• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim bat bugün. Kasık ağrılarım arttı. Aynı düzeyde gitseydi umutlanmaya devam ederdim ama büyük ihtimal adet olacağım :(

Kızlar galiba bende haziran anneligini biraz daha garantiledim :)

Eklentiler

• IMG-20170923-WA0007.webp
    IMG-20170923-WA0007.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 169
Amin cok tesekkur ederim :) hepimiz saglikla kavusalim ins :)
Birsey sormak istedim. Transfer oldu dimi sizin? Uzerinden kac gun gecti? Hani kanda zaten hcg oluyor yua o zaman, yaniltici pozitif olmamasi icin bir sormak istedim.

Birsey sormak istedim. Transfer oldu dimi sizin? Uzerinden kac gun gecti? Hani kanda zaten hcg oluyor yua o zaman, yaniltici pozitif olmamasi icin bir sormak istedim.
Benim dondurulmuşlarla transferim oldu cnm yani hic hcg iceren igne ve tedavi olmadim . bugün transferimin 5. Günü .

Kızlar galiba bende haziran anneligini biraz daha garantiledim :)

Gözünaydınnnn :) Allah daimnetsin,sorunsuz saglikla kucagina almayi nasip etsinn :)

Evet adet oldum. Zaten bugün bekliyordum.

Hayirlisiyla insallah en kisa zamanda olur.

@plojovic doktora gitmiştin bugün,haberler nasıl

Canim gebeligin ilerleyisi mechul degerler yavas ama cok yeni olabilir ama dis gebelikte olabilir dedi takipteyim.
Hastaneye yatisim verildi kan degerim yani hemoglobin dusuk,suan 1 unite kan verildi.Degerlere gore devami gelecek :)

Gözünaydınnnn :) Allah daimnetsin,sorunsuz saglikla kucagina almayi nasip etsinn :)

Canim gebeligin ilerleyisi mechul degerler yavas ama cok yeni olabilir ama dis gebelikte olabilir dedi takipteyim.
Hastaneye yatisim verildi kan degerim yani hemoglobin dusuk,suan 1 unite kan verildi.Degerlere gore devami gelecek :)
Sagol canim allah razi olsun hepimiz saglikla kucaklayalim bebeklerimizi ins . sanada gecmis olsun en kisa zamanda kan degerin yükselir ins . benimde 6 ya düsünce 3 ünite vermislerdi . ins yeni gebeliktir cnm dıs gebelik falan degildir allahin izniyle

Gecen ayda batimız ayniydi .Bu ayda 30 eylülü veya 1 ekimi bekliyorum bende 2.bebe icin .Rabbim.hayirlisiyla yollasın melegimizi
İnşallah bu ay gelir bebislerimiz :) Hayırlısı olsun tabi.

Geçmiş olsun canım,hastanede kontrol altında olman iyi bi bakıma.çok değişik bi gebelik oluyor seninkisi inşallah sağlıkla gelir bebeğin :)

Sagol canim allah razi olsun hepimiz saglikla kucaklayalim bebeklerimizi ins . sanada gecmis olsun en kisa zamanda kan degerin yükselir ins . benimde 6 ya düsünce 3 ünite vermislerdi . ins yeni gebeliktir cnm dıs gebelik falan degildir allahin izniyle

İnşallah bu ay gelir bebislerimiz :) Hayırlısı olsun tabi.
Geçmiş olsun canım,hastanede kontrol altında olman iyi bi bakıma.çok değişik bi gebelik oluyor seninkisi inşallah sağlıkla gelir bebeğin :)

Tesekkur ederim kizlar :)
Aksam aldigim 1 uniteden sonraki degerlere gore beta hcg dusmeye basladi.Normalde kotu haber ama suan bnm icin iyi haber zaten garip bi durum oldugundan en azindan kendi kendine sonlanir,sorun cikmaz insallah :) Cunku diger turlu ya sorunlu ya dis gebelige dogru ilerleyen bi durum olacakti.

2 unite daha alacagim galiba.Bu gece de hastanedeyim.

Allah sizlere iyi haberleriniz devamini nasip etsiiinnn ♡♡

Aksam aldigim 1 uniteden sonraki degerlere gore beta hcg dusmeye basladi.Normalde kotu haber ama suan bnm icin iyi haber zaten garip bi durum oldugundan en azindan kendi kendine sonlanir,sorun cikmaz insallah :) Cunku diger turlu ya sorunlu ya dis gebelige dogru ilerleyen bi durum olacakti.

Cnm beta hcg icermeyen bir kan aldigin icin beta hcg de düsme olmus olabilir mi ? Rabbim hayirlisi ne ise onu nasip etsin insallah hakkinda . en hayirli zamanda hayirli saglikli hamilelikler nasip etsin yine durumlardan haberdar et cnm

Canim cok gecmis olsun. Saglikla atlat insallah bu donemi.

Back
X