2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

A anneveoglusu
bugun 6. gunumdu
test yaptım
ikinci çizgi hayalet belirdi canım

Masallah maşallah seni takip ediyordum zaten guzel haberlerin hep böyle devam etsin kan testi yaptirma gününü bekle oldumu çok mutlu oldum canım yaa o kadar bekledin emek verdin

Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla

moonlighttttt cnm belirtilerin nelerdi ilk günden listeye eklicem
Canım benim en önemli belirtim daha dogrusu gözle görünür diyeyim daha öncede yazdığım 5. Gün gece minicik bir kan gelmisti sonra jel kahve olarak geldi korkmuştum hatta. Ayrica ilaclardan degilse ilk gunden hafif kasık agrilarim vardi ve adet olacak hissi vardı ama boyle cok fazla agri degil hafifdi. Ayakta fazla kalinca baskı hissi oluyordu kasiklarimda.

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı olarak kucağına almakta nasip olsun.. bizede dua et:))

Masallah maşallah seni takip ediyordum zaten guzel haberlerin hep böyle devam etsin kan testi yaptirma gününü bekle oldumu çok mutlu oldum canım yaa o kadar bekledin emek verdin
heralde olmasa hayalet çizgi olmazdı değil mi)
yarın vermeyeyım mi kan
test gunum pazar gunu ama pazara daha cok var
yarın versem cuma sonucu alırım dıyordum

evet çok emek verdik hep birlikte
kaç zamandır burdayız hepımız
allah herkesın yardımcısı olsun

bi kan verseydim:)
hayalet çizgi ile hamile demesemiydik hemen acaba

Çok sevindim maşallah

Canım değer düşük çıkacak daha yeni çünkü bu sefer iki katı yukselmis mi stresi başlayacak bence bekle kan için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…