2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bugun sancım yüzünden dr a gittim kontrol etti hersey iyi büyük ihtimal erkek dedi bize poposunu döndü dedi gözüküyo dedi biz eşimle resmen şok!! o kadar tepkisiz kalmısız kı dr ödemde olailir dedi.. bacak arası popodan cekilmiş ultrason görüntüsünü falan verdi..
Sağlıkla hayırla gelsin inşallah canim

Selam kızlar, birşey farkettim nupptan , milimetrik olcumlerden anlamam ama bugün aldığım ultrason resmi ile oglumunkini karsilastirdim hoş aralarında 6 hafta var çekilen ultrason resimlerinin oğlum daha büyüktü Neyse geleyim farka, bugünkü resimde bebek dümdüz yani kafa ve vücut olarak ama oğlumun kafadan popoya kıvrımlı yani bükük yatıyor düz değil, birde lavinza lavinza arkadaşımızın en son attığı ve doktorun erkek dediği resimde de bebek eğri baştan popoya, yani tabiki kesinligi yoktur ama ben öyle farkettim

Selam kızlar, birşey farkettim nupptan , milimetrik olcumlerden anlamam ama bugün aldığım ultrason resmi ile oglumunkini karsilastirdim hoş aralarında 6 hafta var çekilen ultrason resimlerinin oğlum daha büyüktü Neyse geleyim farka, bugünkü resimde bebek dümdüz yani kafa ve vücut olarak ama oğlumun kafadan popoya kıvrımlı yani bükük yatıyor düz değil, birde lavinza lavinza arkadaşımızın en son attığı ve doktorun erkek dediği resimde de bebek eğri baştan popoya, yani tabiki kesinligi yoktur ama ben öyle farkettim
Oglununkiyle benim gonderdigim benziyo mu canim bide bacak arasi pozu koydum sizinde boylemiydi cikinti

Oglununkiyle benim gonderdigim mu canim bide bacak arasi pozukoydum sizinde boylemiydi cikinti
Benim oğlumun yandan normal ultrason resmi var böyle bacak arası gösterdiler ama vermemişlerdi ama senin attığın gibi kıvrık duruyor oğlum. Ama bugün aldığım ikinci bebeğimin resmi dümdüz:110: g yani öyle bir fark gördüm

kasık ağrılarım bitti gibi şimdide belimden sağ kalama inanılmaz ağrı giriyor yoruluncada oluyor acaba yoruluyor musun canım dinlenince geçiyor benim
Ewet iki gun ust uste yoruldum ondanmis dun gece sicak bi dus aldim uyudum gecti cok sukur aslinda eskiden yormayan hersey yoruyor bi misafir gelse aksamina bitiyorum Allah kolay getirsin insallah

Kızlar kontrolüm iyi geçti çok şükür, bebeğimi gördüm ilk defa, ayakları kıpır kıpırdı, pıtı pıtı kalbi atıyordu, olcumler yapıldı daha bitmeden uyudu tekrar . Risk yokmuş, ölçümlere göre 1 hafta genç duruyor ama endişe edilecek bir şey yok dedi, Bi anda haftasını yakaliyormus tekrar önemli değil dedi, iyi goruniyormus. :) çok mutlu oldum
Gozun aydin canim cok sewindim senin adina bende ptesi cinseyet icin gidelim bakalim insallah ogrenirim hayirlisiyla :)

lavinza lavinza alttaki ikinci bebeğin ,üstteki oğlumunn. Ama aralarında 6 hafta var resimlerde yani oğlum büyük, o yüzden dedim senin ki de şuan ufak ama kıvrık duruyor

Eklentiler

• Screenshot_20171215-185915.webp
    Screenshot_20171215-185915.webp
    14 KB · Görüntüleme: 78
İyi akşamlar kızlar yarın bende hastaneye gidicem banada dua edin lütfen yarın 14 haftaya giriyoruz ve ikili test yapılacak hayırlısı olsun birde ikili testin ucreti ne kadar bilginiz var mı
Insallah canım dua edicem senin için, Gerçekten insan stres oluyor öncesinde ama Allahın izniyle sen de güZel haberlerle geleceksin

