- 14 Ekim 2017
- 374
- 722
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #21.301
Tabikide eve cikmiyosunuz 1 belki 2 gece kaliyorsunuz fakat 2 3 kisilik odada ve refakatci olmadan kaliyorsunuz benim zorunlu sez. Oldugu icin 1500-2000 dediler ama isteğe bağlı sezeryanda ucretler daha fazla. Özel oda istiyorsaniz 6000 suit 8000 buluyor toplam dendi iste oda süslemesi vs dahilmis mis mis ısrarla sordum daha uygun bir paket yokmu diye yok dedi. Ozel hastane degil. vakıf hastanesi zaten senin gelip gelmemen pek umurlarinda degil bazen hasta limiti dolunca yeni hasta kabul etmiyor gebelik takibinde diger birimleri bilem. benim dokorum o hastaneye gecti diye devam ediyordum yoksa her muaynede 2.5 saat sira bekleyip ayrintili ultroson icin 570 tl verip dogumada 2000 tl verdikten sonra 3 kisilik odada ameleyatli olarak rekabetçi olmadan kalmak istemem. Bilseydim ayrintili ultrasona orda girmezdim bende tesadufen sira beklerken baska bir gebenin bolum sekreteriyle ucretleri konustugunu duydum. Bende bunun uzerine hasta taburcu birimiyle gorustum. Ben sekiz bin verceksem zaten Memorial a giderim. Allahtan muayene ücretleri 75 tl di. Doktorumdan memnundum ama yapacak bir sey yok. doktor bulmak cok zor bir surec. Bu hastaneye gidecekseniz bizzat hasta taburcu birimiyle gorusebilirsiniz.Bu özel oda mevzusunu anlayamadım ama yorum yapacağımsezeryan fiyatına yatış filan dahil değil mi? Ne bileyim sizi doğurttuk gidin mi diyor hastaneler? Nasıl oluyor ya bu işler? Ne garip.. Doğurdıktan sonra elbet bir odaya çıkacağız.. Hastanede özelde oda tabi tek kişilik olacak..