- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #3.521
.Merhaba, teşekkür ediyorum. İnşallah hepimiz kavuşuruz sağlıcakla yavrularımıza.
İlk gebeliğim de Medicalpark-Özlem hanım, DOruk-Adını hatırlamadığım bir bayan, Jİmer-Cenk beye gittim. Cenk beyi tavsiye ederim. Şimdi yine jimere gittim ama Cenk bey ayrılmış, NUray hoca vardı, o da gayet iyi ilgilendi. Kan testlerimide Medicalparkta yaptırdım ve Müzeyyen hanıma muayene oldum, tavrından memnun olmadım hiç. İlk test sonrası değerin düşük demişlerdi. Cuma günü; günler geçmedi, değer düşük dediniz dedim. Doktor; düşük tabi yüksek miydi sence dedi. Yine muayene ederken, sabırlı olmak lazım dedi. Bende öğrendikten sonra zaman geçmiyor dedim, yine kendisi biz ne yapalım diye karşılık verdi. Ve bekleyeceğiz dedi. Ertesi gün Nuray hocaya gittim, kan grubuma kadar not aldı,hepimiz biliyoruz ama şunları şunları ye vs dedi. Siz kime gidiyorsunuz?
.
Merhaba canım.benim de sat 8eyluldu..17haziran sanırım senin bebeğin dogumu
.Aslında öyle olması gerekiyor ama galiba geç döllenme olmuş kan değerim çok düşük,kan değerine göre 4 hafta oluyor, gebelik haftasını nasıl hesaplayacağım acaba
Saol cnm viks zararli degilse bende suruyum canm yaCc
Bende ayni durumdayım üst solunum enfeksiyonu olmuşum dr gittim..ilac vermedi bal ye burun kanatlarına vikcs sür dedi sanada çok geçmiş olsun
Merhaba canım bende Nuray hanım a gidiyorum ilk doğumumu da o yapmıştı kesinlikle Harika bir doktor.Merhaba, teşekkür ediyorum. İnşallah hepimiz kavuşuruz sağlıcakla yavrularımıza.
İlk gebeliğim de Medicalpark-Özlem hanım, DOruk-Adını hatırlamadığım bir bayan, Jİmer-Cenk beye gittim. Cenk beyi tavsiye ederim. Şimdi yine jimere gittim ama Cenk bey ayrılmış, NUray hoca vardı, o da gayet iyi ilgilendi. Kan testlerimide Medicalparkta yaptırdım ve Müzeyyen hanıma muayene oldum, tavrından memnun olmadım hiç. İlk test sonrası değerin düşük demişlerdi. Cuma günü; günler geçmedi, değer düşük dediniz dedim. Doktor; düşük tabi yüksek miydi sence dedi. Yine muayene ederken, sabırlı olmak lazım dedi. Bende öğrendikten sonra zaman geçmiyor dedim, yine kendisi biz ne yapalım diye karşılık verdi. Ve bekleyeceğiz dedi. Ertesi gün Nuray hocaya gittim, kan grubuma kadar not aldı,hepimiz biliyoruz ama şunları şunları ye vs dedi. Siz kime gidiyorsunuz?
Aynen, sürekli moral bulmak için çırpındım. Bayanın böyle yapmasına üzüldüm..
Ay ne gıcık kadinnnnn...Benim doktorum hamileligimi görünce ağladı valla..
Merhaba:) Kesinlikle ilgisini beğendim doktorun ama bana sezeryan yaptırıyor gibi geldi. Sizin nasıl olmuştu?Merhaba canım bende Nuray hanım a gidiyorum ilk doğumumu da o yapmıştı kesinlikle Harika bir doktor.
Siz duydunuz mu bebeğinizin kalp atışlarını?gunaydinlarrr kizlar. yeni gelenler hosgeldiniz. uzun sure uzak kaldim. is gucten buraya girecek vakit bulamadim. burayi ozledigimi farkettim :) nasilsiniz. bebisleriniz nasil
kac haftalik gorunuyo ki canimDaha benim kesem boş maalesef
evet. 6 haftalikken duydum.Siz duydunuz mu bebeğinizin kalp atışlarını?
Doktor net birşey söylemedi, aslında sat 6eylül, 7. Haftada olmamız lazım ama 5. Hafta gibi dedilerkac haftalik gorunuyo ki canim
buyuk ihtimalle gec dollenme olmali canim. hic endise etme. bu hafta icinde kese dolar haftaya ya da iki hafta sonrasinda da kalp atisi gorulur. icini ferah tut.Doktor net birşey söylemedi, aslında sat 6eylül, 7. Haftada olmamız lazım ama 5. Hafta gibi dediler
Allah tamamına erdirsin canım, sağlıklı sıhhatli inşallahhhhevet. 6 haftalikken duydum.
Doğru hissetmişsinMerhaba:) Kesinlikle ilgisini beğendim doktorun ama bana sezeryan yaptırıyor gibi geldi. Sizin nasıl olmuştu?
Çok teşekkür ederim moralinin için.. öğrendikten sonra zaman geçmiyor resmen :)buyuk ihtimalle gec dollenme olmali canim. hic endise etme. bu hafta icinde kese dolar haftaya ya da iki hafta sonrasinda da kalp atisi gorulur. icini ferah tut.
insallah canim benim. hepimizinkini. bugun 8 +1 olduk biz :) yavas yavas buyuyoruzAllah tamamına erdirsin canım, sağlıklı sıhhatli inşallahhhh
Allah bağışlasın canım. Çabuk toparlanabildin mi peki?Doğru hissetmişsinsezeryan oldum ben. Sabah suyum geldi gittim hastaneye akşama kadar beklemek istedim Çünkü açılma ve sancı yoktu Nuray hanım da tamam 6 ya kadar beklerim açılmazsa olmazsa sezeryan olursun dedi kabul ettim.Sonuç olarak ne açılma ne sancı yoktu sezeryan oldum epidural aldım eşimde yanımdaydı 5 dk ya oğlum kucağımda :) Harika bir doğumdu hastane de öyle. Çok memnun kaldığım için bunda da Nuray hanımı tercih ettim.Oğlum da da ilk öğrendiğimden beri ona gitmiştim şimdi de öyle yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?