2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu özel oda mevzusunu anlayamadım ama yorum yapacağım :oops: sezeryan fiyatına yatış filan dahil değil mi? Ne bileyim sizi doğurttuk gidin mi diyor hastaneler? Nasıl oluyor ya bu işler? Ne garip.. Doğurdıktan sonra elbet bir odaya çıkacağız.. Hastanede özelde oda tabi tek kişilik olacak..
Tabikide eve cikmiyosunuz 1 belki 2 gece kaliyorsunuz fakat 2 3 kisilik odada ve refakatci olmadan kaliyorsunuz benim zorunlu sez. Oldugu icin 1500-2000 dediler ama isteğe bağlı sezeryanda ucretler daha fazla. Özel oda istiyorsaniz 6000 suit 8000 buluyor toplam dendi iste oda süslemesi vs dahilmis mis mis ısrarla sordum daha uygun bir paket yokmu diye yok dedi. Ozel hastane degil. vakıf hastanesi zaten senin gelip gelmemen pek umurlarinda degil bazen hasta limiti dolunca yeni hasta kabul etmiyor gebelik takibinde diger birimleri bilem. benim dokorum o hastaneye gecti diye devam ediyordum yoksa her muaynede 2.5 saat sira bekleyip ayrintili ultroson icin 570 tl verip dogumada 2000 tl verdikten sonra 3 kisilik odada ameleyatli olarak rekabetçi olmadan kalmak istemem. Bilseydim ayrintili ultrasona orda girmezdim bende tesadufen sira beklerken baska bir gebenin bolum sekreteriyle ucretleri konustugunu duydum. Bende bunun uzerine hasta taburcu birimiyle gorustum. Ben sekiz bin verceksem zaten Memorial a giderim. Allahtan muayene ücretleri 75 tl di. Doktorumdan memnundum ama yapacak bir sey yok. doktor bulmak cok zor bir surec. Bu hastaneye gidecekseniz bizzat hasta taburcu birimiyle gorusebilirsiniz.

Kizlar anne yanlarina baktim simdi besik gbi sallanmiyor sanirim.bebisler icin sallanan bisi almak onemli bence o yuzden vazgectim anne yanından.bu park yataklar sallaniyor mu peki kimisinde sallanma aparatı fln yaziyor
Canim anne yani sallanan modeller var benim baby tech markaydi ben anne yani olarak kullanmadim daha dogrusu şöyle anne yani olarak kullancaksan sallanma ozelligini devre disi birakman gerkiyor sanirim yani ister sallanan besik ister anne yani oluyordu

Hiç öyle kasılma hissetmemiştim şimdi buna takılırsam istemsizce kasılırım kesin doktorla mutlaka konuşucam canım bu konuyu ne kendime hayrım var bu aralar ne de evde ki çocuğuma o yüzden canım sıkılıyor
Al benden de o kadar evde baska bebebek çocuk olunca hamilelik cok daha zormus birde basina gelecekleei biliyorsun

Eveet hatırladım okuyunca canım.. Gözlerim doldu nasıl içten dualar etmişiz, ben de çok çok istedim seninle aynı grupta tekrar olmayı ❤️ Binlerce şükürler olsun Rabbime.. Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamızı da nasip etsin inşallah miniklerimizi..
Allah ikinize hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin cok sevindim kizlar

Screenshot_2018-02-12-02-07-00.webp

Kızlar suna baksanıza ne tatlı :KK200: 23.haftada parmakları böyle görünüyormuş henüz şeffaf kılcal damarları belirgin. Tırnakları var adamın ya :KK56:

Canım benim üzülme kendine gel ben biliyorum ki sen çok iyi bi anne çok iyi bi eşe vede ablasın doktorla konuş ay vala kuzum takılacağını bilsem demezdim düşünemedim kusura bakma ama takma benimki biraz farklı rabbim kimseye hastalık vermesin
Yok kuzum bildiğimizi paylaşalım ki başımıza gelince korkmayalım tedbirli olalım. Aminn Rabbim kimseyi sağlığı ve evladıyla sınamasın

