2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Krem ne alicaksin cnm.ben cok kararsizim ya.herkes en kaliteliyi alsanda genetikse catliuyosun diyor

Evet canım malesef benim kızımdan da kalan çatlağım var az ama artmasın diye almak gerek bi arkadas tavsiye etmişti gratiste biooil marka krem var çok memnun onu deniyeyim diyorum gratisin çok indirimleri oluyor

Rabbim gönlüne , gönlümüze göre versin canım .... bende önce sağlık sıhht diyorum tabii ki ama gönlüm kız istiyor yalan değil :oops:

ben hiç bir şey sürmüyorum ... oğlumda da sürmedim . çatlağım yok şükür

şekercim hoş geldin canım :KK200: ilk sayfada tablo var ya ... ordaki bilgilerini bana yaz .. ekleyeyim .

ha bir de takvimin doğru canım . 12 haftan doldu ..13. içindesin .. hatta o da dolmak üzer e:halay:

canım 3 ünden biri yeterli diye bir durum yok diye biliyorum ben .

önce ikili yapılır talebe göre .. eğer ikili de bir aksilik çıkarsa diğer taramalar istenir ...

Aaaa ne guzel cnm.cidden hic catlamadinmi?ayy ben ne alip sursem iyce kafa karisti benim

Öyle canım pahalı ama bende catlamaktan çok cekiniyorum. Eşim çocuğu çok istiyordu. Ben en başta dedim hamile olunca çatlarım olmaz diye şakadan tabi.. :KK70: Yok beb ne istersen alırım demiş bulundu bi kere şimdi de mecburen aldı :KK70:

Oda sanirim 3 4 tup gider cnm.baya pahaliya gelicek yahuuu:/

Şu an sadece bebeyağı sürüyorum elimde vardı bitsin de atayım kutuyu diye duştan sonra öyle günde iki kere falan değil. Yarın dr kontrolüm var ona aşağıdaki yağları sürebilir miyim diye sorucam sorun olmaz derse bu karşımı yapıcam. Ben biraz bol kepçeyim sürerken 89 kilo olunca yüzeyde geniş 150 ml kremi ben 2 haftada bitiririm en geç ocağıma incirağıcı dikmeyeyim:anneadayı:
Eki Görüntüle 2079768

Aynen cnm ya kremler cok pahali.bunlari sor banada haber wer bari

bugun sancım yüzünden dr a gittim kontrol etti hersey iyi büyük ihtimal erkek dedi bize poposunu döndü dedi gözüküyo dedi biz eşimle resmen şok!! o kadar tepkisiz kalmısız kı dr ödemde olailir dedi.. bacak arası popodan cekilmiş ultrason görüntüsünü falan verdi..

valla resmi görünce bende şok ... o pipi ise:)) çok net yahu .... ödemle organı ayırmak zor mu ki o kadar ?
2 hafta sonra net bişey söylerler sana . merak ettim bende

Ausencia Ausencia canım benim nubada bakabilir misin

canım nub için bacak arasından usg lazım .. ordan açısı ölçülüyor .. burda net değil ama bana kız hissi verdi

Kızlar merhaba herkes ilk üç ay Zorlu geçer ikinci üç aylık dönem balayı gibidir keyiflidir derdi töbeler olsun ilk üç ay hamile olduğuma ben bile inanamadım ne kusma ne bulantı derken ilk üç ay bitti ben kasık ağrısı, tansiyon düşüklüğü, inanılmaz baş ağrısı geceleri burun tıkanması hapşırılen kasığıma bıçak saplanması vs vs derken yahu ne zormuş hamilelik demeye başladım iki gecedir uyuyamıyorum grip oldum geceleri burnum tıkanıyor uyuyamıyorum sürekli wc çıkıyorum burun kanamam da mevcut bunada şükür diyorum yavrum sağlıklı herşey yolunda. Doktor herşeye normal diyor. Belirtilerin herkeste farklı olduğuna eminim artık . Kızım olacağı kesin gibi ismide Belinay olucak inşallah .

canım bu anlattıkların zaten 2. trimester belirtileri .. ne mutlu sana ki ilk 3 ay ..bulantıları kusmaları yaşamadın ... şimdi hemen hepimizde saydıkların var zaten . gerçekten doğal bir süreç

