- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #9.561
Bende cumartesi yaptırıcam bakalım ne çıkıcak.Sağolun kızlar inşallah hepiniz güzel haber ve sonuçlarla atlatırsınız bu 2 li test dönemini. Her şeyin hep hayırlısını yaşamak dileğiyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cumartesi yaptırıcam bakalım ne çıkıcak.Sağolun kızlar inşallah hepiniz güzel haber ve sonuçlarla atlatırsınız bu 2 li test dönemini. Her şeyin hep hayırlısını yaşamak dileğiyle
Güzel sonuçlar çıkacak ve sonuda güzel olacak inşallahBende cumartesi yaptırıcam bakalım ne çıkıcak.
Benim ilk hamileliğimde bebek karnımda öldü kürtajdan sonra doktorum pıhtılaşmadan şüphelendi sanırım hamile kalır kalmaz gel coraspin vericem dedi bende işkillendim niye böyle dedi diye araştırdım pıhtılaşmadan bahsediliyordu nette genelde bende kendim üniversite hastanesine gidip araştırdığım testleri yaptırdım Dediğiniz gibi doktor istemedi bu biraz benim dikkatim ile belirlendi burada bugün bir arkadaş kendinizin doktoru olun yazmış aynen öyle... Ben doğal akışına bıraksaydım işim zorduPıhtılaşmanın olduğunu nasıl öğrendiniz doktor test felan mı istedi şüphelenip normal de istemiyorlar o yüzden soruyorum
Sonucun güzel canım 4000de 1 ihtimal yani riskin çok düşük birde bebeğin erkekKızlar kan sonuçlarımda çıkmış düşük risk diyor ama ben değerlerden anlamıyorum bilenler daha önce hamilelikte yaptıranlar yorumlayabilir mi sonuçları
ben vardiyalı çalışıyordum bir dönem o ara çok özlüyorduk birbirimizi bende izin veriyordum yanımızda yatmasına öyle öyle alıştı :) şimdi uyku zamanı deyince ilk adresi bizim oda, sesimizi çıkarmazsak mutluluktan bayıla bayıla uyuyor açıkçası hoşuma gidiyor şurda 5-6 seneye ergenlik triplerine girecek yanına yaklaştırmaz :))Benimki yatar hiç itiraz etmez ama fix her gece kaçar gelir bazen farketmiyorum bile bir kalkıyorum yanımda:)bazen de çok hoşuma gidiyor ya yatsınlar yapabildikleri kadar:)ben 1,5 yaşında ayrı yatırdım hep ama aklı erince yine geliyorlar yanına:)
canım benim çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli tekrardan bir gebelik nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar
Geçen hafta bebeğimi kaybettim, 8,5 aylıkken Kalbi durmuş ve kürtaj oldum
Elim varmadı yazmaya, bir cesaret şimdi yazabildim..
Beni listeden çıkarabilirsiniz
Biliyorum ki herşey bizim için, mutlu ve mutsuz anların hepsi hayatın bir parçası, ama çok çok zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah..
Hepinize dua edeceğim, sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucağınıza almanız için.
Ne olur sizler de bana dua edin hemen atlatmam ve en kısa zamanda anne olmam için..
Çok güzel bir grupsunuz bir daha böyle bir grup bulabilir miyim bilmiyorum ama arada gelir bakar selam veririm sizlere :)
Kendinize iyi bakın ve Allah’a emanet olun![]()
Geçmiş olsun canım.Rabbim sabir versin sana da bana da.nasıl bi duygudur bilirim.ama inan geçecek.üzüntün bu kadar kalmicak.Rabbim sabır veriyor.Merhaba arkadaşlar
Biliyorum ki herşey bizim için, mutlu ve mutsuz anların hepsi hayatın bir parçası, ama çok çok zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah..
Hepinize dua edeceğim, sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucağınıza almanız için.
Ne olur sizler de bana dua edin hemen atlatmam ve en kısa zamanda anne olmam için..
Çok güzel bir grupsunuz bir daha böyle bir grup bulabilir miyim bilmiyorum ama arada gelir bakar selam veririm sizlere :)
Çok geçmiş olsun. Allah hayırlısıyla yeniden gebelik nasıp eder inşallah.Merhaba arkadaşlar
Bende ilk hevesle gereksiz şeylerle doldurmak istemiyorum odayı ve dediğim gibi montessoriye göre döşemek istiyorum.
İlk etapta park yatak 1 yaşından sonra da montessori olur gibi gözüküyor, artık okula başlama zamanında da genç odası olur heralde eğer fikirlerimiz değişmez ise :) Biraz daha araştıralım bakalımm.
Daha sonra normal yatağa dönüşecek korkuluklu yataklı olan odalar var onlardan daha kullanışlı olur benceBebek odasimi diosun cnm?
Bende bakırköy acibademde karar kıldım.. halkalida kiz kardeşim oturuyodu iyi bilirim:) valla bende sasiridm hemotolog acayip iyiydi ben genetik testleri yaptırmistim götürdüm bakalim ne aşamada dedi bir kaç test daha verdi belki bunlara gerek bile kalmaz dediBen halkalıda oturuyorum. Atakent acıbadem hastanesine kontrole gidiyorum. Bende genetik testlerimi kanunide yaptırdım ama nedense dr lardan hiç memnun kalmadım. Sana iyisi denk geldi heralde. 3,5 yıl oldu ben yaptıralı
Tez zamanda aramiza dön Inşallah.. burda okudukça görüyorum ki bu yol zorlu bi yolmuşMerhaba arkadaşlar
Görüyor hiç şüphen olmasın hemde çok güvenli.gerekirse yan odaya alırsın yatağı yine odası ayrı olmuş olur:)böylelikle sizin odaya da alışmamış olur tabi 6 ay 10 Aydan sonra falan.Yani napmali canim sence.tecrubelisin sen belli.oda yapmak boşa masrafmi yani?sadece bi park yatak is gorebilirmi yani?
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kalırsınızMerhaba arkadaşlar
Magnezyum eksikliğinden olabilir vitaminsel birşeydir yani önemli olduğunu düşünmüyorumKızlar sol bacağının yanında kalça kemiğine doğru ağrı var neden olur bilen var mı
Burda bir kaç kişiden de aynı şeyi duymuştum.
Ben 3 yıl önce bakırköy acıbademde çalışıyodum baya ortak noktalarımız varBende bakırköy acibademde karar kıldım.. halkalida kiz kardeşim oturuyodu iyi bilirim:) valla bende sasiridm hemotolog acayip iyiydi ben genetik testleri yaptırmistim götürdüm bakalim ne aşamada dedi bir kaç test daha verdi belki bunlara gerek bile kalmaz dedi
Ben 3. Ye hamileyim. Sana kesinlikle park yatak oneririm. Bebek odasi biraz buyuyunce guzel durmuyor genc odasi gibi. Ben 3 yasina kadar park yatakta yatirdim. Zaten cogu gece yanimda da yatiyordu. Bebek odasinda yatmiyor emziriyorsun zaten ki benim gibi 2 sene emziyorsan zaten kucaginda ooluyor.Sonra ona guzel bir genç odasi aldim. Saglam da olunca senelerce kullanir. Bizim ki 4 yildir kullaniyoruz ama baksan yeni gibi. Bebek odasi alan butun tanidiklarim pisman oldularKizlar bu sorucam soru ozellikle 2 kez anne olucaklara yada farketmez ilk kez olucaklarinda neler dusundugunu bilmek isterim dogrusu.anneler sizce bebek odasi yapmak mantiklimi?yoksa park yatak mi almak lazim yada sadece bi besik????fikirlerinizi cok merak ediyorum