2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
CANIM benim eşimde burnundan ameliyat olmak istiyor.zor mu sen böyle yazınca ertelesek mi acabao_O
Ameliyattan çıktığında çok iyiydi canım, lokal oldu. Eve geldikten sonra ateşi çıktı biraz (ilk 24 saat beklenen bir durummuş) burnu kanıyor az az, bi de dün ağzından filanda kan geldi, bi kaç gün sürecekmiş bu hafif kanamalar. Bugün daha iyi ama haftaya tamponlar alınınca anlıycaz iyi ki olmuş mu yoksa keşke olmasamıymış. Yazarım ben sana yine.

Canım çok şükür ki erken haberin olmuş bazılarının aniden oluyor servikal yetmezlik deniyor sanırım. Bebeğin seni bırakmayacak iyi düşün
Oyle cok sukur canim kanamam oldu diye gittim kanamayi yapan polipin suan hicbir zarari yok hatta bana faydasi oldu onun wesilesiyle ogrendim zaten bu sekilde ogrenince Rabbime daha daha guwendim we bu konuda sirtimi sadece ona dayadim beni erken uyaran Rabbim koruyup kollayacak yawrumuda benide insallah.
Ewet canm serwikal yetmezlik deniliyor.

Ameliyattan çıktığında çok iyiydi canım, lokal oldu. Eve geldikten sonra ateşi çıktı biraz (ilk 24 saat beklenen bir durummuş) burnu kanıyor az az, bi de dün ağzından filanda kan geldi, bi kaç gün sürecekmiş bu hafif kanamalar. Bugün daha iyi ama haftaya tamponlar alınınca anlıycaz iyi ki olmuş mu yoksa keşke olmasamıymış. Yazarım ben sana yine.
Ay çok geçmiş olsun canım ya biraz zor gibi görünüyor

Çok geçmiş olsun canım

İnş kızdır bende cok kız istiorum bnm oğlumda 15 aylık beraber büyürler artık ins tabi hayırlısı herşeyden önce kilo aldın mı
henüz almadım canım hatta bir kilo vermiştim iki hafta önce tartıldığımda

Cok gecmiş olsun bu arada inş ikiside en kısa zamanda iyleşir
İnşallah canım teşekkür ederim
Benimde doktorum cekim yerine yollamştı hastanede yokmuş gttik hemen yapılmiştı bir cok yerde var biz 200 tl vermiştik cdyede 20 tl falan
çok uygunmuş fiyatı, burda özeller ne kadar yapıyor hiç bilmiyorum haftaya ücret bilgisi alıcam bunun için

Çok geçmiş olsun canım
canım çok teşekkür ederim

radyaloji dr bakıyormuş... perinatlog mu bakması gerekiyor?

Yani perinatolog riskli gebelik uzmanı olduğu için onları öneriyorlar. Zaten pahalı olan yerler de hep perinatolog yapıyor. Yoksa radyoloji dr.larının yaptığı uygun oluyor zaten. Hatta ikili testi de perinatolog yapması gerekirmiş ben normal radyoloji dr.una yaptırmıştım ondan bu taramayı perinatologa yaptırmak istiyorum.

Slm bayanlar benim ikili testin devlette yaptırdım şöyle çıktı bir yorumlar mısınız hiç bişey anlamadım
PAPP-A: 3.48
BETA HCG: 41.0
NASİL SİZCE BUGUN CİKTİ SONUC DOKTORA DİGER HAFTA GİDECGM
MERAK ETTİM

kronik_unutkan kronik_unutkan canım nasılsın var mi bir haber ?
Yok canım testin sonucu çıkmadan net birşey söylemiyorlar. Geçen salı akşamı kanı vermiştim. 15 gün sonra sonuç çıkacağını söylediler. Bir arkadaşımın 10.günde belli olmuş cumayı bekliyorum bir ümit. Belli olmazsada haftaya çarsambayı

Yani perinatolog riskli gebelik uzmanı olduğu için onları öneriyorlar. Zaten pahalı olan yerler de hep perinatolog yapıyor. Yoksa radyoloji dr.larının yaptığı uygun oluyor zaten. Hatta ikili testi de perinatolog yapması gerekirmiş ben normal radyoloji dr.una yaptırmıştım ondan bu taramayı perinatologa yaptırmak istiyorum.

anladım canım valla ben de bilemedim ben centralda mustafa hocaya yaptırdığımda tek tek organlarına bakımıştı toplam 15 dak filan sürmüştü sonuçta radyolaji de ona bakacak bilemedim... ben ikili test hiç yaptırmadım bu durumda ne yapmalıyım hiç bilmiyorum

Slm bayanlar benim ikili testin devlette yaptırdım şöyle çıktı bir yorumlar mısınız hiç bişey anlamadım
PAPP-A: 3.48
BETA HCG: 41.0
NASİL SİZCE BUGUN CİKTİ SONUC DOKTORA DİGER HAFTA GİDECGM
MERAK ETTİM
Canım kağıtta risk aralığı falan yazıyor önemli olan onlar

Yok canım testin sonucu çıkmadan net birşey söylemiyorlar. Geçen salı akşamı kanı vermiştim. 15 gün sonra sonuç çıkacağını söylediler. Bir arkadaşımın 10.günde belli olmuş cumayı bekliyorum bir ümit. Belli olmazsada haftaya çarsambayı
Canım inşallah sonuç iyi çıkar . Stres yapmamaya çalış.bebeginle konuş . Umarım sadece doktorunun vesvesesidir canım

Back
X