- 2 Aralık 2015
- 392
- 489
- 33
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #13.541
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 2080151
Canım bak bu benim oğluşumun 12+3 te çekilmiş usg si.Belki merakını birazcık dindirir![]()
Ikiside normal ultrason goruntusu ikisinin arasi 2 gunBisi sorcam kacinci haftada kiz dediler tam olarak.bide kiz ve erkek dediklerinde goruntuler 3-4 boyutlu mu yoksa normal ultrason görüntüsu muydu ikisinde de
Nerdeyse ayni:)) hayirlisi artik:)Eki Görüntüle 2080151
Canım bak bu benim oğluşumun 12+3 te çekilmiş usg si.Belki merakını birazcık dindirir![]()
@Ausencia tabloya ekler misin oğlum olacak. Yok çin takvimi yok kese yerleşimihepsi yalan çıktı... valla kız ismi hazırdı da erkek ismi bulamadık daha...
Bu benim 2. Oğlumun usg resmi diğerine baktım neredeyse aynı bana 12+3 te kesin dediğine göre senin ki de değişmez artık herhaldeEki Görüntüle 2080152
Benimkine de erkek dedi ama şimdi degisenleri görünce acaba mı demeye başladım. Erkek değil mi :)
Ayy değişmesin ya :)Bu benim 2. Oğlumun usg resmi diğerine baktım neredeyse aynı bana 12+3 te kesin dediğine göre senin ki de değişmez artık herhalde![]()
Allah gönlüne göre versin canım :)Ayy değişmesin ya :)
4boyutlu ultrasonda gözüken daha kesin bilgi verir dimi ya bana dört boyutluya bakarak kız dedi inşallah değişmez :)))Bisi sorcam kacinci haftada kiz dediler tam olarak.bide kiz ve erkek dediklerinde goruntuler 3-4 boyutlu mu yoksa normal ultrason görüntüsu muydu ikisinde de
Senin bence kiz canim hep içimden geçen kızdı senin icin4boyutlu ultrasonda gözüken daha kesin bilgi verir dimi ya bana dört boyutluya bakarak kız dedi inşallah değişmez :)))
Sanada hayırlı olsun canım, sağlıklı sıhhatli olsunlar daHahah benimde öyle herşeyde kız çıktı ama bugün doktor kesin erkek dedi. Hayırlı olsun canım
![]()
kaçıncı haftada kız dedi canım? bizimde 3d 4d bakti dr kız dedi başka dr erkek dedi çıkıntıyı gördük resmen4boyutlu ultrasonda gözüken daha kesin bilgi verir dimi ya bana dört boyutluya bakarak kız dedi inşallah değişmez :)))
Ayyy hadi inşallah değişmezse :))Senin bence kiz canim hep içimden geçen kızdı senin icin
11+4 te kıza benzetti canım heyecanla bi sonra ki randevuyu bekliyorum :)kaçıncı haftada kız dedi canım? bizimde 3d 4d bakti dr kız dedi başka dr erkek dedi çıkıntıyı gördük resmen
Ya oğluma hamileyken hep erkek yılı diyorlardı :)eskiler der ya erkek yılı kız yılı sanirim bu yıl erkek yılı çoğunluk erkek gibi![]()
4boyutlu ultrasonda gözüken daha kesin bilgi verir dimi ya bana dört boyutluya bakarak kız dedi inşallah değişmez :)))
kaçıncı haftada kız dedi canım? bizimde 3d 4d bakti dr kız dedi başka dr erkek dedi çıkıntıyı gördük resmen
Çin takvimi bende de tutmadı canım :) gözün aydın@Ausencia tabloya ekler misin oğlum olacak. Yok çin takvimi yok kese yerleşimihepsi yalan çıktı... valla kız ismi hazırdı da erkek ismi bulamadık daha...
Dr ok verdi kokuları rahatsız edebilir çok karışınca ama hiçbir sakıncası yok dedi. Kokularına bak dedi belki hepsini katıp karıştırmam.
Benim zamanımda da erkek yılı deniyordu, 2012 doğumlu oğlum. Bir de benim söyle bir düşüncem var yani kendi tezim :) benim yaş grubumun çoğunluğu erkek doğuruyor gibi :) yani benim bütün arkadaşlarım 90 dogumlular çoğunun oğlu var ikişer ikişer :)Ya oğluma hamileyken hep erkek yılı diyorlardı :)