• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende dün böyleydim böyle giderse duba oluruz yaaa.. Çiğ köfteyi rondo içinde Yapılıyor diye biliyorum denemek lazım içine patates koyarsak daha kıvamlı olur
Kız bak beni bu saatte ayağa kaldırıp çiğ köfte yaptiracaksin :) İlk hamileligimde asla böyle değildim , Hatta garip gelirdi asermek,birşeyler istemek ama bu ikincide şuan kendimi aserirken buluyorum

Kız bak beni bu saatte ayağa kaldırıp çiğ köfte yaptiracaksin :) İlk hamileligimde asla böyle değildim , Hatta garip gelirdi asermek,birşeyler istemek ama bu ikincide şuan kendimi aserirken buluyorum
Ben aşermiyorum ama canım hep yemek yemek istiyor şimdi buzdolabı içini hayal ediyorum mesela

sadece 2 güncük azalan bulantı hissi aynen devam .

Bir kazınma ... bir bulantı .... mutfağa gidip bir parça bir şey atıştırmak (atıştırınca geçicek sanmak ) ama hiiiiç geçmemesi .... istifra da yok ....

İçim bulanıyor şu an , resmen midem kazınıyor ....açmışım gibi ama aç değilim biliyorum ....dana gibi yedim :))))

sadece 2 güncük azalan bulantı hissi aynen devam .

Bir kazınma ... bir bulantı .... mutfağa gidip bir parça bir şey atıştırmak (atıştırınca geçicek sanmak ) ama hiiiiç geçmemesi .... istifra da yok ....

İçim bulanıyor şu an , resmen midem kazınıyor ....açmışım gibi ama aç değilim biliyorum ....dana gibi yedim :))))
Bende de o bulantı hissi kayboldu gıbı ama onun yerine hafif hafif hissedilen boğaz yanmalari başladı gibi, oğlumda çok fena boğazım yanar kaynardi resmen. :( İnşallah bu da öyle olmaz

Bende de o bulantı hissi kayboldu gıbı ama onun yerine hafif hafif hissedilen boğaz yanmalari başladı gibi, oğlumda çok fena boğazım yanar kaynardi resmen. :KK43: İnşallah bu da öyle olmaz

benim oğlumda bulantım yoktu böyle ... son aylarda mide yanmam çoktu o zaman .
Yok bu his çok fena .

Boğaz yanmasını da hiç duymamıştım . İnşallah yaşamazsın bi daha

benim oğlumda bulantım yoktu böyle ... son aylarda mide yanmam çoktu o zaman .
Yok bu his çok fena .

Boğaz yanmasını da hiç duymamıştım . İnşallah yaşamazsın bi daha
benımde bulantım cok fazla. birşey yiyemiyorum 1 ıssırıyorum zar zor yutup ikincisi lokmayı yiyemiyorum. doktora söylücrm ama cok kötüyüm istifra yok ama yemek yemek istemiyorum sanki yesem hemen cıkarcak gibi hissediyorum.

benımde bulantım cok fazla. birşey yiyemiyorum 1 ıssırıyorum zar zor yutup ikincisi lokmayı yiyemiyorum. doktora söylücrm ama cok kötüyüm istifra yok ama yemek yemek istemiyorum sanki yesem hemen cıkarcak gibi hissediyorum.

bende de tam tersi bulandıkça bir şeyler yiyorum bastırsın diye ...habire ...

Hamileligimin basindan beri bugun bulantiyla we kokuyla bu kadar kotu oldum midem surekli bulaniyor ama cikartamadim bide mutfagim kokuyor yaa:KK12: sabahtn beri eldiweni takip kac kere camasir suyuyla temizledim gitmiyor sansi bi koku war yemek yapana kadar oldum buz dolabim kokuyor kimsem yok annem uzakta gidip yaninda kalayim insallah uzun surmez ya:KK43:

Aynı benim yaşadıklarımı anlatmışsın canım bir lokma yiyince öğürmeye başlıyorum ama istifra yok sadece sabahları acı su çıkarıyorum

Aynı benim yaşadıklarımı anlatmışsın canım bir lokma yiyince öğürmeye başlıyorum ama istifra yok sadece sabahları acı su çıkarıyorum
cok kotu bazı yemekleri duymak bile istemiyorum ismini kokusu aklıma geliyor cok kotu birşey ya inşAllah geçer.AMİNNN❣acı su bende yok hamd olsun

Back
X