- Konu Sahibi cocukoloji
-
Cnmmm gözünaydın hayırlı ugurlu olsunnn hamişlerle dolsun taşsınnnnn topigimizzzzzz oleyyyyyyyyyyyyyyyCanım dün test sonucum geldi sonuc 50 cıkmış yani hamileyim. Ama bugün akşama doğru kahveringi lekelenmem oldu doktorumu aradım normal dedi. utrogestanı günde üc kere iki tane almamı söyledi. Cumayı beklememi söyledi Cuma tekrar kan vericem Korkuyorum !! Sizce ne yapmalıyım ? Dua edin nolurr.
Cnm belirtilerini ilk günden paylaşırmısın listeye eklicemİdrar testi yaptım sabah böyle
Ne bileyim yaAllah senı neyapmaya kız bıde hayalet dıo onu gormeyenın kör olması gerekıyo hayırlı ugurlu olsun canımm hadı gozun aydın
Şaşkınım ne diyeyimKızzz bunun neyi hayalet bu resmen netttt
Bende sadece bel ağrısı oldu bide adet dönemim yaklaşınca kasık ağrısı filan oldu ara ara göğüslerimde hic hassasiyet olmadı.Cnm belirtilerini ilk günden paylaşırmısın listeye eklicem
Hemen ekliorumm belirtilerreŞaşkınım ne diyeyim
Darısı basına olsun canım benim
Yaz o zaman belirtilere
Soyunup dısarı çıkmak istiyorum o derece yanıyorum :)
Cidden yazmışsın oyle :)Hemen ekliorumm belirtilerre
Allah şifa versin sana da cnmYa ben bi gün bakmıyorum hamisler çoğaliyo Allahım bu ne güzel mesajlar yarabbi sana şükürler olsun ne bereketli bi eylül ayı. Maşallah sübhanallah. Ya ben sizi yerim. Çok mutlu oldum hepiniz bir gün anne olacaksınız hepiniz bir gün buraya yazacaksınız sabredin dua edin bekleyin Allahım yar ve yardımcınız olsun.
Ben grip oldum fenalardayim çok halsizim ve boğazım şiş iştah yok. Dua edin yada tavsiyede bulunun ne edicüğük bilmiyim
Birazda şaka olsun dimi, hepmi üzülücez birasda gülelimCidden yazmışsın oyle :)
Cnm onlarda hiç çıkmıo, baya beta hcgsi yüksek onların, ama erkn gebelik testleri beta 5bile olsa çıkarıo hiç morel bozma..Kızlar normal test yaptım erken gebelık degıl bembeyaz cıkmadı
İnş öyledir canım sen istikrarlısın baya erken yapmayacaga benzıyosunCnm onlarda hiç çıkmıo, baya beta hcgsi yüksek onların, ama erkn gebelik testleri beta 5bile olsa çıkarıo hiç morel bozma..
Bunu zor mu gördün yani şimdi bildiğin kabak gibi orta da :)) ayy hamileeeessssiiinnn bizede dua et.Buyurun :)
Hayırlı olsun canım benim inşallah sağsalim kucağına almakta nasip olsun.. bizede dua etmeyi unutmaİdrar testi yaptım sabah böyle
Canım normalde yarın değil mi test günün 12.gün....yaptırdığın yer mi 13.gün istiyorYapmadım canım yapmayada niyetim yok cuma günü test günüm hastanede öğrenicem Allah nasip ederse..
Ama benim belirti adına hiçbir şeyim yok çok korkuyorum..
Canım normalde yarın değil mi test günün 12.gün....yaptırdığın yer mi 13.gün istiyor
Benim etrafımdakiler genelde belirtisiz hamile olduğunu öğreniyor cnm normal bence. Adet günün geçti miEvet canim test günüm 28 inde o şekilde gün verdiler.
Ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum normal mi bilmiyorum saatler bile geçmiyor gitgide sabırsızlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?