- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #13.121
35 yaşındayımyüksek bir değer değil bence yasınız kaç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35 yaşındayımyüksek bir değer değil bence yasınız kaç
Ben aksini düşünüyorum nedense. Çevremde çok kötü yorumlar aldım sezaryan olsa belki ama normal doğum için devleti hiç düşünmem.Allah başka sıkıntı vermesin inşallah sevindim sizin adınıza...
Normal doğum için sıkıntısı olmayan arkadaşlar size tavsiyem devlet hastanesi nede gidin arada doğum şartları çok zor değil ilgi iyi hem para vermiyorsunuz ben ekonomik olarak verecek durumda olmama rağmen dogumu ki sezeryanla olmuştu devlette yaptım tüm hemşireler kibardi çoğu abla bize de dua et diye konuştular yeni hemşire ve doktorlar daha bilinçli
burası küçük şehir sanırım ondanNe kadar ucuz yaa.. Bursada 6000-8000 doğum yapmak istediğim hastaneler
Doktor olma ihtimali de var olmayabilir de dedi ne sonuç değilBen bugun sonuclarimi gostericem canim. Insallah hayirlisi olur hepimiz icin. Doktor yonlendirir canini sikmamaya calis.
Dr olma ihtimali var ama olmayabilir kesin değil dedi ama yaşta 35 olunca yüksek çıktımerhaba ben önümüzdeki h.içi yaptıracağım nasipse
stres yapmayın doktorunuz nasıl bi açıklama yaptı
bende oğlumda sizin gibiydim erkek deyince şok olmuştumBen kendimi kıza hazırladım hiiçç erkek ismi düşünmedim valla bi de dr erkek derse kendime gelemem bi süre![]()
iyi düşünün iyi olsun inşallah siz gönlünüzü ferah duanızı bol tutunDr olma ihtimali var ama olmayabilir kesin değil dedi ama yaşta 35 olunca yüksek çıktı
35 yaşındayım
Bu kaynana milletini anlamak mümkün diil ,biz senelerdir tüp bebek deniyoruz bi oğlum var ikizlere hamileyim diye herkes küstü bana sanki kendileri bakıcak oğluna üzülüyo kız istediler bi kız bi oğlanmış o bile tatmin etmedi.Yani asla iyi niyet arama hep kıskançlıktan aslında.kız istediler birikız aramadılar bile.Bende ona göre davranıyorum boşverTabi kendim için yapiyorum sadece sevincime ortak olmamalarina uzuldum.. ben zaten en basindan beri cok sukur saglikli sihhatli die dua ediyorum.. kiz cocuk benim duamdı zaten.. kendini yerime koy anlarsin eminim
iki tane değer yazması lazım biri down sendromu kombine riski bir de yaş riski sanıyorum 1/270 altı olanlara riskli diye bakıyorlar yaştan dolayıdır o değer gönlünüz ferah olsun nb ve nt değerlerine iyi dediyse stres yapmayın
Yani hadi bizi gec kendi evladina ayip be.. begenmiyosanda bunu bize nasil yansitirsin nie benim elime koz veriyosun di mi yani.. ben zaten esimide anlamiyorum ben bozuldum o hic bozulmadi..Bu kaynana milletini anlamak mümkün diil ,biz senelerdir tüp bebek deniyoruz bi oğlum var ikizlere hamileyim diye herkes küstü bana sanki kendileri bakıcak oğluna üzülüyo kız istediler bi kız bi oğlanmış o bile tatmin etmedi.Yani asla iyi niyet arama hep kıskançlıktan aslında.kız istediler birikız aramadılar bile.Bende ona göre davranıyorum boşver
Cus yani 2 katina mi cikariyolar.. burda bile 6000 lira .. esk dede dogru durust hastane yok ya..Eskişehir'de acıbadem 4 bin küsur dedi ama yılbaşından sonra 8 bine falan cikabilirmiso durumda başka hastane bakicaz tabi. Ben buradaki üniversiteden nefret ediyorum cok kötü günler geçirdim o yuzden yenidoğan yogunbakimi olan bir yer olmalı ki üniversiteye yollamasinlar beni.
Sonuclar ne guzel cut off yani olmasi düşük
Gerizekalı dr beni niye bu kadar korkuttu o zaman yaSonuclar ne guzel cut off yani olmasi düşük
Canım benim değerlerim de buna yakın, yaşın 35 üzeri ise, yaşdan dolayı risk öyle çıkıyor, diğerleri normal görünüyor, benim doktorum yaşdan dolayı riskli çıkmış amniyosentez yaptırırmısın dedi ben hayır dedim, sen gösterdinmi doktora ne dedi.
Doktor da istersen amniyosentez dedi gerek YÖK dedim yurtdışına kan tahlili gönderiliyormuş onu da devlet karşılamıyormuşCanım benim değerlerim de buna yakın, yaşın 35 üzeri ise, yaşdan dolayı risk öyle çıkıyor, diğerleri normal görünüyor, benim doktorum yaşdan dolayı riskli çıkmış amniyosentez yaptırırmısın dedi ben hayır dedim, sen gösterdinmi doktora ne dedi.
Sonuçta sadece yaştan dolayı risk var, ense kalınlığı ve diğer sonuçlar normal, bu doktorları anlamak mümkün değil gerçekten.Doktor da istersen amniyosentez dedi gerek YÖK dedim yurtdışına kan tahlili gönderiliyormuş onu da devlet karşılamıyormuş