2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ah canım ya neden bicaklamislar ya kafama o takıldı canınıza bi şey olmasın önemli olan o . Hamileyken insan ekstra hassas oluyor. Üzme tatlı canını geçecek sadece üst üste gelmiş arada herkese oluyor

Manyak dolu etraf çok yapan var ya canım öyle üst üste geldi Rabbim beterinden korusun dua dan başka elden bişi gelmiyor malesef :(

Eşim truzim sektöründe çalısıyor araba şirkete ait arabasını çektiler bir sürü ceza ödedi sabah kızı okula götürdü bir de ne görsün gece birileri lastiği patlamış lastikçiye gitmiş 3 bıçak darbesi var kızı okuldan aldım tuvalet kapısına parmakları sıkışmış buz koymuşlar çok ağlamış markette sufle kasesi vardı bayadır arıyordum 4 tane aldım 2 tanesini kasada kırdım kadının biri ters ters konuştu o ayrı sıktı canımı anlıcagın iki gündür aptal gibiyim canım :KK43:
bazen geldi mi üst üste geliyor canım. Allah beterinden korusun sıkma canını..

hayır olsun ya hakikaten kötü şeyler üstüste gelmiş, bazen oluyor işte çok düşünüp enerjinizi hepten düşürmeyin Allah beterinden korusun felak-nas-ayetel kürsü bol bol okumak lazım

Hep okurum aslında demek bu ara yeterli gelmedi canım dediğin gibi çok etkilendim kızımın da parmağı öyle olunca tuz biber oldu sanırım :(

kızlar bu sene kurban bayramında uzun bir tatil olacak merak ettiğim resmi tatiller bizim 16 haftalık resmi iznimize ek mi oluyor yoksa bu resmi izinlerin bize bir faydası olmuyor mu?

Boy ölçümünü o şekilde öğreniyorduk biz, en son 15.5 cm di, fl ölçümünü 7ile çarpıp baksana bakalım doktorunun söylediği ile aynı sonuç mu çıkıcak
Bende 14 haftalıkken gittim en son 15.3 cm yazıyordu sizce boyumu yukarda ultrason kağıdında sorsam yine cvp alamiycaltim

Eklentiler

• IMG-20180104-WA0004.webp
    IMG-20180104-WA0004.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 50
Blackbluee1 Blackbluee1 Sendeki sabrın bir damlası bende yok inan. Benim kayınpederim 2 yıl oldu evleneli evime gelmedi. Gerçi adam rahat kürtaj olduğumda da gelmemislerdi. Oğlu hastanede yattı 10 gün operasyon geçirdi. Evi bırak hastaneye gelmedi. İşe dönmem lazım diyerek başında biri kalmaya gelsin artık dedim ben adamı hastaneden çıkarınca annesi eve oğluna bakmaya geldi. Çilesi bitti evimde sefasını sürmek içinmi geldin dedim. 2 gün kaldı gitti. Ben karşı aileyle görüşmüyorum nemrut gelinim yani.

Oyy maşallahhh canım Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahh
Amiiin canım inşallah:KK200::KK200:

Eşim truzim sektöründe çalısıyor araba şirkete ait arabasını çektiler bir sürü ceza ödedi sabah kızı okula götürdü bir de ne görsün gece birileri lastiği patlamış lastikçiye gitmiş 3 bıçak darbesi var kızı okuldan aldım tuvalet kapısına parmakları sıkışmış buz koymuşlar çok ağlamış markette sufle kasesi vardı bayadır arıyordum 4 tane aldım 2 tanesini kasada kırdım kadının biri ters ters konuştu o ayrı sıktı canımı anlıcagın iki gündür aptal gibiyim canım :KK43:
Yaa gerçekten hepsi üst üste gelmiş,hamilelik hormonları olmasa bile insan alt üst olur. Ama hepsi geçici şeyler,üzme kendini. Allah yavrularını sana bağışlasın,maddi sıkıntılar da hemen ucsun gitsin inşallah. :dua:

Blackbluee1 Blackbluee1 Sendeki sabrın bir damlası bende yok inan. Benim kayınpederim 2 yıl oldu evleneli evime gelmedi. Gerçi adam rahat kürtaj olduğumda da gelmemislerdi. Oğlu hastanede yattı 10 gün operasyon geçirdi. Evi bırak hastaneye gelmedi. İşe dönmem lazım diyerek başında biri kalmaya gelsin artık dedim ben adamı hastaneden çıkarınca annesi eve oğluna bakmaya geldi. Çilesi bitti evimde sefasını sürmek içinmi geldin dedim. 2 gün kaldı gitti. Ben karşı aileyle görüşmüyorum nemrut gelinim yani.

Eşim çok bağlı ailesine bugün olanlardan sonra onla da cok tartıştık. Kaç saattir odaya kapattım kendimi ağlaya ağlaya yoruldum annemi aradım annem de ağladı. Hala gelmis kapiya vuruyor kv yemek hazırla diye

Eşim çok bağlı ailesine bugün olanlardan sonra onla da cok tartıştık. Kaç saattir odaya kapattım kendimi ağlaya ağlaya yoruldum annemi aradım annem de ağladı. Hala gelmis kapiya vuruyor kv yemek hazırla diye
Allah yardımcın olsun canım,zor valla. Şimdi vur kafayı yat. Rahatsızım biraz de. Yemeklerini bari kendileri hazirlasinlar. Yorma kendini,stres de olma. Onlar stres olsunlar.

Allah yardımcın olsun canım,zor valla. Şimdi vur kafayı yat. Rahatsızım biraz de. Yemeklerini bari kendileri hazirlasinlar. Yorma kendini,stres de olma. Onlar stres olsunlar.
Hiç stres olacak insanlar değiller inan çıkmicam zaten misafir gelince de zaten ilk defa gelmiyor sürekli burdalar diycem bugün biraz hastayım ben yatıyorum ayıp olmaz dimi deyip yatıcam kimse umrumda değil artık.

Ben eşime ailesiyle beni karşı karşıya getirirse 10 çocuğum olsa yinede boşanacağımı söyledim. Yaparım iyide bilir. Kayınvalidem bayramda gittiğimizde odada arkadaşımla telefonla konuşuyordum. Gelip çay mutfakta tatlıda var servis et istersen demişti. İyi siz için ben içmiyorum zaten demiştim. Kalk yemek hazırla dese muhtemelen gömerim. Ciddi anlamda nefret ediyorum. Annemin hatrı için bayramdan bayrama katlanıyorum yeterli bence

Ben eşime ailesiyle beni karşı karşıya getirirse 10 çocuğum olsa yinede boşanacağımı söyledim. Yaparım iyide bilir. Kayınvalidem bayramda gittiğimizde odada arkadaşımla telefonla konuşuyordum. Gelip çay mutfakta tatlıda var servis et istersen demişti. İyi siz için ben içmiyorum zaten demiştim. Kalk yemek hazırla dese muhtemelen gömerim. Ciddi anlamda nefret ediyorum. Annemin hatrı için bayramdan bayrama katlanıyorum yeterli bence
Abooov sen de fenaymissin kız :KK48:

canım çok geçmiş olsun nazar değmiş olabilir nazara çok inanırım bol bol okuyun

Back
X