- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #6.721
Gerçekten alamıyorummKeşke alsaymışım. Aralık ayına alıyım artık şimdiden zaten bu haftasonu gidicem ilk gittiğim hastaneye kontrole 1 ay sonrasına felan central dan devam ederim artık :) beniim
Maşallah canım, hadi hayırlısı bakalım Allah ikisini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, benim eşiminde içine hep ikiz doğdu ikiz olacak deyip durdu, 6. haftada tek kese göründü, sonrasında iki ye çıkma ihtimali yoktur dimi
Ben de bu haftalatda kontrole gitmek istiyorum ama 8+2 de gittim 1 ay sobra gel dedi. Bekleyecegim malesef. Simdi 9+5 oldum. Bende ikili testi yapmayi dusunmuyorumkızlar kontrolden geldim, normalde haftayaymış kontrol tarihleri karıştırmışım ... neyse muayene etti bebiş büyümüş dr 9-10 haftaki muayene nedeni kalp atışının devamı olup olmaması dedi 9-10 haftalarda ani kalp durmaları olabiliyormuş Allah korusun... bizde herşey yolunda çok şükür ikili test yaptırmayacağımı söyleyince biraz bozuldu sonuçta rutin kontrollerdeki amaç da bebeğin sağlığından emin olmak için yapılıyor yaptırsan iyi olur dedi.. ama ilkinde de yaptırmamıştım pek yaptırasım yok..
Ay ne guzel hemde ikiz masaallah.Bakalim sizden de aldidigim gucle giderim ben de bu hafta
sen 9.haftaya yakın gitmişsin belki ondan 1 ay sonraya yazmıştır bişey olmaz içini ferah tut canım.Ben de bu haftalatda kontrole gitmek istiyorum ama 8+2 de gittim 1 ay sobra gel dedi. Bekleyecegim malesef. Simdi 9+5 oldum. Bende ikili testi yapmayi dusunmuyorum
bence de aralık ayına al sonrasını doktor hallediyor
Biz de öyleyiz ama sağolsun kayınvalidem daha bir kez çağırmış değil. Ben bir başımayım artık Allah güç verdiği kadar yapıyorum..
.
Progestani yatarken iç canım.o zaman baş dönmesi yapmaz
.Sorma başta sabah olmak üzere ogurmekten ciğerlerim ağrıyor halsizim genelde kız çocuk çok bulantı yapar diolar östrojen salgıladığı için anneyi bitirirmis kaç gündür serum yiyorum içim cikti
Siz Başak hanım dan memnun musunuz. Sezeryan ya da normal doğum destekçisi mi. Figen ve Fatma Nur hanımı övüyorlar bir de o hastane de.
Beybisi123 canım progestan ilacını neden hap olarak içiyorsun ki bir faydası olmuyor mideye gittiği için fitil olarak kullansan daha iyi
yani günde 4 tanemi verdi doktorun çok değil mi8 saatte bir içiyorum kuzum ondan sıkıntı..
canımmmmmm hiç korkma bnmde şurda bikaç gün oldu biteli kahverengi akıntıama vajinadan kullanmaya başladıktan sonra kesildi.
yani günde 4 tanemi verdi doktorun çok değil mi
ben sabah akşam içiyorum
canım bvana vermedı dr sordum beslen dedı ferrum fort yetrlı dedı eczacıda ferrum forttada folık asıt var dedı almıyorumda dr alma dedı dıyeArkadaşlar en güzeli folic plus bunu kullanın yada solgarinkini alin
Oyle yapnaya calisiyorum canim. Hareketlerini hissetmeye baslasak da rahatlasak artik :))sen 9.haftaya yakın gitmişsin belki ondan 1 ay sonraya yazmıştır bişey olmaz içini ferah tut canım.
Bana da doktorum gunde 3 tane ic dedi ama ben sadece gece 2 tane iciyorum cok sukur iyimyani günde 4 tanemi verdi doktorun çok değil mi
ben sabah akşam içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?