• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Pıhtılaşmanın olduğunu nasıl öğrendiniz doktor test felan mı istedi şüphelenip normal de istemiyorlar o yüzden soruyorum
Benim ilk hamileliğimde bebek karnımda öldü kürtajdan sonra doktorum pıhtılaşmadan şüphelendi sanırım hamile kalır kalmaz gel coraspin vericem dedi bende işkillendim niye böyle dedi diye araştırdım pıhtılaşmadan bahsediliyordu nette genelde bende kendim üniversite hastanesine gidip araştırdığım testleri yaptırdım Dediğiniz gibi doktor istemedi bu biraz benim dikkatim ile belirlendi burada bugün bir arkadaş kendinizin doktoru olun yazmış aynen öyle... Ben doğal akışına bıraksaydım işim zordu

Kızlar kan sonuçlarımda çıkmış düşük risk diyor ama ben değerlerden anlamıyorum bilenler daha önce hamilelikte yaptıranlar yorumlayabilir mi sonuçları
Sonucun güzel canım 4000de 1 ihtimal yani riskin çok düşük birde bebeğin erkek ;) ordaki sonuçtan tahmin ediyorum

Benimki yatar hiç itiraz etmez ama fix her gece kaçar gelir bazen farketmiyorum bile bir kalkıyorum yanımda:)bazen de çok hoşuma gidiyor ya yatsınlar yapabildikleri kadar:)ben 1,5 yaşında ayrı yatırdım hep ama aklı erince yine geliyorlar yanına:)
ben vardiyalı çalışıyordum bir dönem o ara çok özlüyorduk birbirimizi bende izin veriyordum yanımızda yatmasına öyle öyle alıştı :) şimdi uyku zamanı deyince ilk adresi bizim oda, sesimizi çıkarmazsak mutluluktan bayıla bayıla uyuyor açıkçası hoşuma gidiyor şurda 5-6 seneye ergenlik triplerine girecek yanına yaklaştırmaz :))

Merhaba arkadaşlar
Geçen hafta bebeğimi kaybettim, 8,5 aylıkken Kalbi durmuş ve kürtaj oldum
Elim varmadı yazmaya, bir cesaret şimdi yazabildim..
Beni listeden çıkarabilirsiniz
Biliyorum ki herşey bizim için, mutlu ve mutsuz anların hepsi hayatın bir parçası, ama çok çok zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah..
Hepinize dua edeceğim, sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucağınıza almanız için.
Ne olur sizler de bana dua edin hemen atlatmam ve en kısa zamanda anne olmam için..
Çok güzel bir grupsunuz bir daha böyle bir grup bulabilir miyim bilmiyorum ama arada gelir bakar selam veririm sizlere :)
Kendinize iyi bakın ve Allah’a emanet olun ❤️
canım benim çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli tekrardan bir gebelik nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaşlar
Biliyorum ki herşey bizim için, mutlu ve mutsuz anların hepsi hayatın bir parçası, ama çok çok zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah..
Hepinize dua edeceğim, sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucağınıza almanız için.
Ne olur sizler de bana dua edin hemen atlatmam ve en kısa zamanda anne olmam için..
Çok güzel bir grupsunuz bir daha böyle bir grup bulabilir miyim bilmiyorum ama arada gelir bakar selam veririm sizlere :)
Geçmiş olsun canım.Rabbim sabir versin sana da bana da.nasıl bi duygudur bilirim.ama inan geçecek.üzüntün bu kadar kalmicak.Rabbim sabır veriyor.
bende bu gruptaydım.6+1de kalbi durmuş bebeğimin.8+6da kürtaj oldun ve bu güzel gruptan ayrıldım.ara sıra girer bakarım buraya.hamişler nasıl olmuşlar diye.
Benim bebeğim yâşasaydı 12 haftalik olcaktı.cinsiyetini öğrenecektim şimdi.
1 kasımda kürtaj oldum.korunma süresindeyim.yeniden hamile kalmak istiyorum.ins seninle bi grupta yeni hamişler olarak karşilaşırız.

Merhaba arkadaşlar
Çok geçmiş olsun. Allah hayırlısıyla yeniden gebelik nasıp eder inşallah.