Bende gece yan yatıyordum daha uyumamıştım birden kasığıma birden kasılma girdi. Uzatamadım bacağımı 1 dk bile sürmedi geçti. Ama çok felaketti bağırdım o derece ağrıdı. Korktum birde. Ama çabuk geçti çok şükür.
dedim ki ya ben bu kasılmaya bile bağırıyorsam ben nasıl doğum yapcam:KK43:
Doğum çok başka canım onu düşünme Allah onun kolaylığını veriyor. Benim bacağıma kramplar girerdi eşimi uykudan uyandırırdım acısına, masaj falan yapardı öyle kendime gelirdim. Bende kendi kendime ben nasıl doğurucam en ufak seyde böyle acılar çekiyosam diye düşünürken çokta güzel doğurdum :) doğum sonrası grubumuzda en’ler yapıldığında, bana en çatır çatır doğuran kişi ünvanını vermişti kızlar :))

Al benden de o kadar evde baska bebebek çocuk olunca hamilelik cok daha zormus birde basina gelecekleei biliyorsun
Ya benim oğlum çok uysal bi bebeklik geçirdi ne öyle aman aman gece nöbeti geçirdik ne gaz sancımız pek olmadı çok sakin huzurlu bi bebekti maşallah ama bu ikinci konusunda çevremden hep ilki uslu oldu sen şimdi yandın gibi tepkiler alıyorum (onlara noluyorsa bakacak olan benim) ama diyorum ki yeter ki sağlıklı olsun herşeyine razıyım.. oğlum bir aylıkken kalp rahatsızlığını öğrendiğimizde aylarca uyku uyuyamadım bir saniye ağlamasına fırsat vermedim mamasını gazını üstünü başını hallettim ki ağlarsa morarır falan diye... görüntü de çookk rahat bir bebeklik geçirdi oğlum ama benim o zaman ki psikolojim haraptı Allah kimseye yaşatmasın. Bugün detaylı usg var fetal eko yapılacak ve iki gündür kabuslar görüyorum uyuyamıyorum

Amin.. Evet canım benimle birlikte bir kaç arkadaş kayıplar yaşadık başlarda ama çok şükür şimdi arkanızdan gelmeye başladık birer birer ❤️

Çok şükür canm çok sevindim Rabbim sağ salim almanı nasip etsin bida bu hüznü yasatmasin insaAllah :anneadayı::nazar::emir_bebek:

Amin canım rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın benim ilki çok rahattı sadece iyileşme süreci uzun sürdü o halde hep hastanelerde koşturduğum için

n
İnşallah buda rahat olur canım tümden uyutmazlarsa daha rahat oluyor inşallah bu sefer bol bol yatar dinlenirsin evinde çabucak atlatirsin iyi olma sürecini ben diğer bebeklerimde hiç yatamadim sarılık oldular kuvezde kaldılar derken bir baştan bir ev dolandırmak zorunda kaldım .

KIZLAARRR..

eşiniz bebeğinizin hareketlerini hissetti mi?
Benim ki hissetti bir kaç kez dokundu pıt pıt atmalarina şahit oldu ama şuan çok çok anlayamıyor kendisi :) Daha çok kuvvetlendigi zaman daha çok anlaşılır oluyor adamlar için. Oğlumda bir kaç kez dışardan gördü .Daha da kuvvetlenecekler Insallah o zamanda gerçekten ağlatacak kadar ağrılı oluyor tekmeler, kaburgalar batıyor insanın nefesini kesiyor :anneadayı::emir_bebek::nazar:

Benim ki hissetti bir kaç kez dokundu pıt pıt atmalarina şahit oldu ama şuan çok çok anlayamıyor kendisi :) Daha çok kuvvetlendigi zaman daha çok anlaşılır oluyor adamlar için. Oğlumda bir kaç kez dışardan gördü .Daha da kuvvetlenecekler Insallah o zamanda gerçekten ağlatacak kadar ağrılı oluyor tekmeler, kaburgalar batıyor insanın nefesini kesiyor :anneadayı::emir_bebek::nazar:
yaaa.
benim ilk gebelik. şu an tatlı tatlı geliyor. ilerleyen zamanda acı verecek o zaman desene .

Bebek arabasından bahsedilmiş ben travel sistem aldım biraz ağır ama çok konforlu hepsi içinde ilerleyen zamanlarda ele avuca gelince maclaren baston pusetini almayı düşünüyorum....bebek yatağında da ben park yatakları beğenmiyorum çok kullanışlı olduğunu biliyorum ama benim için yatak odamın dekoruna uygun olması önemli o yüzden normal beyaz ahşap birşey almayı planlıyorum...Allah hepimizin bebişlerine sağsalim kavuşmayı nasip etsin

Back
X