2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allah başka sıkıntı vermesin inşallah sevindim sizin adınıza...

Normal doğum için sıkıntısı olmayan arkadaşlar size tavsiyem devlet hastanesi nede gidin arada doğum şartları çok zor değil ilgi iyi hem para vermiyorsunuz ben ekonomik olarak verecek durumda olmama rağmen dogumu ki sezeryanla olmuştu devlette yaptım tüm hemşireler kibardi çoğu abla bize de dua et diye konuştular yeni hemşire ve doktorlar daha bilinçli
Ben aksini düşünüyorum nedense. Çevremde çok kötü yorumlar aldım sezaryan olsa belki ama normal doğum için devleti hiç düşünmem.
3. Gebelik benim hiç devlete gitmeye cesaretim yok.

Ne kadar ucuz yaa.. Bursada 6000-8000 doğum yapmak istediğim hastaneler
burası küçük şehir sanırım ondan

off çok pahalıymış büyükşehirler duyduğum hep öyle

yatak ücreti sordum iki kişilik odalarda kalınırsa ücret ödenmiyor tek kişilikte 150 tl dediler

tabi ekstra bişey çıkmazsa fiyat bu şekilde

canım hiç sıkma canını sonuçta kız erkek biz belirlemiyoruz rabbim ne verirse o sağlıkla kucagimiza alalım da
Yaptıkları ayıp ama aglamana değmez senin çocuğun sen büyüyeceksin sevmeseler bile umurumda olmaz sende bundan sonra ona gore davranırsın bak o zaman nasıl tatlı oluyorsun[/QUOTE] tabi canim onlar gorunce dibinden ayrilmiycakta ben bunu suratlarina sak die vurucam günü gelince hatirlaticam.

Eskişehir'de acıbadem 4 bin küsur dedi ama yılbaşından sonra 8 bine falan cikabilirmis :110: o durumda başka hastane bakicaz tabi. Ben buradaki üniversiteden nefret ediyorum cok kötü günler geçirdim o yuzden yenidoğan yogunbakimi olan bir yer olmalı ki üniversiteye yollamasinlar beni.

Ben kendimi kıza hazırladım hiiçç erkek ismi düşünmedim valla bi de dr erkek derse kendime gelemem bi süre :110:
bende oğlumda sizin gibiydim erkek deyince şok olmuştum

hatta dayanamayıp kız aksesuarı şeyler bile almıştımo_O

şimdi erkek hissediyorum umarım kızdır bende kız evladım olmasını çok istiyorum tabiki önce sağlıklı olsun hepsi kabulümüz evlat cann:KK200:

Tabi kendim için yapiyorum sadece sevincime ortak olmamalarina uzuldum.. ben zaten en basindan beri cok sukur saglikli sihhatli die dua ediyorum.. kiz cocuk benim duamdı zaten.. kendini yerime koy anlarsin eminim
Bu kaynana milletini anlamak mümkün diil ,biz senelerdir tüp bebek deniyoruz bi oğlum var ikizlere hamileyim diye herkes küstü bana sanki kendileri bakıcak oğluna üzülüyo kız istediler bi kız bi oğlanmış o bile tatmin etmedi.Yani asla iyi niyet arama hep kıskançlıktan aslında.kız istediler birikız aramadılar bile.Bende ona göre davranıyorum boşver

8C25EF6F-9C6D-41D4-B93F-4B48DDB80C9B.webp
iki tane değer yazması lazım biri down sendromu kombine riski bir de yaş riski sanıyorum 1/270 altı olanlara riskli diye bakıyorlar yaştan dolayıdır o değer gönlünüz ferah olsun nb ve nt değerlerine iyi dediyse stres yapmayın

Bu kaynana milletini anlamak mümkün diil ,biz senelerdir tüp bebek deniyoruz bi oğlum var ikizlere hamileyim diye herkes küstü bana sanki kendileri bakıcak oğluna üzülüyo kız istediler bi kız bi oğlanmış o bile tatmin etmedi.Yani asla iyi niyet arama hep kıskançlıktan aslında.kız istediler birikız aramadılar bile.Bende ona göre davranıyorum boşver
Yani hadi bizi gec kendi evladina ayip be.. begenmiyosanda bunu bize nasil yansitirsin nie benim elime koz veriyosun di mi yani.. ben zaten esimide anlamiyorum ben bozuldum o hic bozulmadi..

Eskişehir'de acıbadem 4 bin küsur dedi ama yılbaşından sonra 8 bine falan cikabilirmis :110: o durumda başka hastane bakicaz tabi. Ben buradaki üniversiteden nefret ediyorum cok kötü günler geçirdim o yuzden yenidoğan yogunbakimi olan bir yer olmalı ki üniversiteye yollamasinlar beni.
Cus yani 2 katina mi cikariyolar.. burda bile 6000 lira .. esk dede dogru durust hastane yok ya..

Canım benim değerlerim de buna yakın, yaşın 35 üzeri ise, yaşdan dolayı risk öyle çıkıyor, diğerleri normal görünüyor, benim doktorum yaşdan dolayı riskli çıkmış amniyosentez yaptırırmısın dedi ben hayır dedim, sen gösterdinmi doktora ne dedi.
Doktor da istersen amniyosentez dedi gerek YÖK dedim yurtdışına kan tahlili gönderiliyormuş onu da devlet karşılamıyormuş

Kızlar doktorunuz demir ilacına başladı mı? Benimki başladı 2 gün önce. 2 gündür bitmiş olan mide bulantılarım mide yanmasıyla birlikte geri geldi :( Demir ilaçları yapar mı bu tarz şikayetler? İlk defa demir ilacı içiyorum cidden midemi ağrıttığını hissediyorum şuan

Back
X