- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #21.281
E bebekte gördüm ben elit modelini baya güzel .kumasi kaalitrl naylon değil.gule güle kullan.canimBen bugun onun 596 liralik olanini aldim yeni yziyordu ustunde esim onu alalim dedi insallah memnun kaliriz :)
Amin canim.demek ki sende cok temiz kalplisin ki Rabbim seni daha fazla üzmek istememis.hemen bi minnak vermis.Eveet hatırladım okuyunca canım.. Gözlerim doldu nasıl içten dualar etmişiz, ben de çok çok istedim seninle aynı grupta tekrar olmayıBinlerce şükürler olsun Rabbime.. Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamızı da nasip etsin inşallah miniklerimizi..
Hiç öyle kasılma hissetmemiştim şimdi buna takılırsam istemsizce kasılırım kesin doktorla mutlaka konuşucam canım bu konuyu ne kendime hayrım var bu aralar ne de evde ki çocuğuma o yüzden canım sıkılıyor
Ne güzel söyledin içim sıcacık oldu.. Bundan sonra tüm dualarım anne adayları ve anne olmuşlar içinAmin canim.demek ki sende cok temiz kalplisin ki Rabbim seni daha fazla üzmek istememis.hemen bi minnak vermis.
Rabbim iste.senin bana msj atmanı ve benim de bu msjimi görmemi sağladı ki kulum ettigin duayi kabul ettim diye.aslinda hep rabbim bizi dinliyor.yeterki icten olsun dualarimiz.
Ona sükürler olsun...
Dualarin kabul olsun canım...Ne güzel söyledin içim sıcacık oldu.. Bundan sonra tüm dualarım anne adayları ve anne olmuşlar için
Amin.. Evet canım benimle birlikte bir kaç arkadaş kayıplar yaşadık başlarda ama çok şükür şimdi arkanızdan gelmeye başladık birer birerS September8083 canm sen fire verdim demiştin değil mi baya oluyo yazalı galina o kişi misin ?
Çok sevindim gerçekten çok mutlu oldum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah:)
Benimki ameda süper ama biraz fiyatlıKizlar cekis gucu iyi olan elektrikli sut pompasi varmi bildiginiz. Iyi bisey istiyorum
Aminn canım benimAmiin canım benim çok küçük daha 4 haftalık :) Rabbim sizlerin de sağlık ve mutlulukla kucaklarınıza almayı nasip etsin, tüm annelerin ve anne adaylarının yüzleri hep gülsün inşallah
nCanım Allah bu bebeginizi size bağışlasın sağ selamet gelsin minik, 2. Doğumda sıkıntı olmuyor pek benim 2. Doğumda belden uyustum uyandigimda çok rahatım sadece ayaklarım üşüdü inşallah seninde sıkıntı olmaz 3. Doğumda yazarım rahatsız edici yada kolay oldu diye.
Merhaba kizlar.Ayrintili ultronumuzu yaptirdik şükür temiz cikti sonuclar:) Siz neler yapiyorsunz? BEBISLERINIZ NASIL:) ❤
Arası kısa canım Tr de en az 5 yıl diyorlar oturduğum yerde yaptıracak bir dr bulabileceğimi sanmıyorum risk almıyorlar Doğumhane ve ameliyathane yakın olmalı burada genelde Doğumhane üst katlarda ameliyathane en alt kat veya eksilerde yoksa bende isterdim içimde kalmadı değil ilk bebeğim mecburi sezeryan olduAklıma geldi siz iyi bir Dr bulursanız normal doğum yapılabilir aslında benim arkadaşım Almanya'da 2. Normal doğum yaptı burda yapan bayanlarda varmış.
Ben kolay ve parçalanmadan kapanan çok pahalı olmayan bi araba bakıyorum. Britax römer beğendimKizlar kasilmalar icin hergun bitane sade soda iciniz.doktorum israrla tembih ediyor beni.cok faydaliymis.birakin hamileligi normal zamanda bile faydali yani.birde gecende sizlere bebek arabasini alirken nelere dikkat etmeliyiz dedim alanlar nelere dikkat ettiniz dedim ama yorum yapan olmadi
kızlar merhaba ;
İki arkadaşımız 3. sezeryan olmaktan bahsetmiş.. Ben isimleri alamadım onları bilenler etiketlerse sevinirim.. En azından korkmazlar..
Benim ilk bebeğim sezeryan ile oldu aradan 2 ay geçmeden hamile kaldım ona rağmen doktorum hiçbirşey demedi.. Geçen devlet hastanesinde kadının biri 6 sezeryan olmuş 7. ye hamileydi düşün yani..doktor kızıyordu tabiki sen niye bağlatmadın diye ama hiç tehlikeli falan demiyordu..
ayrıca benim teyzem 4 tane erkek bebek kaybetmiş 2 tane hayatta çocuğu var yani 6 tane sezeryan olmuş oda.. Hatta en son bebeğinde bundan sonra tüp bebek yap demişler yani hala izin veriyorlardı..
doktorlar tehlikeyi yeniden hamile kalırken görüyorlar oda belki bebek aşağı yerleşir kesi yerine o zaman tehlikeli olabiliyormuş.. oda çoook düşük bir ihtimal...
Ben kolay ve parçalanmadan kapanan çok pahalı olmayan bi araba bakıyorum. Britax römer beğendim
Canım bu beklentine göre değişir yani hafif birsey olsun istiyorsan baston modeli, oto koltuklu istiyorsan travel sistem, uzun boyluysan yüksek tekerlekli vs vs. Bütçene göre düşünürsün tabi biraz da, her bütçeye uygun araba var. Mağazaları dolaşıp begendiklerini yakindan incelemen ve sürüşüne rahatligina bakman gerek. Mutlaka birkaç model beğenir ona göre seçim yaparsın aralarındanKizlar kasilmalar icin hergun bitane sade soda iciniz.doktorum israrla tembih ediyor beni.cok faydaliymis.birakin hamileligi normal zamanda bile faydali yani.birde gecende sizlere bebek arabasini alirken nelere dikkat etmeliyiz dedim alanlar nelere dikkat ettiniz dedim ama yorum yapan olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?