- Konu Sahibi Blackbluee1
- #25.421
Yok canım.alezle kullanıyorum kılıfı yok.Peki fermuarli yikanabilir kiliftami yatak canim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım.alezle kullanıyorum kılıfı yok.Peki fermuarli yikanabilir kiliftami yatak canim?
Cnm benim ikinci bebis olucak allahın izniyle kısmet herseyIkimciye inşaallah. Ali esimin ismi. Ayaz bir anda aklımıza geldi. Ikisini bir arada çok sevdim
![]()
Ben yatas kullanıyorum cnm antialerjen olanını
Seninle aynı günüz canımdoğum 10 haziran 9 kilo aldım![]()
@Sm açıköğretim final tarihleri değişmiş 26-27 mayısiyice ümidim kesildi artık bu sınava zor gireriz
![]()
Canim adet tarihime gore 17 haziran normal dogum .ama ben sezeryan olacagimdan doktor 7 haziran dedi eşim 9 una erteletti dr um o gün de boş olunca olur dedi.çok erken değil aslinda 10 gün öne çektiCanım 9 haziran erken değil mi ?
Kendim yapıyorum canım hiç canım yanmıyor .3 senedir ağda yapıyorum büyük rahatlık ağda makinesi ile. Ondan önce makina kullanıyordum nasıl yapmissam artık o daha fena can yakıyor . Hamile iken de canım yanmıyor ağda ile yani ben de fark olmadıKizlar aranizda agdaya giden yada kendi agda yapan warmi???yarin kuafore gdicem ama bi tedirginim nedense:/ daha cok aciyormus gebeyken
Kendim yapıyorum canım hiç canım yanmıyor .3 senedir ağda yapıyorum büyük rahatlık ağda makinesi ile. Ondan önce makina kullanıyordum nasıl yapmissam artık o daha fena can yakıyor . Hamile iken de canım yanmıyor ağda ile yani ben de fark olmadı
Tansiyonuna bak bence aklıma o geldi.Kızlar benim tv ye yada telefona bakarken gözlerim bulanık görüyor bazen... Son 3 gündür falan neden olur ki bu ?
Tansiyon aletim de yok ki canım almamıştımTansiyonuna bak bence aklıma o geldi.
6 kiloyla kalsak yine iyi. Ben bu hafta yine yarım kilo almışımSeninle aynı günüz canımBen şimdilik 6kilo aldım ama bakalım ne kadar daha alırız.. bi 6daha kesin gibime geliyor
Dahiliye ya da kadın doğum doktorunun sevketmesi lazım .direkt endokrinoloji ye alınmıyorKızlar acil cevap endokrin bolumune devlette nasıl gidilir randevu vermiyor internet
Kizlaaaaaaaaaar bebislere sampuan bebeyagi islak mendil sampuan detrjan veya yumusatici ne marka aldiniz????
Kizlaaaaaaaaaar bebislere sampuan bebeyagi islak mendil sampuan detrjan veya yumusatici ne marka aldiniz????