- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #4.121
Allah tan ümit kesilmez canım bol bol dua et bizde ederiz sana inşallah cuma günü hayırlısıyla duyarsın kuzumBen once sabah devlete gittim o d7yamadi.ozele git dedi.özele gittim bunları özeldeki dedi
Canım benim de öyle yemek yemek işkence oldu. Ama sana tavsiyem ayva ye. Super bisey hemen kesiyor bulantıyı. En azından birkaç saat rahat edebilirsin.Kızlaar bu bulantılar beni mahvetti
Yaa gerçektenci hemen alacağım canım sağol, yemeğin düşüncesi bile bulandırıyorCanım benim de öyle yemek yemek işkence oldu. Ama sana tavsiyem ayva ye. Super bisey hemen kesiyor bulantıyı. En azından birkaç saat rahat edebilirsin.
Allah yardimcimiz olsun canim benim de oyle . Test ettim onayladım ayvayı :) umarım sana da faydası olur.Yaa gerçektenci hemen alacağım canım sağol, yemeğin düşüncesi bile bulandırıyor
İnşallah haftaya duyarsın canım hakkında hayırlısı olsunKizlar ozele gittim.doktor karindan duyamadi.allttan baktı.hicbi ses yok.muhtemelen kalbi durmus dedi.kese buyümüş bebek büyümemiş dedi.kesenin sekli bizulmuş dedi.haftaya da karindan bakalim yoksa kürtaj dedi.
Cok saolun canim.dua edin.bu benim ilk bebegim.4 senelik evliyim.ne kadar sevinmistim hamile kaldığıma.Allah tan ümit kesilmez canım bol bol dua et bizde ederiz sana inşallah cuma günü hayırlısıyla duyarsın kuzum
İnş canım.aminİnşallah haftaya duyarsın canım hakkında hayırlısı olsun
Doktorlar kan testi ister canım. Demir, hemoglobin, açlık şekeri, troit Vs. Kendileri yazıyor içeriğini. Birde toksoplazma testi istiyorlar. Kan testini aile hekimliğinde bile yaptırabiliyorsun.
Kan ve idrar tahlili toplam 9tane kan sayımı kanda şeker b12 d vitamını hepatıt b hepatıt c kan grubu antıkoru falan var çocuğa geçebilecek hastalık varmı diye falanNe tahlili canım ? Banada folik asit verdi başka birşey demedi.
S Soydanayse cnm galiba keseyi gördükten sonra veriyorKan ve idrar tahlili toplam 9tane kan sayımı kanda şeker b12 d vitamını hepatıt b hepatıt c kan grubu antıkoru falan var çocuğa geçebilecek hastalık varmı diye falan
Kan ve idrar tahlili toplam 9tane kan sayımı kanda şeker b12 d vitamını hepatıt b hepatıt c kan grubu antıkoru falan var çocuğa geçebilecek hastalık varmı diye falan
Bir sonraki kontrolun yakınsa belki o zaman ister cnm bebeğimiz sağ sağlam dogsunda insallah gerisi terarruatKeseyi gördük şükür ama benim dr istemedi belki ilk kontrol olduğu içindir. Bir daha ki gittiğimde söylerim :/
Belki gec döllenmedir cuma günü inş duyulur. Hayırlısıyla saglıklı bi gebelik gecirirsin inş ben de bi düşük yaptım anlıyorum seni. Allah herseyin en iyisini bilirSelam kızlar malesef ben dün kalp atışı göremedim 6+6 ydı.. Cuma tekrar bakalım dedi doktorum ama pek ümitli değildi.. Bu olayı 3. kez yaşıyorum bekleyerek pek olumlu bi sonuç göremedim daha önce.. O yüzden ümidimi kaybetmiş sayılırım.. Allah sizlere hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin
Canım bebegi gorebildilermi pekiBen once sabah devlete gittim o d7yamadi.ozele git dedi.özele gittim bunları özeldeki dedi
kanama kesildi ama kahverengi akıntım devam etmekte. Kalp atışına da dün duyduk 7+1 di. İnşallah allahım herkese nasip etsin kalp atışını duymayı.Canım iğneden sonra kesilmedi mi ? 8.haftadan sonra düşük riski çok azaliyormus sen kalp atışını hangi hafta duymustun ? Inşallah duymak bana da nasip olur çok korkuyorum
Allahım yar ve yardımcın olsun. İnşallah kalp atışlarını duyarsın. Hakkında hayırlısı ne ise o olsunCok saolun canim.dua edin.bu benim ilk bebegim.4 senelik evliyim.ne kadar sevinmistim hamile kaldığıma.
Allah bebisine sağlık versin canim. Çok uzuluyorum kötü seyler duyduğumda. Insan tanımasa bile aynı evrelerden geçtiği için empati yapıp yaşıyor sanki olayı. Rabbimden ümit kesilmez ınsallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canim.Cok saolun canim.dua edin.bu benim ilk bebegim.4 senelik evliyim.ne kadar sevinmistim hamile kaldığıma.
Çok minik.yolk kesesi de minik.kese de bebeğe göre çok büyükCanım bebegi gorebildilermi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?