- 11 Ocak 2017
- 4.516
- 6.969
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #12.621
iç karnın geniştir cnm
Sanırım öyle canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iç karnın geniştir cnm
Komik, Güzel bir duygu ama içindeki hareketler harika ötesi, mucizevi
Çok tatlı görünüyor sunuz maşallah :)Bu da ben :) 11+6 Yarın 12+0 . Normal yuklemedi telefon , Bende çektiğim resmi ekran görüntüsü alıp attım![]()
bence cok raflı dolap daha iyidir o kadar askıya asıcak eşya olmuyor
benim içim fesat sanırım bu kadar büyük gögüs nasıl bir duygu diye okumusum :)ikinciye okudugumda farkettim yanlışımıYaa acaba bu kadar büyük göbüs Nasil bir duygu![]()
benımde ilk o cekti ilgimi cok methediyorr bazıları bendede acık olarak chanel coco mademoisella var kullanamıyorum malesef :)Çok tatlı görünüyor sunuz maşallah :)
Gözüme ilk takılan parfüm oldu. Gebelik başladığından beri orjinal parfüm lerden midem bulanıyor şimdi orda armani si görünce bi tuhaf oldu midem yine![]()
benim içim fesat sanırım bu kadar büyük gögüs nasıl bir duygu diye okumusum :)ikinciye okudugumda farkettim yanlışımı
cnm benım yatak odamdaki dolabımın askı yerini bile camasır katlayıp koydum raf yermiyor cunku 1 askılık yeterli oluyorOyle mi yapalim dersin cnim?sadece yatak odamda var bska yok dolabim.yatakbodamdakide hic kullanisli degil.cok buyuk bolmeleri.bu sefer raf cok istiyorum.dedigin gibi
cnm benım yatak odamdaki dolabımın askı yerini bile camasır katlayıp koydum raf yermiyor cunku 1 askılık yeterli oluyor
evet :) eşim cok gömlek seven biri olarak 1 askılık ona ait benimde bi kaç elbisem asılı benım dolap tarafında ne ararsan var koltukların yastıkları bile benım dolapta :)Ozaman senin dolaptada 2tane askilik yeri var galiba :)
Kokusu çok hoş evet.benımde ilk o cekti ilgimi cok methediyorr bazıları bendede acık olarak chanel coco mademoisella var kullanamıyorum malesef :)
inşAllah AMİNNN❣ Allah razı olsun❣ sizde sağlıcakla büyütün yavrunuzu inşAllahhh❣Dolaşırken gördüm 2017 haziran annesiyim kuzum koynmda uyuyor şuan rabbim sizlerede nasip eder inşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza inşallah
evet :) eşim cok gömlek seven biri olarak 1 askılık ona ait benimde bi kaç elbisem asılı benım dolap tarafında ne ararsan var koltukların yastıkları bile benım dolapta :)
tom ford bende cok begeniyorum yaaa❣ tabi ben acık alıyorum alırsam :) good girl hiç bilmiyorum. tom fordunda black noir olanını bageniyorum :)Kokusu çok hoş evet.
Ama ilginç bi şekilde bulantı başlıyor bende :)) kokusuna bayilarak eşime tom fort kendime good girl aldım şuan şişelerine bile bakamıyorum. Tuhaf miyim ne![]()
en güzeli beyaz diyorum :)Sorma ya benim hrryer tika basa dolu suan
.o yuzden nasipse bebiste dogarsa sigmicam asla.zaten smdiden sigmiyoruz.karar werdik yaptiraljm diye.aksamdan beri renk secmekle icini secmekle bu saat oldu cok kararsizim ya:/
en güzeli beyaz diyorum :)
Good girl de çok güzel tavsiye ederimtom ford bende cok begeniyorum yaaa❣ tabi ben acık alıyorum alırsam :) good girl hiç bilmiyorum. tom fordunda black noir olanını bageniyorum :)
yatak odan ne renkYaa yatak odamla ayni renkmi olsa dedim bide ne bilimm???cnku herseyim ayni renk mutfak dolaplarim vestiyerim