2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
A8850982-8140-4F7E-87D5-7F5FCC3FA3D7.webp
Bizim bence kiz odem yapiyomus genital organlari:))
Canım bak bu benim oğluşumun 12+3 te çekilmiş usg si.Belki merakını birazcık dindirir ;)

@Ausencia tabloya ekler misin oğlum olacak. Yok çin takvimi yok kese yerleşimi :KK53: hepsi yalan çıktı... valla kız ismi hazırdı da erkek ismi bulamadık daha...
:KK50: Hahah benimde öyle herşeyde kız çıktı ama bugün doktor kesin erkek dedi. Hayırlı olsun canım :KK200:

Bisi sorcam kacinci haftada kiz dediler tam olarak.bide kiz ve erkek dediklerinde goruntuler 3-4 boyutlu mu yoksa normal ultrason görüntüsu muydu ikisinde de
4boyutlu ultrasonda gözüken daha kesin bilgi verir dimi ya bana dört boyutluya bakarak kız dedi inşallah değişmez :)))

4boyutlu ultrasonda gözüken daha kesin bilgi verir dimi ya bana dört boyutluya bakarak kız dedi inşallah değişmez :)))

Aynen ben de kesindir diye düşünüyorum ama smdi gordum yazdigini senin cok erken bakilmis 12hafta dolmadan sanrm.ama insaallah gonlune gore olur:KK200:

kaçıncı haftada kız dedi canım? bizimde 3d 4d bakti dr kız dedi başka dr erkek dedi çıkıntıyı gördük resmen

Ayy bi ornek daha ya:KK43:kacinci haftada 3d bakip kiz dediler canim sana.benm 14.haftada kiz kesin dedi 3d.degismez ins.kizimin ismini bile buldum ama bende kalsin ismi simdilik;) tam net degil

Ya oğluma hamileyken hep erkek yılı diyorlardı :)
Benim zamanımda da erkek yılı deniyordu, 2012 doğumlu oğlum. Bir de benim söyle bir düşüncem var yani kendi tezim :) benim yaş grubumun çoğunluğu erkek doğuruyor gibi :) yani benim bütün arkadaşlarım 90 dogumlular çoğunun oğlu var ikişer ikişer :)

Back
X