2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Amin canim.demek ki sende cok temiz kalplisin ki Rabbim seni daha fazla üzmek istememis.hemen bi minnak vermis.
Rabbim iste.senin bana msj atmanı ve benim de bu msjimi görmemi sağladı ki kulum ettigin duayi kabul ettim diye.aslinda hep rabbim bizi dinliyor.yeterki icten olsun dualarimiz.
Ona sükürler olsun...

Bende gece yan yatıyordum daha uyumamıştım birden kasığıma birden kasılma girdi. Uzatamadım bacağımı 1 dk bile sürmedi geçti. Ama çok felaketti bağırdım o derece ağrıdı. Korktum birde. Ama çabuk geçti çok şükür.
dedim ki ya ben bu kasılmaya bile bağırıyorsam ben nasıl doğum yapcam

Ne güzel söyledin içim sıcacık oldu.. Bundan sonra tüm dualarım anne adayları ve anne olmuşlar için

S September8083 canm sen fire verdim demiştin değil mi baya oluyo yazalı galina o kişi misin ?

Çok sevindim gerçekten çok mutlu oldum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah:)
Amin.. Evet canım benimle birlikte bir kaç arkadaş kayıplar yaşadık başlarda ama çok şükür şimdi arkanızdan gelmeye başladık birer birer

Amin canım rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın benim ilki çok rahattı sadece iyileşme süreci uzun sürdü o halde hep hastanelerde koşturduğum için
n

Kizlar kasilmalar icin hergun bitane sade soda iciniz.doktorum israrla tembih ediyor beni.cok faydaliymis.birakin hamileligi normal zamanda bile faydali yani.birde gecende sizlere bebek arabasini alirken nelere dikkat etmeliyiz dedim alanlar nelere dikkat ettiniz dedim ama yorum yapan olmadi

Aklıma geldi siz iyi bir Dr bulursanız normal doğum yapılabilir aslında benim arkadaşım Almanya'da 2. Normal doğum yaptı burda yapan bayanlarda varmış.
Arası kısa canım Tr de en az 5 yıl diyorlar oturduğum yerde yaptıracak bir dr bulabileceğimi sanmıyorum risk almıyorlar Doğumhane ve ameliyathane yakın olmalı burada genelde Doğumhane üst katlarda ameliyathane en alt kat veya eksilerde yoksa bende isterdim içimde kalmadı değil ilk bebeğim mecburi sezeryan oldu

Ben kolay ve parçalanmadan kapanan çok pahalı olmayan bi araba bakıyorum. Britax römer beğendim

Seninde sezeryan olduğunu bilmiyordum senin arası daha da kısa ben 1 yıl sonra hamile kalabildim verdiğin örneklerde içimi rahatlattı çok teşekkür ederim

Ay Benimde ve uç çıkmış body nin üstünden belli oluyor bi hoşuma gitti çünkü benim genelde içe çökük

Çok geçmiş olsun canım taşıyıcımısın talasemi majör mü ben talesemi minör yani taşıyıcı bende hep halsizlm kan değerim diplerde şu an

Canım bu beklentine göre değişir yani hafif birsey olsun istiyorsan baston modeli, oto koltuklu istiyorsan travel sistem, uzun boyluysan yüksek tekerlekli vs vs. Bütçene göre düşünürsün tabi biraz da, her bütçeye uygun araba var. Mağazaları dolaşıp begendiklerini yakindan incelemen ve sürüşüne rahatligina bakman gerek. Mutlaka birkaç model beğenir ona göre seçim yaparsın aralarından
Ben mesela daha hiçbir fikrim yokken girdiğim ilk bebek magazasinda gördüğüm modele bir ısındım, sonra aklımda hep o kaldı. Birçok model bakıp denesem de gidip ilk begendigimi aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…