- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
- Konu Sahibi cocukoloji
-
elimde erken gebelık testı var ama hıc cesaret edemıyorum:)Evet ıyıce stres oldum sana 30 eylul vermıs test gununu bana 2 ekım ama bende 30 eylul yaparım heralde 2.gun embrıyosu 9.gunde kan vermıstım cıkmıstı 94 gbı bısey sonra kaybettım malesef.buda dıyorum bellı aslında sonuc ama cesaretım yok ıdrarda baktınmı bakmayı dusunuyomusun canm
İnşallah her şey yolunda gider, cuma da katlanır umarım rakam, çok sağolun..Maşallahh..Allah sorunsuz hamilelik versin..Sağlikla hayirla kucağina almayı nasip etsin canım
Cnmmm detaylı ilk günden beri belirtilerini bizler için yazarmısın??[/QUOTE
yanyapsana neolcak ben olsam çoktan yapmıştım 5.gun embrıyosu oldugu ıcın artık cıkar dıye dusunuyorum bende.şöyle düşün çıkarsa sevınırsın çıkmazsa erken sonucta umudunu kaybetmezsın daha gününe var sonuçtaelimde erken gebelık testı var ama hıc cesaret edemıyorum:)
baksan cıkar diyor cogu kişi ama cesaretım yok acıkcası
bana 10 gun sonra kan testı dedi dr.
sende belırtı var mı?
Tekrar ıstedılermı yınede deger yuksekya canım.inş sahlıklı sıhatlı kucagna almayı nasıp rabbimİnşallah her şey yolunda gider, cuma da katlanır umarım rakam, çok sağolun..
Hayırlısı olsun canım Rabbim devamınıda göstersin inşallah nerde varsa onlarada göstersin kat kat değerler :))12. Gün kan testi sonucum 2736 :)
bende çarpıntı olustu sürekli düşünmekten kalbim yerınden cıkacak gibi.yanyapsana neolcak ben olsam çoktan yapmıştım 5.gun embrıyosu oldugu ıcın artık cıkar dıye dusunuyorum bende.şöyle düşün çıkarsa sevınırsın çıkmazsa erken sonucta umudunu kaybetmezsın daha gününe var sonuçta
Belırtı ılk gunler bel agrım oldu cok fazla bacagma vuruyodu sonra kasıga gecti dün az bi leke geldı emin olamıyorum ama dün itibariyle herşey kesildi aget olacak gbı hissediyorum kendımı
Oyy masallah Rabbim tamamına erdirsin12. Gün kan testi sonucum 2736 :)
yaptım sımdı erken gebelık testınıyanyapsana neolcak ben olsam çoktan yapmıştım 5.gun embrıyosu oldugu ıcın artık cıkar dıye dusunuyorum bende.şöyle düşün çıkarsa sevınırsın çıkmazsa erken sonucta umudunu kaybetmezsın daha gününe var sonuçta
Belırtı ılk gunler bel agrım oldu cok fazla bacagma vuruyodu sonra kasıga gecti dün az bi leke geldı emin olamıyorum ama dün itibariyle herşey kesildi aget olacak gbı hissediyorum kendımı
Canım erken yapmışsın çıkanlar oluyor ama herkesin bünyesi farkli gününe kadar modunu düşürmeyaptım sımdı erken gebelık testını
6. gunumde yaptım koca bır tekçizgi
silik çizgi var ya ikinci çizgi onu da gördümCanım erken yapmışsın çıkanlar oluyor ama herkesin bünyesi farkli gününe kadar modunu düşürme
Resmini atsana canım bi bakalım..silik çizgi var ya ikinci çizgi onu da gördüm
Canım resım at bakalım bısilik çizgi var ya ikinci çizgi onu da gördüm
resimden bellı olmuyorResmini atsana canım bi bakalım..
esimden bellı olmuyorCanım resım at bakalım bı
Eğer çatlatma iğnesi falan olmadıysan sonuç doğrudur canım erken gebelik testleri doğru sonuç veriyor.. inşallah doğrudur ben yinede hayırlı olsun bebişin diyeyim :))resimden bellı olmuyor
bugun 6 . gunum
cekmeye calıstım da net cıkmıyor
ama 5 senedır hıc boyle sılık ıkıncı cızgıyı bıle gormedım .
yarın kan verıcem cuma cıkar sonuc
yok olmadım canımEğer çatlatma iğnesi falan olmadıysan sonuç doğrudur canım erken gebelik testleri doğru sonuç veriyor.. inşallah doğrudur ben yinede hayırlı olsun bebişin diyeyim :))
Yarın mı verceksın hadı bakalım ıns guzel haberler alırız canmesimden bellı olmuyor
bugun 6 . gunum
cekmeye calıstım da net cıkmıyor
ama 5 senedır hıc boyle sılık ıkıncı cızgıyı bıle gormedım .
yarın kan verıcem cuma cıkar sonuc
E ozaman hayırlı uğurlu olsun bebişin inşallah sağsalim kucağına almakta nasip olsun bizlerede dua et:))yok olmadım canım
progestan estrofem falan kullanıyorum
yarın veririm cuma bellı olur sanırımYarın mı verceksın hadı bakalım ıns guzel haberler alırız canm
daha sevınemıyorum çizgi bi netlesse idiE ozaman hayırlı uğurlu olsun bebişin inşallah sağsalim kucağına almakta nasip olsun bizlerede dua et:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?