- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
- 83
- Konu Sahibi cocukoloji
-
12. Gün kan testi sonucum 2736 :)
Maşallah canım sağlıklı bir şekilde kucağına almakta nasip olsun inşallah:)) bizede dua etmeyi unutma12. Gün kan testi sonucum 2736 :)
Offf seninde çok olmuş yaaaValla ben aralık 2017 de opu oldum bebeler yaşına geldi nerdeyse son 3 kaldı bakalım umarım bu sefer yüzümüz güler
Tesekkur ederimOOO ikiz bebiş geliyorr :))) Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallaaah
Hep ediyorum, allahım kimseyi benim kadar çok denemeye mecbur bırakmasın..Maşallah canım sağlıklı bir şekilde kucağına almakta nasip olsun inşallah:)) bizede dua etmeyi unutma
Oooo çok güzel buuu12. Gün kan testi sonucum 2736 :)
İnşallah test sonucun temiz çıkar ve güzel haberler alırsın. Çok geçmiş olsun.Merhaba kızlar..Benimde 20 gun önce 3.gün (6 ve 7 hucreli) 2 tane embriyo transferi negatifle sonuçlandı. Cok uzuldum. Dr'agittim gögsümde çok emin bir şekilde, hic iyi huylu olmayan bir nodül olduğunu soyledi..Simdi başka bir dra daha gidecegim randevu aldım..Transferi negatifle sonuçlanan arkafaşlar "üzülmeyin"!!.Herşeyden önce en ònemli olan sağlık. Rabbim kaldıramıyacağim yükü verme neolur. Duanıza talibim ne olur hamile arkadaşlar.. Sonucum iyi çıksın dua edin.
Valla böyle beklemk bile sancılıyken senin hislerini gerçekten düşünemiyorunHep ediyorum, allahım kimseyi benim kadar çok denemeye mecbur bırakmasın..
Hayırlısı olsun arkadaşım. Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin. Kaç embriyo konulmuştu?12. Gün kan testi sonucum 2736 :)
Oooooooooooo süperrrrrrrr bir deger cnmmmm12. Gün kan testi sonucum 2736 :)
Cnmmm detaylı ilk günden beri belirtilerini bizler için yazarmısın??12. Gün kan testi sonucum 2736 :)
Evet 2 tane 5. Gün emb. ngs’li :)Oooo çok güzel buuuiki embriyomu transfer edilmişti?
İnşallh...Aĺah razı olsun.Günaydın kızlar,
Pozitif alanlar hepinize hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla yavrularınızı kucaklarınıza alırsınız,
Negatifi görenler inşallah en kısa zamanda toparlanır daha sağlam adımlarla başarıya ulaşırsınız,
Benim gibi transferini bekleyenlere de minişler sımsıkı tutunur da sağlıkla kucağımızda da görürüz inşallah
Son olarak U umuut19 arkadaşım inşallah test sonucun temiz çıkar , çokça dua et ve olumlu düüşün hayırlısıyla sonucun temiz çıkacaktır ..
AmiiiinAllah razı olsun..Canim Rabbim hayırlı ve iyi haberler almani sonra da saglikla bebeğini kucagina almayı nasip etsin
Benımde perşembe 5.gün embriyosu senınkı kacıncı gunSen hangi güm oldun transfer
test için erken değil mi
ben persembe oldum benım de 6. gunum bugun
Maşallahh..Allah sorunsuz hamilelik versin..Sağlikla hayirla kucağina almayı nasip etsin canım12. Gün kan testi sonucum 2736 :)
benim de 5. gün dondurulmus canımBenımde perşembe 5.gün embriyosu senınkı kacıncı gun
Erken evet kanda artık bellı olmusturda ıdrar da cıkmayabılır
İkizz geliyor innş nazar degmesın gözun aydın canım12. Gün kan testi sonucum 2736 :)
Evet ıyıce stres oldum sana 30 eylul vermıs test gununu bana 2 ekım ama bende 30 eylul yaparım heralde 2.gun embrıyosu 9.gunde kan vermıstım cıkmıstı 94 gbı bısey sonra kaybettım malesef.buda dıyorum bellı aslında sonuc ama cesaretım yok ıdrarda baktınmı bakmayı dusunuyomusun canmbenim de 5. gün dondurulmus canım
zaman hıc gecmıyor
fazla heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?