- Konu Sahibi cocukoloji
-
Cnm nasılsın işallah sonuçlar iyidir?İnşAllah canım
Evet maşallah çok güzelHayırlı ugurlu olsun gözün aydın cnmmmbugün ne kadar çok güsel haberler aldık hamişlerle doluuuu bi topikkkk oldukkk
Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklaBende bugün yani transferin 9. Günü kan testi yaptırdım sonucuma baktim simdi 86 çıkmışRabbim uzun ve mesakkatli bu yolda bir adım daha öteye götürdü şükürler olsun. Daha yolumuz uzun hepimize Allah kolaylık versin tüm adımları hayırlısıyla gecip evlatlarimizla bulusmayi nasip etsin
Canım benim en önemli belirtim daha dogrusu gözle görünür diyeyim daha öncede yazdığım 5. Gün gece minicik bir kan gelmisti sonra jel kahve olarak geldi korkmuştum hatta. Ayrica ilaclardan degilse ilk gunden hafif kasık agrilarim vardi ve adet olacak hissi vardı ama boyle cok fazla agri degil hafifdi. Ayakta fazla kalinca baskı hissi oluyordu kasiklarimda.moonlighttttt cnm belirtilerin nelerdi ilk günden listeye eklicem
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı olarak kucağına almakta nasip olsun.. bizede dua et:))Bende bugün yani transferin 9. Günü kan testi yaptırdım sonucuma baktim simdi 86 çıkmışRabbim uzun ve mesakkatli bu yolda bir adım daha öteye götürdü şükürler olsun. Daha yolumuz uzun hepimize Allah kolaylık versin tüm adımları hayırlısıyla gecip evlatlarimizla bulusmayi nasip etsin
heralde olmasa hayalet çizgi olmazdı değil mi)Masallah maşallah seni takip ediyordum zaten guzel haberlerin hep böyle devam etsin kan testi yaptirma gününü bekle oldumu çok mutlu oldum canım yaa o kadar bekledin emek verdin
bi kan verseydim:)merhabalar kızlar....
4.tedavime başlıorm 2tane uzun protokol tedavi negatif 3.dondurulmuş tuttu oldu düşük yaptım buda 4.deneme son dondurulmuşum geriden gelen bir embriyo bakalım kader kısmet rabbim ol dedimi olur hayırlısı ise olsun duam...
Kızlar sizde anlatın burdan konuşalım...
@caliskan_kiz Hamilebelirtiler Kasık agrısı lekelenme 1hfta sonra
@Gizos_02 Hamilebelirtiler şiddetli bel agrısı
Turkuazvesari Hamile belirtiler kasık agrısı ve terleme.
@tugba31esgar Hamilebelirtiler terleme kasık agrısı 9.gün lekelenme.
@burciss hamilebelirtileri bel ve sırt agrıları.
moonlighttttt hamile belirtiler kasık agrısı ayakta uzun kalınca kasıklarda baskı hissi.
victoryvivi hamile Belirtiler terleme sıcak basması
cocukoloji 3 ekim sonuç
A Ayperi1453 24eylül sonuç
S Shahida 2ekim sonuç
P Polyannaaa_ 28eylül sonuç
H hira571 27eylül sonuç
Çok sevindim maşallahBende bugün yani transferin 9. Günü kan testi yaptırdım sonucuma baktim simdi 86 çıkmışRabbim uzun ve mesakkatli bu yolda bir adım daha öteye götürdü şükürler olsun. Daha yolumuz uzun hepimize Allah kolaylık versin tüm adımları hayırlısıyla gecip evlatlarimizla bulusmayi nasip etsin
Canım değer düşük çıkacak daha yeni çünkü bu sefer iki katı yukselmis mi stresi başlayacak bence bekle kan içinheralde olmasa hayalet çizgi olmazdı değil mi)
yarın vermeyeyım mi kan
test gunum pazar gunu ama pazara daha cok var
yarın versem cuma sonucu alırım dıyordum
evet çok emek verdik hep birlikte
kaç zamandır burdayız hepımız
allah herkesın yardımcısı olsun
tamam öyle yapayım o zaman :)Canım değer düşük çıkacak daha yeni çünkü bu sefer iki katı yukselmis mi stresi başlayacak bence bekle kan için
Hayalet çizgi çıkdıysa kesinnn hamilesindir cnmmbi kan verseydim:)
hayalet çizgi ile hamile demesemiydik hemen acaba
bende kullaniyorum bende de olmadi sivilce canimKızlar ya ben estrofem e basladım baslayalı suratımda devasa sivilceler çıktı.. Ucu da yok ama dokununca çok acıyor.. Kist gibi kocaman kocaman suratım berbat halde ... doktoru arasam mı ya ??
Dün test sonucunun daha çıkmadıgını söledi bgn yazdım ona ama cvp gelmedicocukoloji A Ayperi1453 24 eyluldeymıs sonucu onun karsısı bos test yapmadımı hala gerıye 4 kişi kalıyo listede
Cnm bnm 5.günüm dha bgn çok erkn test için 8-9.gün ypıcm idrar testi dayanamam
Cnm sen idrar testi yptnmı kaçıncı günün?
Benım 6 yarın yapıcam ıns 7. GundeCnm sen idrar testi yptnmı kaçıncı günün?
Sen öyle diyorsan öyledir :)Hayalet çizgi çıkdıysa kesinnn hamilesindir cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?