• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben Max yarım saat emzirip çekiyorum bazen 15dk ama bugün çok huysuz uyuyor memede yatirsan ağlıyor gaz çıkartsam yine ağlıyor zor baya şaşırdım hepimize Allah kolaylık versin

Ben Max yarım saat emzirip çekiyorum bazen 15dk ama bugün çok huysuz uyuyor memede yatirsan ağlıyor gaz çıkartsam yine ağlıyor zor baya şaşırdım hepimize Allah kolaylık versin
Emmezse susmuyorki mecburen yapışık yaşıyoruz. Gece 3 ten bu yana uyumadı ya beşiğe koyduğum an uyandı. Pes ettim kucağımda iki büklüm yatıyor

Emmezse susmuyorki mecburen yapışık yaşıyoruz. Gece 3 ten bu yana uyumadı ya beşiğe koyduğum an uyandı. Pes ettim kucağımda iki büklüm yatıyor
Canim merhaba .Yorumunda kendimi gordum 21 günlüğüz yapışık yasiyoruz surekli memede yataga koyunca gozler hop aciliyor .Karni tok eminim mama da yiyor çünkü. Biliyorum kokumu istiyor guvende kalmak istiyor ama yarindan sonra yanimda annem olmayacak .Senin bebisin en bastan beri mi boyle ?Buldugun bir çözüm var mi mesela nasil yemek yiyorsun yemek yapıyorsun ?Ben wc ye gidemedim saatlerdir .Yarindan sonrası icin cok tedirginim. :(

Emzik verdin mi
Ben verdim bazıları hiç onaylamasa da emzik biberon sınır tanımıyoruz
Biberonla kendi sütünü veriyorum dışarı çıkınca emziği de uyanıkken emmedigi zamanladda ağlamadan dursun diye
Biz sallanan beşiği hiç kullanmıyoruz
Annemlerde kalıyorum özellikle burası için aldık ama hiç yatmadı.gunduz anakucagida en dandiklerinden bondigo ama ona hasta gece ise yanımda yatıyor

Canim merhaba .Yorumunda kendimi gordum 21 günlüğüz yapışık yasiyoruz surekli memede yataga koyunca gozler hop aciliyor .Karni tok eminim mama da yiyor çünkü. Biliyorum kokumu istiyor guvende kalmak istiyor ama yarindan sonra yanimda annem olmayacak .Senin bebisin en bastan beri mi boyle ?Buldugun bir çözüm var mi mesela nasil yemek yiyorsun yemek yapıyorsun ?Ben wc ye gidemedim saatlerdir .Yarindan sonrası icin cok tedirginim. :KK43:
Çözüm yok maalesef anneme taşındım. Ya onlar bakarken 5 dk yiyorum. Ya da yanıma getiriyorlar öyle yiyorum. Tuvaleti tutuyorum genelde dayanamadığımda o annemde ağlıyor ben gidiyorum. İnsan geriliyor artık saatlerce uğraştım uyusun diye en son annemlerin yatakta yanıma yatırdım emerken uyudu 10 dk geçmişti annem beşiğini düzelttim sert yatak koydum içine oraya götürelim dedi alma uyusun dedim ben sallarım diye götürdü. Tabi yatarmı bastı çığlığı sana alma demedimmi dedim annemde küstü. Ben yine uğraşıyorum yine emiyo bezdim

Emzik verdin mi
Ben verdim bazıları hiç onaylamasa da emzik biberon sınır tanımıyoruz
Biberonla kendi sütünü veriyorum dışarı çıkınca emziği de uyanıkken emmedigi zamanladda ağlamadan dursun diye
Biz sallanan beşiği hiç kullanmıyoruz
Annemlerde kalıyorum özellikle burası için aldık ama hiç yatmadı.gunduz anakucagida en dandiklerinden bondigo ama ona hasta gece ise yanımda yatıyor
6 emzik denedim diliyle itip tükürüyor

Çözüm yok maalesef anneme taşındım. Ya onlar bakarken 5 dk yiyorum. Ya da yanıma getiriyorlar öyle yiyorum. Tuvaleti tutuyorum genelde dayanamadığımda o annemde ağlıyor ben gidiyorum. İnsan geriliyor artık saatlerce uğraştım uyusun diye en son annemlerin yatakta yanıma yatırdım emerken uyudu 10 dk geçmişti annem beşiğini düzelttim sert yatak koydum içine oraya götürelim dedi alma uyusun dedim ben sallarım diye götürdü. Tabi yatarmı bastı çığlığı sana alma demedimmi dedim annemde küstü. Ben yine uğraşıyorum yine emiyo bezdim
Annem baska sehirde ve gitme şansım yok :( .Yok ben kesin ac susuz kalcam damla damla gelen sut iyice azalcak .

kronik_unutkan kronik_unutkan ben de memede durmasindan yorulup emzik verdim avent ultra soft ve koala gibi yapisti memeyi reddetti 12 saat emmedi .1 gun boyunca memeyi tutturmak icin canim cıktı. Bebekler cok ilginc almayan almiyor ,alan birakmiyor meme istemiyor.

