2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar kontrolden geldim, normalde haftayaymış kontrol tarihleri karıştırmışım ... neyse muayene etti bebiş büyümüş dr 9-10 haftaki muayene nedeni kalp atışının devamı olup olmaması dedi 9-10 haftalarda ani kalp durmaları olabiliyormuş Allah korusun... bizde herşey yolunda çok şükür ikili test yaptırmayacağımı söyleyince biraz bozuldu sonuçta rutin kontrollerdeki amaç da bebeğin sağlığından emin olmak için yapılıyor yaptırsan iyi olur dedi.. ama ilkinde de yaptırmamıştım pek yaptırasım yok..

Amin canım çok sağol insallah hepimiz bebeleri sağlıklı bir şekilde kucagimiza aliriz valla ben 5. Haftada tek kese görünce umudu kesmiştim ikizden:)1 Hafta sonra görünebiliyormuş şok oldum ben de..biraz araştırdım buralarda 10. Haftada bile ikinci keseyi görenler olmus.allah nasip ettiyse olur inşallah.ikinci kese gözükürse sen de yaz merak ettim :)

Ben de bu haftalatda kontrole gitmek istiyorum ama 8+2 de gittim 1 ay sobra gel dedi. Bekleyecegim malesef. Simdi 9+5 oldum. Bende ikili testi yapmayi dusunmuyorum

Ben de bu haftalatda kontrole gitmek istiyorum ama 8+2 de gittim 1 ay sobra gel dedi. Bekleyecegim malesef. Simdi 9+5 oldum. Bende ikili testi yapmayi dusunmuyorum
sen 9.haftaya yakın gitmişsin belki ondan 1 ay sonraya yazmıştır bişey olmaz içini ferah tut canım.

.
Benim de sabah akşam gece gündüz hep bulantim var ve ogurme var..bişey yiyesim yok..Allah yardımcımız olsun

Siz Başak hanım dan memnun musunuz. Sezeryan ya da normal doğum destekçisi mi. Figen ve Fatma Nur hanımı övüyorlar bir de o hastane de.

Başak hanımdan memnunum çok sakindir instagram varsa basaksell olarak bakabilirsin normal doğum destekliyor ama beni 40+6'ya kadar zar zor bekletti benim ısrarlarımla 40 tan sonrası riskli oludğu için risk almak istemedi sonuç suni sancı da yedikten sonra sezeryan oldum... ben genel olarak ilgi ve alakasından bilgilendirmelerindne memnunum. Figen ve Fatma nur hanım da hastanenin iyi doktorlarından bu 3'ünde çok yoğunluk oluyor her zaman... doktorlar kadar ben hastaneni de çok seviyorum doğumda hiç bir sıkıntı yaşamadım her şey çok güzeldi

canımmmmmm hiç korkma bnmde şurda bikaç gün oldu biteli kahverengi akıntı ama vajinadan kullanmaya başladıktan sonra kesildi.

Doktorum nedense vermedi fitil olani.. bugün de söyleyecektim baş dönmesi yapıyor diye ama unuttum. Az kaldı zaten bitmesine.. bitince gideceğim tekrar.

Bayanlar benim son adet tarihin 12 eylül sata göre 8. Haftanın içindeyim ama doktor 1 hafta geridesin dedi ne demek yanisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…