- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #6.761
haftasını sana demiştir canım doktorun mutlaka ona göre hesaplıyacaksın
sağol canım bende iyi hissetmiyorum zor gerçekten
kanamam olursa rapor alacağım mecbur
Allahtan işim oturarak ayaktamı mümkün değil duramazdım
tamam canım tabiki önce sağlıkDikkat et yinede kendine. Arkadaşım 2 ay rapor aldı mide. Bulantısı yüzünden. Seni de zorlayan birşey olursa bence de al.
Sadece 1 hafta önde dedi.. ama ultrason kağıdın da doğum tarihi 26 si diyor
Amin canim hepimiz icin..Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah ahh bu anneler ne haller yaşanıyor
yok kuzum ağız yoluyla alıdğın hapı zaten fitil olarak kullanıyosunDoktorum nedense vermedi fitil olani.. bugün de söyleyecektim baş dönmesi yapıyor diye ama unuttum. Az kaldı zaten bitmesine.. bitince gideceğim tekrar.
valla canım o zaman kadarını bilemeyeceğim ama doktor kontrolunde sor herşeyi çekinme bilgilenmen lazım
yok kuzum ağız yoluyla alıdğın hapı zaten fitil olarak kullanıyosun
Masallah canim. Kesenin icinde neden 2 tane sey varbiz büyüyoruz çok şükür
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah.
biz büyüyoruz çok şükür
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah.
Saol canım Allah razı olsun.simdi daha iyiyim.Rabbim sabir verdi iyilestim.U Umudumbitmedi_ ikinize de geçmiş olsun canım.
Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin ikinize de .
Canım sata göre 1hafta geri demek, satın 18Eylül gibi demek.. Geç döllenme oldu demek..Bayanlar benim son adet tarihin 12 eylül sata göre 8. Haftanın içindeyim ama doktor 1 hafta geridesin dedi ne demek yanisi o
Ay canim benim daha yeni gördüm msjini.Rabbim sabir versin.bende çok üzüldum öncesinde.her gece ağlayarak sabahladim sürekli dua ettim canlansin dite ama olmadı.doktora gidene kadar ümidimi kesmedim.hastanede ağlaya ağlaya hıs oldum.herkes bana baktı.soranlar oldu.kontrole girdim baktık daha beter kücülmüs.kese bozulmus.alin artik dedim bianda.hemen kurtaja aldilar.kurtuldum belirsizlikten.simdi çok iyiyim maşallah.Rabbim sana da serinliğini versin.Geçmiş olsun canım aynı gün kürtaj olmuşuz 8+0 daydı benim deBikaç gün bunalıma girdim ama şimdi daha iyiyim.. İnşallah Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tekrar
canım bvana vermedı dr sordum beslen dedı ferrum fort yetrlı dedı eczacıda ferrum forttada folık asıt var dedı almıyorumda dr alma dedı dıye
Şimdi girdim siteye canım .Ausencia nasıl oldun iyimisin uğramamamissin merak ettim
Gec dollenme canımBayanlar benim son adet tarihin 12 eylül sata göre 8. Haftanın içindeyim ama doktor 1 hafta geridesin dedi ne demek yanisi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?