- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #7.821
ohhhh :) yarasın bebişe ❣Bilindik iyi bir yer ise yerim, Hiç affetmem :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhhh :) yarasın bebişe ❣Bilindik iyi bir yer ise yerim, Hiç affetmem :)
Evde yapabilirsin canım, Gerçekten daha lezzetli oluyor:)Benim de hep fast food çekiyor canım ben napiyim![]()
Evde yapabilirsin canım, Gerçekten daha lezzetli oluyor:)
Bende dün böyleydim böyle giderse duba oluruz yaaa.. Çiğ köfteyi rondo içinde Yapılıyor diye biliyorum denemek lazım içine patates koyarsak daha kıvamlı olur1 saat önce yemek yediğim halde , kendimi çok fazla aç hissettim bak :) napayım ben şimdi bu saatte![]()
Ben kendi yaptığım hiçbir şeyi yiyemiyorum![]()
.Evde yapabilirsin canım, Gerçekten daha lezzetli oluyor:)
Kız bak beni bu saatte ayağa kaldırıp çiğ köfte yaptiracaksin :) İlk hamileligimde asla böyle değildim , Hatta garip gelirdi asermek,birşeyler istemek ama bu ikincide şuan kendimi aserirken buluyorumBende dün böyleydim böyle giderse duba oluruz yaaa.. Çiğ köfteyi rondo içinde Yapılıyor diye biliyorum denemek lazım içine patates koyarsak daha kıvamlı olur
Ben aşermiyorum ama canım hep yemek yemek istiyor şimdi buzdolabı içini hayal ediyorum meselaKız bak beni bu saatte ayağa kaldırıp çiğ köfte yaptiracaksin :) İlk hamileligimde asla böyle değildim , Hatta garip gelirdi asermek,birşeyler istemek ama bu ikincide şuan kendimi aserirken buluyorum
Bende de o bulantı hissi kayboldu gıbı ama onun yerine hafif hafif hissedilen boğaz yanmalari başladı gibi, oğlumda çok fena boğazım yanar kaynardi resmen.sadece 2 güncük azalan bulantı hissi aynen devam .
Bir kazınma ... bir bulantı .... mutfağa gidip bir parça bir şey atıştırmak (atıştırınca geçicek sanmak ) ama hiiiiç geçmemesi .... istifra da yok ....
İçim bulanıyor şu an , resmen midem kazınıyor ....açmışım gibi ama aç değilim biliyorum ....dana gibi yedim :))))
Bende de o bulantı hissi kayboldu gıbı ama onun yerine hafif hafif hissedilen boğaz yanmalari başladı gibi, oğlumda çok fena boğazım yanar kaynardi resmen.İnşallah bu da öyle olmaz
Evet yapsam da doymuş gibi oluyorumanlıyorum seni, bulantı varsa zor oluyor birşeyler yapmak
benımde bulantım cok fazla. birşey yiyemiyorum 1 ıssırıyorum zar zor yutup ikincisi lokmayı yiyemiyorum. doktora söylücrm ama cok kötüyüm istifra yok ama yemek yemek istemiyorum sanki yesem hemen cıkarcak gibi hissediyorum.benim oğlumda bulantım yoktu böyle ... son aylarda mide yanmam çoktu o zaman .
Yok bu his çok fena .
Boğaz yanmasını da hiç duymamıştım . İnşallah yaşamazsın bi daha
benımde bulantım cok fazla. birşey yiyemiyorum 1 ıssırıyorum zar zor yutup ikincisi lokmayı yiyemiyorum. doktora söylücrm ama cok kötüyüm istifra yok ama yemek yemek istemiyorum sanki yesem hemen cıkarcak gibi hissediyorum.
Aynı benim yaşadıklarımı anlatmışsın canım bir lokma yiyince öğürmeye başlıyorum ama istifra yok sadece sabahları acı su çıkarıyorumbenımde bulantım cok fazla. birşey yiyemiyorum 1 ıssırıyorum zar zor yutup ikincisi lokmayı yiyemiyorum. doktora söylücrm ama cok kötüyüm istifra yok ama yemek yemek istemiyorum sanki yesem hemen cıkarcak gibi hissediyorum.
ben yiyemiyorumm ya :/bende de tam tersi bulandıkça bir şeyler yiyorum bastırsın diye ...habire ...
cok kotu bazı yemekleri duymak bile istemiyorum ismini kokusu aklıma geliyor cok kotu birşey ya inşAllah geçer.AMİNNN❣acı su bende yok hamd olsunAynı benim yaşadıklarımı anlatmışsın canım bir lokma yiyince öğürmeye başlıyorum ama istifra yok sadece sabahları acı su çıkarıyorum