2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ben anne yanı beşiği almadım ama kafes beşikler var ya ondan almıştım, bir müddet öyle kullandım, son zamanlarda kızım hep yanıma gelmek istiyor diye biz de bir tarafın korkuluğunu çıkartıp yatağa yapıştırdık, anne yanı beşiği oldu. Hem anne yanı beşiklerine göre daha büyük hem de fiyatı daha uygun, isterseniz düşünebilirsiniz.

Aslında demir ilacı lazım galiba yaa.. Onu almakla iyi yapmışsın canım.. Çok istikrarlı içemesemde, içiyorum bende.. Devletteki doktorun ne diyor ilaçlar için?
demir ilacına devlette ki doktorum değerin iyi de olsa başlaman gerek dedi o öyle deyince başladım zaten çünkü ilk gebeliğimde de 12.haftadan sonra başlamıştım daha fazla bekleyemedim. Magnezyum için çok mecbur kalmadıkça içme dedi ikisi de, omega3 istedim yine ikisi de vermedi :)

Ya çok saol miniğim çok degsik bi ağrı tam nerde onuda çözemedim ki
Oluyor canım, bazen bebek sırtını yada başını yasladığı zamanda ağrılar oluyor ben bu yüzden acillik olmuştum oğlumda, bi gittik dr sırtını yaslamış ağrılar o yüzden pozisyonunu değiştirince ağrında geçer demişti gerçekten öyle de oldu :)

Aslında otomatik sallananlardan alabilsek, ne güzel olurdu
Benim kendi fikrim ama en iyisi kendi kendilerine bebekliklerinden beri bir rutin oluşturmak, sallamadan öperek konuşarak belli bir saatte oda da loş ışık ve hafif rahatlatıcı müzikle kendi yatağında uyumayı sağlamak biraz büyümeye başlayınca büyük rahatlık. Ben oğlumda öyle yaptım emdiği için falan akşam 10 buçukta en geç oda da yatağına koyardım ne olursa olsun 10 bucukta oda da olurdu hafif loş ışıkta bakıma bakina dalardi

Kizlar anne yanlarina baktim simdi besik gbi sallanmiyor sanirim.bebisler icin sallanan bisi almak onemli bence o yuzden vazgectim anne yanından.bu park yataklar sallaniyor mu peki kimisinde sallanma aparatı fln yaziyor
Ayaklarında bi aparat oluyor sallanıyor bazıları,ahşaplar sallanmıyor.park yataklar da sallanıyor canım kimisinde müzik titreşim özelliği alt açma gibi fonksiyonları da var

Tsk ederim canim.ins.Rabbim bana bağışlasın bebisimi..

Bence sallanan birşey almayın, alistiklari zaman çok zor oluyor sürekli sallanmak istiyorlar ve bir yerden sonra Anne babaya fenalık getiriyor sallamak

Aslinda ben de oyle oyle dusunuyordum hep sallamaya kucaga alıştırmamak en iyisi.ama yeni dogum yapan bi arkadas sallanmayan park yatak aldigi icin bin pisman oldu cocugu kolikti o yüzden anane babaneler hep anakucaginda ya da ayakta sallayp uyuttular yeterki uyusun aglamasin diye. Sonra gittiler sallanandan aldilar.en iyisi sallanan alip mumkun oldugunca sallamamk:)))

Ayy aslında o kadar güzel ki ya o benim icimdw fıldır fıldir dönsün acıyı çeker anası

Ayaklarında bi aparat oluyor sallanıyor bazıları,ahşaplar sallanmıyor.park yataklar da sallanıyor canım kimisinde müzik titreşim özelliği alt açma gibi fonksiyonları da var
BiZimki öyle kraftın valla park yatak kadar kullanışlısı yok 3 yaşına kadar kullandık ne çıkabilir ne atlatabilir koy içine at oyuncakları oynasıngeniş geniş bir de

İyidir o iyidir maşallahkadın doğumcular önemsemiyor benim endokrinci hassas bu konularda ama kullandığımdan beri daha iyi hissediyorum kendimi
Dahiliyeye her ay gidiyorum ama o da sadece tsh ile ilgileniyor bir de ona danışayım bakalım ne diyecek d vitamini ve b12 hakkında. Ben sürekli halsiz ve yorgunum belki de bu sebeptendir :/

Dahiliyeye her ay gidiyorum ama o da sadece tsh ile ilgileniyor bir de ona danışayım bakalım ne diyecek d vitamini ve b12 hakkında. Ben sürekli halsiz ve yorgunum belki de bu sebeptendir :/
Kesin cnm bende senin gibiydim bir halsiz sinirli haller falan zaten b12 eksikliği asabiyet yapıyor bir başladım takviyelere kendime geldim valla..aslında ben doğal yoldan alınmasından yanayım ama malum güneş yok pek e et balık da ne kadar yiyeceksin eksk kalıyor bir yerden sonra takviye gerekiyor.oğluma da yeni omega3+multivitamin başladım..günümüzde artık herkes kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…