- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.461
merhabaEki Görüntüle 2196457 Merhaba ben 7. Gün erken gebelik testi yaptım 7.günde bunun çıkması normal mi? İlaçlardan falan olabilir mi
benim sadece bir gece uykudan uyandıracak sekılde oldu başka da olmadıKızlar transferin ilk günü kasık ağrılarınız oldu mu
Ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum buna hem sevinip hem korkmak çok değişik bişeybenim sadece bir gece uykudan uyandıracak sekılde oldu başka da olmadı
test günün ne zaman ?Ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum buna hem sevinip hem korkmak çok değişik bişey
test günün ne zaman ?
Kahverengi akıntıyı takip etmek gerekiyor, benim artınca iğneye başlattılar, şu an sıkıntı yok..Kizlar 2 ekimde transeferim gerceklesti bgn 8.gunum akintim basladi kahverengi umarim kotu deildirCok deil ama biraz da olmasi tedirgin hale sokuyor insani.
Bana büyük ihtimal sağlıksız dedi doktor. Dis gebelik demedi henüz. Hcg yavaş artiyor sizin de öyle olmusmuydu? Dün keseyi göremedi doktor. Rahim duvarında incelme var dedi. Yarın bir daha gideceğiz. Hcg bakılacak. Perşembe kürtaj olurum sanirim. Hala dış gebelikten korkuyorum. Kurtajdan sonra belli olur dedi doktorum. Artık uzulemiyorum bile.
merhaba
çatlatma iğnesi kullandın mı?
ben kullanmamıstım benım de 7. günde testte cıkmıstı
embriton kacıncı gun embriyosu benim 5. gündü
Doktorunla görüştün müKizlar 2 ekimde transeferim gerceklesti bgn 8.gunum akintim basladi kahverengi umarim kotu deildirCok deil ama biraz da olmasi tedirgin hale sokuyor insani.
Hyr gorusmedim. Benimle ilgilenen hemsireye msj attim o da gormedi. İgneyi vurulduktan sonra kesildi ama bayagi uzuldum. Kendimi avutuyormusum gibi gelior. Benim her ay adet gormeden once hep lekelenme seklinde gelir bir kac saatte cozulurdum. Her defasinda da bile bile belki lekelenmedir gelmez diye kendimi avuturum. Simdi de o hissi yasiorumDoktorunla görüştün mü
Evet canim gittim kese gözüktü bugün sanirim 5 buçuk haftaligim. Ama kese küçükmüş 8.5 mm dedi doktorum. Ve de hcgde artış vardı bugün iki gün de yüzde 60 artmış. Çok şükür mutlu olduk bugün. 1 haftada artmayan değer iki günde arttı. Doktor takip edelim dedi. Sağlıksız olma ihtimali olabilirmis hala. Bekliyoruz canım cuma gunu kontrol var. Keseye çok sevindik ama kendimizi kaptırmak istemiyoruz. Çünkü o şekilde daha üzücü oluyor herhangi bir kötü sonuçta. Rabbim sonumuzu hayır eylesin...P Polyannaaa_ canm doktora gttınmı bugun
Canim benimde 8. günde kahverengi ve açik kirmizi renkte kanamam oldu. Hemen hemsireyle gorustum. Kan vermemi istedi. Acile gittik ve hamile oldugumu ogrendim. Doktor yerlesme kanamasi oldugunu ve bu donemde bir kac defa daha gelmesinin normal oldugunu soyledi.. Cok sukur tekrar olmadi.Kizlar 2 ekimde transeferim gerceklesti bgn 8.gunum akintim basladi kahverengi umarim kotu deildirCok deil ama biraz da olmasi tedirgin hale sokuyor insani.
İnsallah. bana da bgn kan tahlili ver dedi simdi hastaneden ciktim oglenden sonra almaya gidicem dua edin arkadaslar benim icin. Kalbim yerinden cikicak gibi.Canim benimde 8. günde kahverengi ve açik kirmizi renkte kanamam oldu. Hemen hemsireyle gorustum. Kan vermemi istedi. Acile gittik ve hamile oldugumu ogrendim. Doktor yerlesme kanamasi oldugunu ve bu donemde bir kac defa daha gelmesinin normal oldugunu soyledi.. Cok sukur tekrar olmadi.
Insallah sende hamilesindir canim.
Benm 9.14 tu 4 gun sonra transferi gerceklestirdi. Bir haftan daha var canim kullandigin ilaclar bence haftaya kadar kalinlastirir. Sıkma canini sen. Hayirlisi olsun simdiden insallah hepimiz en kisa en hayirli zamanda aliriz minik mucizelerimizi kucagimiza.Transverde rahim kalinliginiz neydi.bana doktor 7.8 dedi dusuk geldi moralim bozuldu.haftaya transver olacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?