Bende ilk hevesle gereksiz şeylerle doldurmak istemiyorum odayı ve dediğim gibi montessoriye göre döşemek istiyorum.
İlk etapta park yatak 1 yaşından sonra da montessori olur gibi gözüküyor, artık okula başlama zamanında da genç odası olur heralde eğer fikirlerimiz değişmez ise :) Biraz daha araştıralım bakalımm.

Yani elk etapta sadece park yatakmi alicaksin cnm sen bebek odasini 1 yasindan sonrami yapicaksin?

Ben halkalıda oturuyorum. Atakent acıbadem hastanesine kontrole gidiyorum. Bende genetik testlerimi kanunide yaptırdım ama nedense dr lardan hiç memnun kalmadım. Sana iyisi denk geldi heralde. 3,5 yıl oldu ben yaptıralı
Bende bakırköy acibademde karar kıldım.. halkalida kiz kardeşim oturuyodu iyi bilirim:) valla bende sasiridm hemotolog acayip iyiydi ben genetik testleri yaptırmistim götürdüm bakalim ne aşamada dedi bir kaç test daha verdi belki bunlara gerek bile kalmaz dedi

Merhaba arkadaşlar
Tez zamanda aramiza dön Inşallah.. burda okudukça görüyorum ki bu yol zorlu bi yolmuş

Yani napmali canim sence.tecrubelisin sen belli.oda yapmak boşa masrafmi yani?sadece bi park yatak is gorebilirmi yani?
Görüyor hiç şüphen olmasın hemde çok güvenli.gerekirse yan odaya alırsın yatağı yine odası ayrı olmuş olur:)böylelikle sizin odaya da alışmamış olur tabi 6 ay 10 Aydan sonra falan.

Merhaba arkadaşlar
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalırsınız

Kızlar sol bacağının yanında kalça kemiğine doğru ağrı var neden olur bilen var mı :(
Burda bir kaç kişiden de aynı şeyi duymuştum.

Bende bakırköy acibademde karar kıldım.. halkalida kiz kardeşim oturuyodu iyi bilirim:) valla bende sasiridm hemotolog acayip iyiydi ben genetik testleri yaptırmistim götürdüm bakalim ne aşamada dedi bir kaç test daha verdi belki bunlara gerek bile kalmaz dedi
Ben 3 yıl önce bakırköy acıbademde çalışıyodum baya ortak noktalarımız var :KK45: dr un kim? Benim zamanımda kadın doğum bölümü iyi değildi. Kadın çalışanlar olarak başka hastanelerde dr a giderdik kendimiz için. Orda doğum yapanlarında çok şikayeti var internette. Sen mutlaka araştırmışsındır ama ben genede söyliyeyim dedim

Kizlar bu sorucam soru ozellikle 2 kez anne olucaklara yada farketmez ilk kez olucaklarinda neler dusundugunu bilmek isterim dogrusu.anneler sizce bebek odasi yapmak mantiklimi?yoksa park yatak mi almak lazim yada sadece bi besik????fikirlerinizi cok merak ediyorum
Ben 3. Ye hamileyim. Sana kesinlikle park yatak oneririm. Bebek odasi biraz buyuyunce guzel durmuyor genc odasi gibi. Ben 3 yasina kadar park yatakta yatirdim. Zaten cogu gece yanimda da yatiyordu. Bebek odasinda yatmiyor emziriyorsun zaten ki benim gibi 2 sene emziyorsan zaten kucaginda ooluyor.Sonra ona guzel bir genç odasi aldim. Saglam da olunca senelerce kullanir. Bizim ki 4 yildir kullaniyoruz ama baksan yeni gibi. Bebek odasi alan butun tanidiklarim pisman oldular

Ablam ayni bu tip karyolanin oda takimini almisti.suan yegenim alti yasinda karyola buyudugu icin suan tek kisilik yataginda yatiyor ve uzun sure de kullanacaga benziyor.bebekken yatagin yanindaki bölmeyi alt değiştirme yeri olarak kullandik ve onun alti da dolap.oraya bezlerini koyduk.önü cekmece.sonrada o dolapli bolmeyi cikardilar buyuk yatak oldu bi tasla iki kus:) montessori iyi hos ben de cok isterim ama durumu iyi olana hos.sonra tekrar değiştirmek gerekicek bastan odayi

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-23-19-45-14-328_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2017-11-23-19-45-14-328_com.android.chrome.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 50
Back
X