• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ya devlet hastanesinde ki doktor; Duosvit DHA ve Osteocare isimli ilaçları yazdı.. İlaçlara baktım 3.aydan itibaren yazıyor.. Doktor 8 buçuk haftalıksın dedi ama yine de yazdı, al kullan diye.. Nedense içimden kullanmak gelmiyor.. Çünkü hazır reçete idi, üzerinden işaretleyip verdi.. Anlaştığı firmanın ilacı ve erken diye içim almıyor.. Birde birinde Jelatin(sığır) yazıyor.. Neden böyle bu doktorlar ya?
Özeldeki doktor da Vinalac isimli ilaç yazmıştı bundan 4hafta önce.. Onuda aldım ama yine kullanmaya başlamadım, erken dönemde birikme yapıyor vs yazıldı diye..
Decavit mi alsam dedim.. Onda da A vitamini miktarı fazla gibi geldi.. Bu Avitamininin fazlasının bebekte sıkıntı çıkardığını okumuştum.. :skandal: İlaçtaki fazlası sınırına giriyor mu, bilemiyorum tabi.. Galiba çıldırıyorum, araştırmaktan..

Size hangi ilaçlar yazılmıştı? Özel bir rahatsızlık olmadığı sürece tüm gebeler aynı ilaçları kullanmalı bence..

günaydın canım, bana folic asit dışında hiçbirşey vermediler sadece onu kullanıyorum.

Herkese günaydınlar, dün sağlık merkezine gittim arayıp duruyorlardı. Kayıt açtılar ocak ayına randevu verdiler kan alacaklarmış. Eğer karar verirsem tetanoz aşısını da o zaman yapacaklarmış.(Yaptırmakta kararsızım da).

Cumartesi de ikili test yaptırıcam, tok karnına mı aç karnına mı gitmek gerekiyor bana hiç bir şey söylemedi dr.um.

Kızlar ya devlet hastanesinde ki doktor; Duosvit DHA ve Osteocare isimli ilaçları yazdı.. İlaçlara baktım 3.aydan itibaren yazıyor.. Doktor 8 buçuk haftalıksın dedi ama yine de yazdı, al kullan diye.. Nedense içimden kullanmak gelmiyor.. Çünkü hazır reçete idi, üzerinden işaretleyip verdi.. Anlaştığı firmanın ilacı ve erken diye içim almıyor.. Birde birinde Jelatin(sığır) yazıyor.. Neden böyle bu doktorlar ya?
Özeldeki doktor da Vinalac isimli ilaç yazmıştı bundan 4hafta önce.. Onuda aldım ama yine kullanmaya başlamadım, erken dönemde birikme yapıyor vs yazıldı diye..
Decavit mi alsam dedim.. Onda da A vitamini miktarı fazla gibi geldi.. Bu Avitamininin fazlasının bebekte sıkıntı çıkardığını okumuştum.. :skandal: İlaçtaki fazlası sınırına giriyor mu, bilemiyorum tabi.. Galiba çıldırıyorum, araştırmaktan..

Size hangi ilaçlar yazılmıştı? Özel bir rahatsızlık olmadığı sürece tüm gebeler aynı ilaçları kullanmalı bence..
Şu jelatin olayı beni de çok huzursuz ediyor. Jelatinli ilaç kullanmayı düşünmüyorum alternatif vardır illaki. Bence kullanma, zaten genelde domuzdan üretildiği halde sığır jelatini yazıyormuş. Helal gıda hakkında bi dönem araştırma yapmıştım ordan biliyorum. Başka bir doktora daha danış istersen sonuçta ilaç bu faydasından çok zararı var malesef =(

Herkese günaydınlar, dün sağlık merkezine gittim arayıp duruyorlardı. Kayıt açtılar ocak ayına randevu verdiler kan alacaklarmış. Eğer karar verirsem tetanoz aşısını da o zaman yapacaklarmış.(Yaptırmakta kararsızım da).

Cumartesi de ikili test yaptırıcam, tok karnına mı aç karnına mı gitmek gerekiyor bana hiç bir şey söylemedi dr.um.

