- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #9.461
Bana da ilk bakışta öyle hissettimBana erkek gibi geldi neden diye sorarsan sadece hiss :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da ilk bakışta öyle hissettimBana erkek gibi geldi neden diye sorarsan sadece hiss :)
Kızlar ya devlet hastanesinde ki doktor; Duosvit DHA ve Osteocare isimli ilaçları yazdı.. İlaçlara baktım 3.aydan itibaren yazıyor.. Doktor 8 buçuk haftalıksın dedi ama yine de yazdı, al kullan diye.. Nedense içimden kullanmak gelmiyor.. Çünkü hazır reçete idi, üzerinden işaretleyip verdi.. Anlaştığı firmanın ilacı ve erken diye içim almıyor.. Birde birinde Jelatin(sığır) yazıyor.. Neden böyle bu doktorlar ya?
Özeldeki doktor da Vinalac isimli ilaç yazmıştı bundan 4hafta önce.. Onuda aldım ama yine kullanmaya başlamadım, erken dönemde birikme yapıyor vs yazıldı diye..
Decavit mi alsam dedim.. Onda da A vitamini miktarı fazla gibi geldi.. Bu Avitamininin fazlasının bebekte sıkıntı çıkardığını okumuştum..İlaçtaki fazlası sınırına giriyor mu, bilemiyorum tabi.. Galiba çıldırıyorum, araştırmaktan..
Size hangi ilaçlar yazılmıştı? Özel bir rahatsızlık olmadığı sürece tüm gebeler aynı ilaçları kullanmalı bence..
Şu jelatin olayı beni de çok huzursuz ediyor. Jelatinli ilaç kullanmayı düşünmüyorum alternatif vardır illaki. Bence kullanma, zaten genelde domuzdan üretildiği halde sığır jelatini yazıyormuş. Helal gıda hakkında bi dönem araştırma yapmıştım ordan biliyorum. Başka bir doktora daha danış istersen sonuçta ilaç bu faydasından çok zararı var malesef =(Kızlar ya devlet hastanesinde ki doktor; Duosvit DHA ve Osteocare isimli ilaçları yazdı.. İlaçlara baktım 3.aydan itibaren yazıyor.. Doktor 8 buçuk haftalıksın dedi ama yine de yazdı, al kullan diye.. Nedense içimden kullanmak gelmiyor.. Çünkü hazır reçete idi, üzerinden işaretleyip verdi.. Anlaştığı firmanın ilacı ve erken diye içim almıyor.. Birde birinde Jelatin(sığır) yazıyor.. Neden böyle bu doktorlar ya?
Özeldeki doktor da Vinalac isimli ilaç yazmıştı bundan 4hafta önce.. Onuda aldım ama yine kullanmaya başlamadım, erken dönemde birikme yapıyor vs yazıldı diye..
Decavit mi alsam dedim.. Onda da A vitamini miktarı fazla gibi geldi.. Bu Avitamininin fazlasının bebekte sıkıntı çıkardığını okumuştum..İlaçtaki fazlası sınırına giriyor mu, bilemiyorum tabi.. Galiba çıldırıyorum, araştırmaktan..
Size hangi ilaçlar yazılmıştı? Özel bir rahatsızlık olmadığı sürece tüm gebeler aynı ilaçları kullanmalı bence..
Herkese günaydınlar, dün sağlık merkezine gittim arayıp duruyorlardı. Kayıt açtılar ocak ayına randevu verdiler kan alacaklarmış. Eğer karar verirsem tetanoz aşısını da o zaman yapacaklarmış.(Yaptırmakta kararsızım da).
Cumartesi de ikili test yaptırıcam, tok karnına mı aç karnına mı gitmek gerekiyor bana hiç bir şey söylemedi dr.um.
hadi gözün aydınGunaydin kizlar gordum tosbigimi cok sukur uslu uslu yatiyodu icim oyle rahatladi ki anlatamam
Oyyy maşallah nasıl da büyüdüler değil mi,kesenin içinde nokta kadarken minnak bı bebiş oldular. Sonuçların da güzel çıkmış gözün aydın canım. Bana erkek gibi geldi,doktor tahminde bulundu muEki Görüntüle 2070979 Günaydın güzel anneler iki gün üst üste bebişimizi gördük ama çok tripli yüzüstü yatıyorilk giderken meyve suyu içtim kıpır kıpırdı, sabahta uyuyordu doktor uyandırdı.İkili taramamız çok güzel çıktı çok şükür.Fotoğrafımız ekte sizin bir tahmininiz var mı?
