- 22 Mayıs 2017
- 260
- 551
- 23
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.261
Çok geçmiş olsun canım Allah sağlıkla tekrar nasip etsinBen düşürmüşüm malesef.
Tutunamamış.
Kanamalarınızı ağrılarınızı dikkate alın.
Rabbimin imtihanı bu da bana.
Umarım sizler sağ salim alırsınız yavrularınızı kucaginiza.
Allaha emanet olun
Evet son adet tarihini yazdım bu şekilde çıktı adetim 12gun geçmişti ama kese halen gözükmedi dün kan degerim 1913tü.dün ögrendim demişsinz 6. hafta yazıyor takvim
bir benmiyim burda en geride olan acaba
bir hafta oldu ögreneli gebeliğimi ama daha 4. haftadayım pazar günü adet tarihimde bat
3. aydan sonra geçiyor kısmı kesin bilgi miyok şu an bunu okuduğuma nasıl mutlu oldum anlatamam da yesem çok eyvallah ... ne yediğimi de biliyorum ...bu şişlik böyle giderse diye endişelenmedim değil .
ay ben buna çok güldüm ama ya
Aminnnnnnnnn herbirimizin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli inşallah
aminnnn inşallah ...bende bir erkek var bir de kız olsa demiyor değil gönlüm...ama içimdeki ses yine erkek der
senin içinde dua edelim hayırlısı olsun tabiiii ama gönlündeki hakkında hayırlı olsun inşallah diyelim
eeeee dursunmuş artık ama harbiden :)))
ne güzel haberler
ekliyorum canım
hadi hayırlı olsun canım
Cok gecmis olsun canim hayirlisi boyleymis bastan kaybetmek ne kadar uzucu olsa da en iyi olani herseye alistiktan hele ki kalp atisini duyduktan sonra cok daha zor oluyor ben oyle 2 tane yasadim bu yuzden seni cok iyi anliyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah kendine dikkat et canim. Tez vakitte hayirli evlat sahibi olman dilegiyle
tr_lelli canım bir evladın var hem , hem de kocaman bir paşa ... ona ..eşine sıkı sıkı sarıl .
Böyleymiş , nasip . Kendine de çok dikkat et . Yorma .
Üzülme de lütfen , doktorunun dediği gibi genetiği bozuk olduğu için oluşmadı bile . böyle düşün
Çok sağolun Allah razi olsunÇok geçmiş olsun canım Allah sağlıkla tekrar nasip etsin
Kızlar merhaba 7+2 hamileyim geçen hafta kalp atışlarını duyduk ve kan testi istedi doktorum.tsh değerim yüksek çıktı biraz 3,90.ilaca başladık tsh değeri benim gibi yüksek çıkan var mı? Kan testini daha önce mi yaptırmalıydım diye içim hiç rahat değil
Merhaba kizlar bende haziran annesiyim insallah
Hosbulduk:) bu arada bende inanilmaz sinirliyim bu aralar ozellikle esimehoş geldin diyelim o zaman
Yani kesin diyemem ama öyle diyolla3. aydan sonra geçiyor kısmı kesin bilgi miyok şu an bunu okuduğuma nasıl mutlu oldum anlatamam da yesem çok eyvallah ... ne yediğimi de biliyorum ...bu şişlik böyle giderse diye endişelenmedim değil .
Hosbulduk:) bu arada bende inanilmaz sinirliyim bu aralar ozellikle esime
Yani kesin diyemem ama öyle diyollainsallah öyledir
.bir şey yazacaktım yarım kalmıştı ... yukarıdaki mesajım üzerinde kalmış :)))
İniş çıkışlı duygulara devam .. sizde oluyor mu bilmiyorum da .... böyle olur olmaz bi öfke nöbeti gelemiyor ..normalde kızmayacağım şeye sinirlenebiliyorum şu an .... sanki tahammül seviyem en alt levelında
.Merhaba kizlar bende haziran annesiyim insallah
Canım merhaba bende bugün gebeliğimi kanda öğrendim tsh 5 çıktı ilk hamileliğimde yoktu böyle birsey, aile hekimi dr a görün ilaç başlatabilir dedi moralim bozuldu bugün 4+1 imKızlar merhaba 7+2 hamileyim geçen hafta kalp atışlarını duyduk ve kan testi istedi doktorum.tsh değerim yüksek çıktı biraz 3,90.ilaca başladık tsh değeri benim gibi yüksek çıkan var mı? Kan testini daha önce mi yaptırmalıydım diye içim hiç rahat değil
.Canım merhaba bende bugün gebeliğimi kanda öğrendim tsh 5 çıktı ilk hamileliğimde yoktu böyle birsey, aile hekimi dr a görün ilaç başlatabilir dedi moralim bozuldu bugün 4+1 im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?