A aeengineer Dimplesbaby Dimplesbaby benim kız 43 günlükken 4500 gram dedi doktoru ya biz niye bu kadar küçük kaldık :KK61:
Kaç kilo doğmuştu canım? Zaten 25-30 g almaları lazımmış günlük.. Birde kusuyordu galiba senin kız, ondan az almıştır ama normale göre az değildir.. Doktor bişey demediyse üzülme canım.. Mesela benim bebek doktordan sonra sürekli kusmaya başladı, gazdan dolayı ememedi de, annem dahi zayıfladı o kilosundann dedi.. Kusmak çok etkiliyor

Kızlar, bebekler nasıl uyurlarsa, uykuda da onu devam ettirmek isterlermiş.. Mesela sallanarak uyuyan, sallama kesilince uyanırmış.. Benimki memede uyuyunca, çekmeye çalışıyorum, emmeyen çocuk birden emmeye çalışıyor, milim milim çekiyorum.. Ağlayınca pış pış yapıyorum, dizlerimi titretiyorum, tekrar uyusun diye.. Bu sefer sallamayı bırakınca ağlıyor.. Çok kötü bir kısır döngünün içerisindeyiz yani..

Kızşa bugün aylık aşımız yapıldı 5350gr oglum yorumlara baktımda acaba benimkinin kilosu çokmu acaba normal sınırlarmı terettütte kaldım :KK64:

Selam kızlar birşey sorcam bugün 40 ımız çıktı evde bebek terazisi var çocuğum 5,115 gram geldi 3700 doğmuştu anne sütü veriyorum geceleri de 60 cc bir kez mama veriyorum alıştığı için hiçbir şekilde emmek istemiyor acaba kilo alımı çok mu mama verince çocuk şişer derler ya aklıma takıldı
B
Bebekleri memede uyuyan anneler gaz çıkartırken uyanmiyor mu nasıl yapıyorsunuz
Emzirirken kaldırıp çıkarıyorum sonra tekrar emziriyorum o da alıştı. Uyanmıyor

kronik_unutkan kronik_unutkan ben de memede durmasindan yorulup emzik verdim avent ultra soft ve koala gibi yapisti memeyi reddetti 12 saat emmedi .1 gun boyunca memeyi tutturmak icin canim cıktı. Bebekler cok ilginc almayan almiyor ,alan birakmiyor meme istemiyor.
Benim sütüm nerdeyse hic yok o yüzden meme reddi neyi degistirir bilemiyorum. Biraz sakinleşene kadar vakit kazandıracak birşeylere ihtiyacım var. Gece 3 ten bu yana ayaktayım sabrım eksilerde artık. Duruma bakılırsa bu gecede aynı olacak, birinde daha okudum forumda alayım onuda

Kaç kilo doğmuştu canım? Zaten 25-30 g almaları lazımmış günlük.. Birde kusuyordu galiba senin kız, ondan az almıştır ama normale göre az değildir.. Doktor bişey demediyse üzülme canım.. Mesela benim bebek doktordan sonra sürekli kusmaya başladı, gazdan dolayı ememedi de, annem dahi zayıfladı o kilosundann dedi.. Kusmak çok etkiliyor
3450 doğmuştu doktoru son gittiğimizde ne fazla ne az kilo alımı ideal dedi ama bugün bi yakınımızda 40 i çıktı bu ne cana gelmemiş falan dedi moralim bozuk emzirmeye zorluyorum diye mamayı azmı veriyorum çocuk açlıktanmı ağlıyor diye düşünüyorum

Uyanıyo kısır döngüye giriyoruz. Karnının tok olduğundan eminsem o sersem haliyle ayakta sallıyorum. Benimki beşikte falan uyumuyor. Zaten öyle uyuduğuda nadir şu an ayağımda ama her çeşit sesi çıkarıyor işkence ediyorum sanki çocuğa, 70 cc mama ve 2 saat meme sonrasi hali bu
Sende kendimi goruyorum resmen

O bana kocaman geliyor. Chicco bebedor nuk denedim. Yuvarlak uçlu falanda aldık ışe yaramadı
Evet çok büyük.babam bu emzik çocuğun suratı kadar dedi hos herkes aynı yorumu yapıyor ama babam zorla emzik aldırdı başka kendide aldı ama baslasini tutmuyor resmen tekerlek
Biberon da avent kullanıyorum ama biberona emzikten sonra başladık.doktor bebegin ilk günlerinde emzir sütünün kalanını ver demişti
Mama az mı veriyorsun diye düşünüyorsan kilosuna göre içmesi gereken anne sütü ve ya mama hesabı var Google da çıkıyor bak istersen
Bu arada kilo alımı ilk at benim bebeğimin de azdı bakalım bu ay ne olacak .mama ver diyebilir doktor bakalım

Back
X