Aaaa ne guzel cnm.cidden hic catlamadinmi?ayy ben ne alip sursem iyce kafa karisti benim

canım genetik bu çatlama işi ... bizde böyle .... hiç yok değil elbet ama çok silik ... o da gebeliklerden çok 40 kilo kadar vermeden kaynaklı zamanında .

valla resmi görünce bende şok ... o pipi ise:)) çok net yahu .... ödemle organı ayırmak zor mu ki o kadar ?
2 hafta sonra net bişey söylerler sana . merak ettim bende

Soyle kizlarin genital organlari odem yapip yaniltabiliyormus annenin osterejan hormonu fazla salgilamasiyla alakaliymis .. sizin prenslerinizin nasildi bu donemde ? Valla cok corba oldum.. 2 hafta sonra netlesir insallah:)

canım nub için bacak arasından usg lazım .. ordan açısı ölçülüyor .. burda net değil ama bana kız hissi verdi

canım bu anlattıkların zaten 2. trimester belirtileri .. ne mutlu sana ki ilk 3 ay ..bulantıları kusmaları yaşamadın ... şimdi hemen hepimizde saydıkların var zaten . gerçekten doğal bir süreç

canım genetik bu çatlama işi ... bizde böyle .... hiç yok değil elbet ama çok silik ... o da gebeliklerden çok 40 kilo kadar vermeden kaynaklı zamanında .

Sanırım bnde bebeğimi hissetmeye başlıyorum karnımın sadece sol tarafında anlamlandıramadığım tuhaf bişeyler oluyor hep aynı yerde pıtpıt bi atış değil garip bi his balon var sanki içerde garip bişey anlatamıyorum ama işte:KK22: bağırsak hareketi desem hep aynı noktada bağırsak hareketi olmaz dimi yaa bağırsaklarım hareket ettğinde belli bi alanı dolaşıyo o hareketlilik bu öyle değil sabit bi nokta uff bebemi göresim geldi :cry:

Aynen benim de oyle.sol tarafta hep ayni noktada bi dalgalanma icten gıdıklanma gibi bi hareket hep ayni yerde bazen dedigin gbi pitpit atis gibi.vakti geldi bence artk az da olsa hissediyor olabiliriz(ins):emir_bebek:

bugun sancım yüzünden dr a gittim kontrol etti hersey iyi büyük ihtimal erkek dedi bize poposunu döndü dedi gözüküyo dedi biz eşimle resmen şok!! o kadar tepkisiz kalmısız kı dr ödemde olailir dedi.. bacak arası popodan cekilmiş ultrason görüntüsünü falan verdi..
Geçen gün kız dememiş miydi aynı doktor mu bu :deli:

Peki ilk gebeliginde de surdunmu cnm?catlama oldumu?
Evet canım, maşallah diyim 0 çatlama, gobegimde belimde hiç birşey yok, ama popo yanım son aylarda çatladı ama şuan belli değil öyle çok, o da söylemesi ayıp popom hiç yoktu, o yüzden o catlaklarla beraber bir popoya sahip oldum :)

Ben hic bisey anlamadim valla pipi mi odem mi nedir? 14. Haftadayim heralde 16 da netlesir. Ama ultrasonda hoca odaklandirdi hani bize cinsiyeti soylemek icin 2 gun once yuzde 90 kiz dediler bugun erkek deyince hic hisey diyemedik sok olduk.. kafam iyice corbaya döndü
Canım hayırlısı olsun bebikte kvlerin tepkisini ölçmek icin şaka yapmis gibi:emir_bebek: ilk bebegimiz canim ikiside yok zaten ne olursa olsun :anne: sağlıklı sihatli olsunda üzme canini sende . Ben her gittigimde doktora soruyorum. 16. Hafta diyor , bir ay sonra gel diyorda baska birşey demiyor.:63:

İnşallah canım allahım razı olsun senden çok heyecanlıyım tam bi ay oldu minişimi görmeyeli
Bende minagi görünce herseyi unutuyom . Ozledim benim randevuyu da çok var gün sayıyorum çabuk gecer inşallah . Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

Cnim erken degil ama ya 4.aya girdikmi surmeye baslaniyormus ama ??hep bebeyagimi suruceksin peki?
Ben eczaneye gittimgimde 13 haftaliktim bayanda catlak kremine gerek yok simdi nemlemdir cildini bol bol dedi. Bio-oil alacam canım indirimdeydi eczanede ikisi 56 tl miydi neydi

Back
X