- Konu Sahibi Blackbluee1
- #40.801
Ben Max yarım saat emzirip çekiyorum bazen 15dk ama bugün çok huysuz uyuyor memede yatirsan ağlıyor gaz çıkartsam yine ağlıyor zor baya şaşırdım hepimize Allah kolaylık versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emmezse susmuyorki mecburen yapışık yaşıyoruz. Gece 3 ten bu yana uyumadı ya beşiğe koyduğum an uyandı. Pes ettim kucağımda iki büklüm yatıyorBen Max yarım saat emzirip çekiyorum bazen 15dk ama bugün çok huysuz uyuyor memede yatirsan ağlıyor gaz çıkartsam yine ağlıyor zor baya şaşırdım hepimize Allah kolaylık versin
Canim merhaba .Yorumunda kendimi gordum 21 günlüğüz yapışık yasiyoruz surekli memede yataga koyunca gozler hop aciliyor .Karni tok eminim mama da yiyor çünkü. Biliyorum kokumu istiyor guvende kalmak istiyor ama yarindan sonra yanimda annem olmayacak .Senin bebisin en bastan beri mi boyle ?Buldugun bir çözüm var mi mesela nasil yemek yiyorsun yemek yapıyorsun ?Ben wc ye gidemedim saatlerdir .Yarindan sonrası icin cok tedirginim.Emmezse susmuyorki mecburen yapışık yaşıyoruz. Gece 3 ten bu yana uyumadı ya beşiğe koyduğum an uyandı. Pes ettim kucağımda iki büklüm yatıyor
Emzik verdin miEmmezse susmuyorki mecburen yapışık yaşıyoruz. Gece 3 ten bu yana uyumadı ya beşiğe koyduğum an uyandı. Pes ettim kucağımda iki büklüm yatıyor
Çözüm yok maalesef anneme taşındım. Ya onlar bakarken 5 dk yiyorum. Ya da yanıma getiriyorlar öyle yiyorum. Tuvaleti tutuyorum genelde dayanamadığımda o annemde ağlıyor ben gidiyorum. İnsan geriliyor artık saatlerce uğraştım uyusun diye en son annemlerin yatakta yanıma yatırdım emerken uyudu 10 dk geçmişti annem beşiğini düzelttim sert yatak koydum içine oraya götürelim dedi alma uyusun dedim ben sallarım diye götürdü. Tabi yatarmı bastı çığlığı sana alma demedimmi dedim annemde küstü. Ben yine uğraşıyorum yine emiyo bezdimCanim merhaba .Yorumunda kendimi gordum 21 günlüğüz yapışık yasiyoruz surekli memede yataga koyunca gozler hop aciliyor .Karni tok eminim mama da yiyor çünkü. Biliyorum kokumu istiyor guvende kalmak istiyor ama yarindan sonra yanimda annem olmayacak .Senin bebisin en bastan beri mi boyle ?Buldugun bir çözüm var mi mesela nasil yemek yiyorsun yemek yapıyorsun ?Ben wc ye gidemedim saatlerdir .Yarindan sonrası icin cok tedirginim.![]()
6 emzik denedim diliyle itip tükürüyorEmzik verdin mi
Ben verdim bazıları hiç onaylamasa da emzik biberon sınır tanımıyoruz
Biberonla kendi sütünü veriyorum dışarı çıkınca emziği de uyanıkken emmedigi zamanladda ağlamadan dursun diye
Biz sallanan beşiği hiç kullanmıyoruz
Annemlerde kalıyorum özellikle burası için aldık ama hiç yatmadı.gunduz anakucagida en dandiklerinden bondigo ama ona hasta gece ise yanımda yatıyor
Annem baska sehirde ve gitme şansım yokÇözüm yok maalesef anneme taşındım. Ya onlar bakarken 5 dk yiyorum. Ya da yanıma getiriyorlar öyle yiyorum. Tuvaleti tutuyorum genelde dayanamadığımda o annemde ağlıyor ben gidiyorum. İnsan geriliyor artık saatlerce uğraştım uyusun diye en son annemlerin yatakta yanıma yatırdım emerken uyudu 10 dk geçmişti annem beşiğini düzelttim sert yatak koydum içine oraya götürelim dedi alma uyusun dedim ben sallarım diye götürdü. Tabi yatarmı bastı çığlığı sana alma demedimmi dedim annemde küstü. Ben yine uğraşıyorum yine emiyo bezdim