Kizlar acikmalarim fazlalasti napiyosunuz aclikla nasil bas ediyosunuz ya dun gece hem uyku hem aylik erinip kalkamadim uyudum esim gece koklama sesime uyanmis kokluyormusum cok aciktim diye o demis esim firin ekmegi we kizartma diye sayiklamisim :KK53: o anlatinca sabah sasirdim ruyamda onu yiyordum o anda Allahim sabah bi uyandim acliktan olecem bu arada yurt disinda oldugumdan ozledigim tek sey turkiyenin susamli firin ekmekleri burnumda tutuyor resmen ruyalarima giriyor benim icinde yiyiwerin olur mu:mad:

lavinza lavinza alttaki ikinci bebeğin ,üstteki oğlumunn. Ama aralarında 6 hafta var resimlerde yani oğlum büyük, o yüzden dedim senin ki de şuan ufak ama kıvrık duruyor
Resimdeki duruşa göre cinsiyet tahmini belli bi haftadan sonra doğru olmaz 12 haftalıkken ultrasona girdiğimde bebek sağda yatıyordu uyandırmak için uğraştık olmadı kalk bi dolaş su iç dedi dr tekrar baktığımızda sola geçmiş zıplıyodu. Artık bebekler oynuyor karnımızda.

İyi akşamlar kızlar yarın bende hastaneye gidicem banada dua edin lütfen yarın 14 haftaya giriyoruz ve ikili test yapılacak hayırlısı olsun birde ikili testin ucreti ne kadar bilginiz var mı
Ben istanbulda laboratuvar a yaptırdım 350 tl ödedim ama hepatit ve toksoplazma da eklemiş dr onlarla beraber.

kızlar bu beslenme konusunu ne yapayım ben..

çok dengesiz ve düzensiz besleniyorum.. bugun mesela eşime kızdım hamburger sipariş verdim.. evde yemek yapmak istemiyorum diğer konumda bahsetmiştim 3 aydır misafir vardı kavga gürültü göndermiştim yine geldiler yalvar yakar birşey diyemedim bende evde yemek yapmıyorum.. sadece sabah kahvaltısı düzgün ögle belki 1 çorba akşam hep ya hazır yada bazı saçma sapan şeyler...
Ay ya bdv de okumuştum tekrar mı geldilero_O okudukça bana fenalık basmıştı Allah sabır versin ne diyim. Ceviz fındık fıstık atıştırmaya çalış. Hazır yemek söyleyince ayran iç mesela. Bazen dışardan balık söyle ızgara.

Resimdeki duruşa göre cinsiyet tahmini belli bi haftadan sonra doğru olmaz 12 haftalıkken ultrasona girdiğimde bebek sağda yatıyordu uyandırmak için uğraştık olmadı kalk bi dolaş su iç dedi dr tekrar baktığımızda sola geçmiş zıplıyodu. Artık bebekler oynuyor karnımızda.
Evet canım yok öyle tahmin değil benim dediğim, ben biri de düz birinde bükük duruyor bebelerim , o yüzden öyle yazdım Hani nupp teorisi varya ona göre bir bağlantı kurmaya

Merhaba cici anne adayları!

14+0 im şu an şükür herşey yolunda size sormak istediğim şu ki hiç hastahane doğum fiyatlarını araştırdınız mı mesala ist pendik emsey hastanesinde kontrollerimi yaptırıyorum lakin fiyatlar çok pahalı örnek olarak kan testi ve muayene için 320 tl verdim sonra ise ikili test için 450 tl istemişlerdi bizde devlette yaptırıp sonuçları gösterdik ama aklım doğum fiyatlarına takılmaya başladı daha fiyat konuşmadık. Sizin hiç fiyat araştırması yaptığınız oldu mu?

Doktorumdan cok memnunum lakin fiyatlar cok pahali acaba pendik tarafında oturan anne adayları hangi hastahanelere gidiyorlar ve memnunlar mi ?

Haftaya kontrolün var doğum fiyatını sorarım bu arada

Hepinize sağlıklı gebelikler anneler:dua:

Back
X