2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben de Hindistan cevizi yağı kullanıyorum

Slm canım evet cinsiyetimiz belli oldu erkek ben iyi degildim nezamandır giremiyorum bi trafik kazası geçirdik devamlı hastaneye gidip geliyorum dinleniyorum fırsat bulamadım girmeye ayrıntılı ultrason yaptırdık kalp ekosu istediler yarın kalp ekosu çekilecek allahım hepimizin bebişlerini saglıklı bişekilde kucagımıza almayı nasip etsin amin

Nerden aldin canim hindistan cevizi yagini?markasi ne?bebeyagi ne kullanyorsun
Valla benimkilerin markası yabancı, Ama organik Hindistan cevizi yağı kokusu yok öyle güzel güzel, bildiğin yağ kokuyor ama yumuşacık yapıyor. Sende orda soğuk sıkım organik bi marka bulabilirsin, bakabilirsen konularına bak gerçekten burna hoş geliyorsa çok ta doğal değildir diye düşünüyorum. Bebeyagi da değişik markası ama orda olsaydım Johnson s baby ve dalın dışında bir marka tercih ederdim canım.

Neden dalin ve johnson s baby i onermiyorsun ?

Jonsson s baby ürünlerinin Amerika da kullanilmadigini, içinde fazla kimyasal madde olduğunu duymuştum, dalin de seviyorum sampuanlarini sabununu kullanıyorum oğlumda ama bebeyaginin kokusunu sevmiyorum :)
Sağol canım. Dalının küçük setini aldım ben içinde bebe yağı da var kendim için kullanmadım ama bilmek istedim

Ben 25+6dayım benim de 6 çok az kilo alanları duyunca moralim bozuluyor :/ . Son üç ay kilo alımı hızlı oluyormuş . Inşallah çok olmaz
Benim de 7, Ama canımı sıkmıyorum :) Hatta kendimi çok fazla alacağıma sartladim , oğlumda 20 almıştım bunda da alırım diyorum sorun değil. Normalde çok zayıfım o yüzden takmıyorum pek ama yine de dikkat ediyorum yediklerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…