Tetanoz konusunda kararsız olmanızın bi sebebi var mı bende bu bebeğime ve kendime aşı yaptırmak istemiyorum
Ben kanuniye çok yakın oturuyorum. Sende bu taraflarda mı oturuyosun?Aynen öyle.. yanlarında hemsireleri var tıpkı ozel hastanedeki gibi ama cihazları cok eski.. eldiven takmışlardı vajinal ultrason için.. ama kanuni sultan süleyman hastanesindeki hemotoloji dr.selin berk kadar işini iyi yapan dr görmedim.. hala şaşkınlığı içindeyim guleryuzunun ilgisinin... bak onun için giderim:)
Tok karnınla canımHerkese günaydınlar, dün sağlık merkezine gittim arayıp duruyorlardı. Kayıt açtılar ocak ayına randevu verdiler kan alacaklarmış. Eğer karar verirsem tetanoz aşısını da o zaman yapacaklarmış.(Yaptırmakta kararsızım da).
Cumartesi de ikili test yaptırıcam, tok karnına mı aç karnına mı gitmek gerekiyor bana hiç bir şey söylemedi dr.um.
Yanılma payım çok yüksek bir dahaki ay söyleyeyim dedi, aslında kızımda 2,5 aylıkken söylemişti. Devlet hast. 16.haftadan önce söylemiyor zaten.Oyyy maşallah nasıl da büyüdüler değil mi,kesenin içinde nokta kadarken minnak bı bebiş oldular. Sonuçların da güzel çıkmış gözün aydın canım. Bana erkek gibi geldi,doktor tahminde bulundu mu
Gittinmi canim dr ne olducok panik yaptim yarin kontrol iyi gecerse insallah rahatlayacagim ikinci de rahat olcam diyordum hey gidi heyyy
Bende Adana :)Bende izmirliyim ama adana da yaşıyorum çok sıkıldım izmiri çok özlüyorum
kızlar merhaba..
13+3 deyim . 3 gündür bulantı kusmadan hastanede yatıyordum. dün çıktım doktorum kan sulandırıcı iğne verdı 20 tane eczaneden düşük için olduğunu söylediler.çok da can yakıyo ağlaya ağlaya yapıyorum.aranızda kullanan varmı?
Kızlar ya devlet hastanesinde ki doktor; Duosvit DHA ve Osteocare isimli ilaçları yazdı.. İlaçlara baktım 3.aydan itibaren yazıyor.. Doktor 8 buçuk haftalıksın dedi ama yine de yazdı, al kullan diye.. Nedense içimden kullanmak gelmiyor.. Çünkü hazır reçete idi, üzerinden işaretleyip verdi.. Anlaştığı firmanın ilacı ve erken diye içim almıyor.. Birde birinde Jelatin(sığır) yazıyor.. Neden böyle bu doktorlar ya?
Herkese günaydınlar, dün sağlık merkezine gittim arayıp duruyorlardı. Kayıt açtılar ocak ayına randevu verdiler kan alacaklarmış. Eğer karar verirsem tetanoz aşısını da o zaman yapacaklarmış.(Yaptırmakta kararsızım da).
Doktorum bana herhangi bu vitamin vs yazmadi. 2 kutu folik asit ictim baska icme dedi bir ay karacigeri dinlendirelim ondan sonra ufak tefek takviyelere baslariz dedi cocugun biraz dogal gelismesinden yanayim dedi kimsrlere ozenip detox vitamin vs ilaclari kullanma dedi bana da. Inanin doktorumu cok seviyorum en buyuk sansim cok sukur her konuda guveniyorum onaKızlar ya devlet hastanesinde ki doktor; Duosvit DHA ve Osteocare isimli ilaçları yazdı.. İlaçlara baktım 3.aydan itibaren yazıyor.. Doktor 8 buçuk haftalıksın dedi ama yine de yazdı, al kullan diye.. Nedense içimden kullanmak gelmiyor.. Çünkü hazır reçete idi, üzerinden işaretleyip verdi.. Anlaştığı firmanın ilacı ve erken diye içim almıyor.. Birde birinde Jelatin(sığır) yazıyor.. Neden böyle bu doktorlar ya?