- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #14.081
radyaloji dr bakıyormuş... perinatlog mu bakması gerekiyor?Peki perinatolog mu bakıyor yoksa normal radyoloji dr.umu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
radyaloji dr bakıyormuş... perinatlog mu bakması gerekiyor?Peki perinatolog mu bakıyor yoksa normal radyoloji dr.umu?
Ameliyattan çıktığında çok iyiydi canım, lokal oldu. Eve geldikten sonra ateşi çıktı biraz (ilk 24 saat beklenen bir durummuş) burnu kanıyor az az, bi de dün ağzından filanda kan geldi, bi kaç gün sürecekmiş bu hafif kanamalar. Bugün daha iyi ama haftaya tamponlar alınınca anlıycaz iyi ki olmuş mu yoksa keşke olmasamıymış. Yazarım ben sana yine.CANIM benim eşimde burnundan ameliyat olmak istiyor.zor mu sen böyle yazınca ertelesek mi acaba![]()
Oyle cok sukur canim kanamam oldu diye gittim kanamayi yapan polipin suan hicbir zarari yok hatta bana faydasi oldu onun wesilesiyle ogrendim zaten bu sekilde ogrenince Rabbime daha daha guwendim we bu konuda sirtimi sadece ona dayadim beni erken uyaran Rabbim koruyup kollayacak yawrumuda benide insallah.Canım çok şükür ki erken haberin olmuş bazılarının aniden oluyor servikal yetmezlik deniyor sanırım. Bebeğin seni bırakmayacak iyi düşün
Ay çok geçmiş olsun canım ya biraz zor gibi görünüyorAmeliyattan çıktığında çok iyiydi canım, lokal oldu. Eve geldikten sonra ateşi çıktı biraz (ilk 24 saat beklenen bir durummuş) burnu kanıyor az az, bi de dün ağzından filanda kan geldi, bi kaç gün sürecekmiş bu hafif kanamalar. Bugün daha iyi ama haftaya tamponlar alınınca anlıycaz iyi ki olmuş mu yoksa keşke olmasamıymış. Yazarım ben sana yine.
Ameliyattan çıktığında çok iyiydi canım, lokal oldu. Eve geldikten sonra ateşi çıktı biraz (ilk 24 saat beklenen bir durummuş) burnu kanıyor az az, bi de dün ağzından filanda kan geldi, bi kaç gün sürecekmiş bu hafif kanamalar. Bugün daha iyi ama haftaya tamponlar alınınca anlıycaz iyi ki olmuş mu yoksa keşke olmasamıymış. Yazarım ben sana yine.
henüz almadım canım hatta bir kilo vermiştim iki hafta önce tartıldığımdaİnş kızdır bende cok kız istiorum bnm oğlumda 15 aylık beraber büyürler artık ins tabi hayırlısı herşeyden önce kilo aldın mı
İnşallah canım teşekkür ederimCok gecmiş olsun bu arada inş ikiside en kısa zamanda iyleşir
çok uygunmuş fiyatı, burda özeller ne kadar yapıyor hiç bilmiyorum haftaya ücret bilgisi alıcam bunun içinBenimde doktorum cekim yerine yollamştı hastanede yokmuş gttik hemen yapılmiştı bir cok yerde var biz 200 tl vermiştik cdyede 20 tl falan
canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
Sağol canım sonrası zor biraz doğru ama inşallah çektiği eziyete değer.Ay çok geçmiş olsun canım ya biraz zor gibi görünüyor
sağolasın canımÇok geçmiş olsun canım
radyaloji dr bakıyormuş... perinatlog mu bakması gerekiyor?
Esin horluyormuydu canım bizde horlama pek yok ama iyi nefes alamıyorum diyor et ve kemik geriliği var.sizdeki de aynı şey miSağol canım sonrası zor biraz doğru ama inşallah çektiği eziyete değer.
sağolasın canım
Yok canım testin sonucu çıkmadan net birşey söylemiyorlar. Geçen salı akşamı kanı vermiştim. 15 gün sonra sonuç çıkacağını söylediler. Bir arkadaşımın 10.günde belli olmuş cumayı bekliyorum bir ümit. Belli olmazsada haftaya çarsambayıkronik_unutkan canım nasılsın var mi bir haber ?
Yani perinatolog riskli gebelik uzmanı olduğu için onları öneriyorlar. Zaten pahalı olan yerler de hep perinatolog yapıyor. Yoksa radyoloji dr.larının yaptığı uygun oluyor zaten. Hatta ikili testi de perinatolog yapması gerekirmiş ben normal radyoloji dr.una yaptırmıştım ondan bu taramayı perinatologa yaptırmak istiyorum.
Canım kağıtta risk aralığı falan yazıyor önemli olan onlarSlm bayanlar benim ikili testin devlette yaptırdım şöyle çıktı bir yorumlar mısınız hiç bişey anlamadım
PAPP-A: 3.48
BETA HCG: 41.0
NASİL SİZCE BUGUN CİKTİ SONUC DOKTORA DİGER HAFTA GİDECGM
MERAK ETTİM
Hayır bundan başka hiçbirşey yazmıyor sadece bunlar var Aralık yazma kısmı bombosCanım kağıtta risk aralığı falan yazıyor önemli olan onlar
Canım inşallah sonuç iyi çıkar . Stres yapmamaya çalış.bebeginle konuş . Umarım sadece doktorunun vesvesesidir canımYok canım testin sonucu çıkmadan net birşey söylemiyorlar. Geçen salı akşamı kanı vermiştim. 15 gün sonra sonuç çıkacağını söylediler. Bir arkadaşımın 10.günde belli olmuş cumayı bekliyorum bir ümit. Belli olmazsada haftaya çarsambayı
Benimkinde bi sürü yazı var iki kağıt verdiler birinde sadece senin dediklerin var diğerinde bi sürü yazı vardı.diğer kağıt önemli olan.sen eksik almış olabilirsinHayır bundan başka hiçbirşey yazmıyor sadece bunlar var Aralık yazma kısmı bombos
Eksik almam imkansız labaratuar sonuclarindan elektronik ortamdan aldım sadece bu varBenimkinde bi sürü yazı var iki kağıt verdiler birinde sadece senin dediklerin var diğerinde bi sürü yazı vardı.diğer kağıt önemli olan.sen eksik almış olabilirsin