Avent soothie denedin mi6 emzik denedim diliyle itip tükürüyor
Kaç kilo doğmuştu canım? Zaten 25-30 g almaları lazımmış günlük.. Birde kusuyordu galiba senin kız, ondan az almıştır ama normale göre az değildir.. Doktor bişey demediyse üzülme canım.. Mesela benim bebek doktordan sonra sürekli kusmaya başladı, gazdan dolayı ememedi de, annem dahi zayıfladı o kilosundann dedi.. Kusmak çok etkiliyorA aeengineerDimplesbaby benim kız 43 günlükken 4500 gram dedi doktoru ya biz niye bu kadar küçük kaldık
![]()
zaten zamanla bende kabullenicem zehut olmadigina 2 saattir aglama nobetindeyizMamaya zehir demeyelim rica edicim![]()
BSelam kızlar birşey sorcam bugün 40 ımız çıktı evde bebek terazisi var çocuğum 5,115 gram geldi 3700 doğmuştu anne sütü veriyorum geceleri de 60 cc bir kez mama veriyorum alıştığı için hiçbir şekilde emmek istemiyor acaba kilo alımı çok mu mama verince çocuk şişer derler ya aklıma takıldı
Emzirirken kaldırıp çıkarıyorum sonra tekrar emziriyorum o da alıştı. UyanmıyorBebekleri memede uyuyan anneler gaz çıkartırken uyanmiyor mu nasıl yapıyorsunuz
O bana kocaman geliyor. Chicco bebedor nuk denedim. Yuvarlak uçlu falanda aldık ışe yaramadıAvent soothie denedin mi
Ben daha hastanede onu vermiştim onu tutuyor tek ama elle destekliyorum hep çok uzun tutmuyor oyalamaya yetiyor
Benim sütüm nerdeyse hic yok o yüzden meme reddi neyi degistirir bilemiyorum. Biraz sakinleşene kadar vakit kazandıracak birşeylere ihtiyacım var. Gece 3 ten bu yana ayaktayım sabrım eksilerde artık. Duruma bakılırsa bu gecede aynı olacak, birinde daha okudum forumda alayım onudakronik_unutkan ben de memede durmasindan yorulup emzik verdim avent ultra soft ve koala gibi yapisti memeyi reddetti 12 saat emmedi .1 gun boyunca memeyi tutturmak icin canim cıktı. Bebekler cok ilginc almayan almiyor ,alan birakmiyor meme istemiyor.
3450 doğmuştu doktoru son gittiğimizde ne fazla ne az kilo alımı ideal dedi ama bugün bi yakınımızda 40 i çıktı bu ne cana gelmemiş falan dedi moralim bozuk emzirmeye zorluyorum diye mamayı azmı veriyorum çocuk açlıktanmı ağlıyor diye düşünüyorumKaç kilo doğmuştu canım? Zaten 25-30 g almaları lazımmış günlük.. Birde kusuyordu galiba senin kız, ondan az almıştır ama normale göre az değildir.. Doktor bişey demediyse üzülme canım.. Mesela benim bebek doktordan sonra sürekli kusmaya başladı, gazdan dolayı ememedi de, annem dahi zayıfladı o kilosundann dedi.. Kusmak çok etkiliyor
Sende kendimi goruyorum resmenUyanıyo kısır döngüye giriyoruz. Karnının tok olduğundan eminsem o sersem haliyle ayakta sallıyorum. Benimki beşikte falan uyumuyor. Zaten öyle uyuduğuda nadir şu an ayağımda ama her çeşit sesi çıkarıyor işkence ediyorum sanki çocuğa, 70 cc mama ve 2 saat meme sonrasi hali bu
Evet çok büyük.babam bu emzik çocuğun suratı kadar dedi hos herkes aynı yorumu yapıyor ama babam zorla emzik aldırdı başka kendide aldı ama baslasini tutmuyor resmen tekerlekO bana kocaman geliyor. Chicco bebedor nuk denedim. Yuvarlak uçlu falanda aldık ışe yaramadı