Tetanoz konusunda kararsız olmanızın bi sebebi var mı bende bu bebeğime ve kendime aşı yaptırmak istemiyorum

Eki Görüntüle 2070979 Günaydın güzel anneler iki gün üst üste bebişimizi gördük ama çok tripli yüzüstü yatıyorilk giderken meyve suyu içtim kıpır kıpırdı, sabahta uyuyordu doktor uyandırdı.İkili taramamız çok güzel çıktı çok şükür.Fotoğrafımız ekte sizin bir tahmininiz var mı?
Oyyy maşallah nasıl da büyüdüler değil mi,kesenin içinde nokta kadarken minnak bı bebiş oldular. Sonuçların da güzel çıkmış gözün aydın canım. Bana erkek gibi geldi,doktor tahminde bulundu mu

Tetanoz konusunda kararsız olmanızın bi sebebi var mı bende bu bebeğime ve kendime aşı yaptırmak istemiyorum

Aslında kesinlikle herşeyin yaptırılması gerektiği kanaatindeyim ama tetanoz aşısı eskiden steril olmayan yerlerde doğum yapıldığı için öneriliyormuş. Şimdi hastanelerde böyle bir durum olmadığı için önermiyor tanıdığım dr.lar. Ama ben yine de kendi dr.uma soracağım öyle karar vereceğim.

Aynen öyle.. yanlarında hemsireleri var tıpkı ozel hastanedeki gibi ama cihazları cok eski.. eldiven takmışlardı vajinal ultrason için.. ama kanuni sultan süleyman hastanesindeki hemotoloji dr.selin berk kadar işini iyi yapan dr görmedim.. hala şaşkınlığı içindeyim guleryuzunun ilgisinin... bak onun için giderim:)
Ben kanuniye çok yakın oturuyorum. Sende bu taraflarda mı oturuyosun?

Tok karnınla canım

Oyyy maşallah nasıl da büyüdüler değil mi,kesenin içinde nokta kadarken minnak bı bebiş oldular. Sonuçların da güzel çıkmış gözün aydın canım. Bana erkek gibi geldi,doktor tahminde bulundu mu
Yanılma payım çok yüksek bir dahaki ay söyleyeyim dedi, aslında kızımda 2,5 aylıkken söylemişti. Devlet hast. 16.haftadan önce söylemiyor zaten.

mi-nick mi-nick canım gidip gördün rahatlamışsın şükür :KK68:

E erem2009 canım maşallah subhanallah :emir_bebek: bu arada erkek olduğu hissine kapıldım niçinse .

A aeengineer bana da omega 3 verdi vitamin takviyeli Imom , artık sadece bunu kullan dedi ... sığır jelatini var .. bende de soru işaretleri var.

Kızlar Tahmininiz var mı cinsiyet için. 10+5 günlüğüz. bugün kontrole gittik 11 haftalıkmış bebegim maşallah. herşeyimizin çok iyi oldugunu söyledi doktorumuz. hatta 11 hafta olmuş olsaydık hemen ikili testi yazıp verecektim çok net göründü dedi. idrar yolu şikayetlerim için idrar testi yaptırdım hafata ikili test için gelince bakarız dedi.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2017-11-23 at 10.29.07.webp
    WhatsApp Image 2017-11-23 at 10.29.07.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 116
kızlar merhaba..
13+3 deyim . 3 gündür bulantı kusmadan hastanede yatıyordum. dün çıktım doktorum kan sulandırıcı iğne verdı 20 tane eczaneden düşük için olduğunu söylediler.çok da can yakıyo ağlaya ağlaya yapıyorum :KK61:.aranızda kullanan varmı?

Dusuk icin degil aslinda ama...tabiki bebis devam etsin diye bir igne ama kustun da onun icin vermis olamazlar ismi ne ignenin.ben basindan beri clexane yapiyorum onceki gebeligimde de yapmistim yani keseyi gordugumuzden beri vuruyorum.evet çok can yakiyor gobek yerine bacaga gectm morarmadk yerim kalmadigi icin.bacak yanlari daha az aciyor ve ilaci cok yavas ver hem morarmaz hem acisi az hissediliyor.burda kullanan cok var

Canim bazi ilaclar varki gebeler kullanmasin yaziyor ama profuna kadar herkes o ilaci veriyor misal endol.yazilisi boyle miydi hatirlamiyorum ama bana kasilma icin prof vermsti iki gebeligimde de ben tabii prospektusu gorunce icime sinmedi esime dedm esim kullan dedi yine de tum kadin dogum arkadaslarina sordurttum herkes veriyormus.gecen gun bana vajinal fitil verdi dr um 3aydan sonra yaziyordu ama kullandim.doktoruna guven bence ama karar senin tabiki

Bana daha dun kahvaltini yap gel cikolata da ye hareket etsin dedi.dun uyuyordu da:uykucu:

Doktorum bana herhangi bu vitamin vs yazmadi. 2 kutu folik asit ictim baska icme dedi bir ay karacigeri dinlendirelim ondan sonra ufak tefek takviyelere baslariz dedi cocugun biraz dogal gelismesinden yanayim dedi kimsrlere ozenip detox vitamin vs ilaclari kullanma dedi bana da. Inanin doktorumu cok seviyorum en buyuk sansim cok sukur her konuda guveniyorum ona

Back
X