- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.743
- 198
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Ozaman güzel haberlerini bekliyorum:))daha sevınemıyorum çizgi bi netlesse idi
kanı da vereyim sonra sevinirim :)hayırlısı canım
ara sor tabiKızlar ya ben estrofem e basladım baslayalı suratımda devasa sivilceler çıktı.. Ucu da yok ama dokununca çok acıyor.. Kist gibi kocaman kocaman suratım berbat halde ... doktoru arasam mı ya ??
Evet ne olursa olsun istiyorlar canım..Tekrar ıstedılermı yınede deger yuksekya canım.inş sahlıklı sıhatlı kucagna almayı nasıp rabbim
Maalesef canım stoklardan kullanıyoruz . Bunlar da olmazsa sil baştanOfff seninde çok olmuş yaaa
2 taneHayırlısı olsun arkadaşım. Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin. Kaç embriyo konulmuştu?
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun2 tane
Kasıklarımdaki uyuşma karıncalanma sızlama hissi hep devam etti. Mide bulantım devamlı değil ara ara oldu. Özellikle 10. Gün 2 saat fena bulandı. Son 1-2 gündür koku hassasiyetim var. Bel ağrısı nadir oldu. Regl ağrısı hiç olmadı.Cnmmm detaylı ilk günden beri belirtilerini bizler için yazarmısın??
Canim sen tek cizgi deyince ben ikinci çizgi yok sandım kanda da hayırlı sonuç alirsin insallah canim.
ilk tek gördüm:)Canim sen tek cizgi deyince ben ikinci çizgi yok sandım kanda da hayırlı sonuç alirsin insallah canim.
Test günü yap..Sakın önce yapma canım..Sonra stres yapılıyor oda sonucu etkiliyebilir.Aman aman her şey zamanında olsun.bende çarpıntı olustu sürekli düşünmekten kalbim yerınden cıkacak gibi.
evet oyle de düşünülebilir ama
5 senedir negatif gormeye alıstım bayılırım falan pozitif cıkarsa
Bende cok belırtı yok ya sadece acayip sıcak vucudum
suan herkes kazak hırka ıle ben kısacık kısa kollu elbıse ıleyım:)
belkı aksam yaparım bılemıyorum
Gözünaydın cnm çokkkk sevindimmmm hayırlı olsunnn
erken gebelık ama çizgi cok hayaletGözünaydın cnm çokkkk sevindimmmm hayırlı olsunnnerken gebelik testimiydi cnm?
yaptım vallaTest günü yap..Sakın önce yapma canım..Sonra stres yapılıyor oda sonucu etkiliyebilir.Aman aman her şey zamanında olsun.
Hayırlı ugurlu olsun canım sağlıkla kavuş bebişineBende bugün yani transferin 9. Günü kan testi yaptırdım sonucuma baktim simdi 86 çıkmışRabbim uzun ve mesakkatli bu yolda bir adım daha öteye götürdü şükürler olsun. Daha yolumuz uzun hepimize Allah kolaylık versin tüm adımları hayırlısıyla gecip evlatlarimizla bulusmayi nasip etsin
Hayırlı ugurlu olsun gözün aydın cnmmmBende bugün yani transferin 9. Günü kan testi yaptırdım sonucuma baktim simdi 86 çıkmışRabbim uzun ve mesakkatli bu yolda bir adım daha öteye götürdü şükürler olsun. Daha yolumuz uzun hepimize Allah kolaylık versin tüm adımları hayırlısıyla gecip evlatlarimizla bulusmayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?