- 18 Ekim 2013
- 472
- 310
- 123
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #37.981
ilk kontrol dogum paketine dahil oldugu icin hayat a gittim cocuk doktoru ali tunc bakmisti dogdugunda otomatik gene ona atiyor sarilik olcumu icin hayatta degisik bi cihaz var ciltten bakiyorlar b3nce super otesi bi icat olmus.netten arastirdim tubitak yapmis.cok sevindim.cok fazla bebek olcum yaptiriyor canlari yanmasin yeni dogan in damar yolunu bulmak buyuk mesele canlari cok yaniyor.Aynen canım, bende bir kürtaj oldum ve önlük giydim maalesef.. Başka bir ruh haline giriyor insan.. Hoş o gün gözümüz görür mü bilemiyorum :)
Ay bu değerler hep kanla mı ölçülüyor? Yazık yavrulara ya.. Rabbim şifa versin tüm yavrularımıza.. Bebek için de hayata mı gidiyorsunuz canım?
Eve gelmekle iyi yapmışsın canım.. İnşallah kendi sancın olur da yarın suni filan almana gerek kalmaz.. Çok rahat atlatırsın inşallah.. Valla tebrik ediyorum, tam gününde gelecek seninki.. Doktor kilosu ile doğum kilosu uyumlu olacak mı bakalım.. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz .
olcum yaptiklarinda cok sevindim.ikinci kontrole bayramda cagirdi onu kullanan hemsire olmadigi icin kandan baktilar acilde.
doktor ilgili fena degil telefonla arayin bilgilenditrin d3di bayramda.tek aramamda cvp verdi yonlendirdi.
hastane cok uzak bundan sonraki kontrolleri icin bidaha gidermiyim bilmiyorum
esim otoparkiyla sorun yasadi pek gitmek istemiyor.
arastirmadayim nereye gotursem diye.diger cocuklarimi cekirge doruk levent usluya goturuyordum ama orasida cok kalabalik oldu.
sen nasilsin hayatta mi doguracaksin son kararin nedir