- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 37
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #21.241
Aslında otomatik sallananlardan alabilsek, ne güzel olurduBence sallanan birşey almayın, alistiklari zaman çok zor oluyor sürekli sallanmak istiyorlar ve bir yerden sonra Anne babaya fenalık getiriyor sallamak
demir ilacına devlette ki doktorum değerin iyi de olsa başlaman gerek dedi o öyle deyince başladım zaten çünkü ilk gebeliğimde de 12.haftadan sonra başlamıştım daha fazla bekleyemedim. Magnezyum için çok mecbur kalmadıkça içme dedi ikisi de, omega3 istedim yine ikisi de vermedi :)Aslında demir ilacı lazım galiba yaa.. Onu almakla iyi yapmışsın canım.. Çok istikrarlı içemesemde, içiyorum bende.. Devletteki doktorun ne diyor ilaçlar için?
Oluyor canım, bazen bebek sırtını yada başını yasladığı zamanda ağrılar oluyor ben bu yüzden acillik olmuştum oğlumda, bi gittik dr sırtını yaslamış ağrılar o yüzden pozisyonunu değiştirince ağrında geçer demişti gerçekten öyle de oldu :)Ya çok saol miniğim çok degsik bi ağrı tam nerde onuda çözemedim ki
Benim kendi fikrim ama en iyisi kendi kendilerine bebekliklerinden beri bir rutin oluşturmak, sallamadan öperek konuşarak belli bir saatte oda da loş ışık ve hafif rahatlatıcı müzikle kendi yatağında uyumayı sağlamak biraz büyümeye başlayınca büyük rahatlık. Ben oğlumda öyle yaptım emdiği için falan akşam 10 buçukta en geç oda da yatağına koyardım ne olursa olsun 10 bucukta oda da olurdu hafif loş ışıkta bakıma bakina dalardiAslında otomatik sallananlardan alabilsek, ne güzel olurdu
Benimde kahverengi kısım kocaman ve kopkoyu olmuş şok oldumKızlar bugün farkettim göğüslerim deki damarlar belirgindi ama bugün acayip belirmis yemyeşil ve örümcek ağı gibi
Bir anda değişiyor gerçekten ben de banyodan önce görünce panikledimBenimde kahverengi kısım kocaman ve kopkoyu olmuş şok oldum
Ayaklarında bi aparat oluyor sallanıyor bazıları,ahşaplar sallanmıyor.park yataklar da sallanıyor canım kimisinde müzik titreşim özelliği alt açma gibi fonksiyonları da varKizlar anne yanlarina baktim simdi besik gbi sallanmiyor sanirim.bebisler icin sallanan bisi almak onemli bence o yuzden vazgectim anne yanından.bu park yataklar sallaniyor mu peki kimisinde sallanma aparatı fln yaziyor
Tsk ederim canim.ins.Rabbim bana bağışlasın bebisimi..Yaa çok sevindim canım, gözün aydın.. Sağlıkla al kucağına inşallah..
Odanız varsa iyi olabilir canım.. Ben mecbur uzun süreli bir yatak almalıyım..
Aynen canım sallanma özellikleri yok galiba anne yanı yatakların.. Park yataklarda da bazılarında varmış.. Tesadüf bir mağazada sallanıyor bu değil mi dedim de satıcı hayır dedi öyle öğrendim.. Öğreneceğimiz çook şey var
Bence sallanan birşey almayın, alistiklari zaman çok zor oluyor sürekli sallanmak istiyorlar ve bir yerden sonra Anne babaya fenalık getiriyor sallamak
Tsk ederim canim aminAynen yaa en iyisi magazaya gidip gorup almak araba ve besigi.sagol canim
Bu arada ben de cok sevindim U Umudumbitmedi_Allah tamamina erdirsin insaallah
Ayy aslında o kadar güzel ki ya o benim icimdw fıldır fıldir dönsün acıyı çeker anasıOluyor canım, bazen bebek sırtını yada başını yasladığı zamanda ağrılar oluyor ben bu yüzden acillik olmuştum oğlumda, bi gittik dr sırtını yaslamış ağrılar o yüzden pozisyonunu değiştirince ağrında geçer demişti gerçekten öyle de oldu :)
İyidir o iyidir maşallahkadın doğumcular önemsemiyor benim endokrinci hassas bu konularda ama kullandığımdan beri daha iyi hissediyorum kendimib12 de sınırdaydı ona da bakmadı Allaha emanet büyüyor bebişim :)
Merhaba canimn rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almaya nasip etsin inşallahTsk ederim canim.ins.Rabbim bana bağışlasın bebisimi..
Öyle valla çektiğim ağrıya şikayetlenemiyorum bende yeter ki iyi ve sağlıklı olsunlar :)Ayy aslında o kadar güzel ki ya o benim icimdw fıldır fıldir dönsün acıyı çeker anası
Cok tsk ederim canim.amin.Merhaba canimn rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almaya nasip etsin inşallah
BiZimki öyle kraftın valla park yatak kadar kullanışlısı yok 3 yaşına kadar kullandık ne çıkabilir ne atlatabilir koy içine at oyuncakları oynasıngeniş geniş bir deAyaklarında bi aparat oluyor sallanıyor bazıları,ahşaplar sallanmıyor.park yataklar da sallanıyor canım kimisinde müzik titreşim özelliği alt açma gibi fonksiyonları da var
Dahiliyeye her ay gidiyorum ama o da sadece tsh ile ilgileniyor bir de ona danışayım bakalım ne diyecek d vitamini ve b12 hakkında. Ben sürekli halsiz ve yorgunum belki de bu sebeptendir :/İyidir o iyidir maşallahkadın doğumcular önemsemiyor benim endokrinci hassas bu konularda ama kullandığımdan beri daha iyi hissediyorum kendimi
Kesin cnm bende senin gibiydim bir halsiz sinirli haller falan zaten b12 eksikliği asabiyet yapıyor bir başladım takviyelere kendime geldim valla..aslında ben doğal yoldan alınmasından yanayım ama malum güneş yok pek e et balık da ne kadar yiyeceksin eksk kalıyor bir yerden sonra takviye gerekiyor.oğluma da yeni omega3+multivitamin başladım..günümüzde artık herkes kullanıyor.Dahiliyeye her ay gidiyorum ama o da sadece tsh ile ilgileniyor bir de ona danışayım bakalım ne diyecek d vitamini ve b12 hakkında. Ben sürekli halsiz ve yorgunum belki de bu sebeptendir :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?