nasip etsin 13 senedir uğraştık tabi bu sefer doktorumun üstün uğraşını eş geçemem çok uzun sürdü ama ince eledi sık dokudu neticesini alıcaz inşallah.
Gelelim transfer sonrasına bi gün bile saymadım 10 gün nasıl geçti bilmiyorum aşırı olumlama yaptım hep güzel şeyler hayal ettik inanmak bi işe çok önemli konulduğu andan itibaren rahimde iğne batması gibi bişiyler hissettim. Belimde kasıklarimda hep ağrı oldu hiç geçmedi yüzümü sivilce bastı ve aşırı iştah kesildi belirtilerim bunlardı canım

Bu arada transfer hazırlığında olan arkadaşlar nolur bu yazacaklarımı uygulasınlar. Yaklaşık 6 aydır hazır gıda tüketmedim tavuk aslaaaa yemedim yoğurdu kendim mayaladım. Hep bakliyat tükettim kuruyemiş olarak ceviz incir kayısı erik kurusu yedim fazla çay ve kahve tüketmedim (kahve delisi biri olduğum halde) çikolatalı ürünler yaş pasta tarzı şeyleri ağzına sürmedim hep pekmezi sulandirdim meyve suyu niyetine yedim. Keçi boynuzu ve ginseng özü aldım aktardan bagisikligima kuvvet versin diye. Protein ağırlıklı beslendim eğer vaktiniz varsa kendinizi arındırma programına alin bunun tedavinize faydası olacaktır. Allah yar ve yardımcımiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…