• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Usutmussundur canim.nefes alirken agrida artma oluyorsa kas agrisidir
Gebelikte carpinti oluyor oyle biseyse normal bende carpinti oluyor arada

Yok canim carpinti diil.evet bazen nefes alirken igne batar gibbi oldu.nette baktim kas skişmasi dio ama..usutcek bisi yapmadim cnim evden ckmiyom evim sicak

Usutmekten agriyabilir canım. Sıcak tut o bolgeni ve hafif hafif masaj yap,kas ağrıları olabilir. Benim de sağ gogsumun orası batiyordu geçenlerde ,geçti sonra kendiliğinden

Insan korkuyo ya soldan batinca Allah korusun.usutcek bisi yapmadim cnm evden cikmadim ki..evde sicak.masaj yapiuom evet cnm.ins normaldir cnm buu

Merhaba kizlar.Bnim gibi 12 haftasina girenler Ikili taramalarinz yapildi mi?Bn haftaya saliya randevu aldm.Henuz yapmadk ikili taramayi bilgi verirmisnz?:))
Canım bende 13 um.
Ultrason ile burun kemiğine ve ense kalınlığına bakıyor doktor. Sonra da kan alıp ordan bakıyorlar.

Canım maşallah sen ne zaman 12 oldun ya? Sanki, ben senden önce kalp atışını duymuştum.. Daha ben 9. Haftadayım..
Hadi inşallah randevun da çok güzel geçer..

Bnimki doktor yüzünden duyulmamişti canm :/ biz simdi 11+5 siz ama bu sata göre.Ultrsondada 11+3 çuz :KK66: daha konturolum gelecek sali aralikta.O zamana kadar 13 falan oluruz:)

Ay bu doktorlarrr..
Benimde sat 6 Eylül ama daha 9 dayız bakalım.. İnşallah sağlıcakla alırız kucaklarımıza.. :anneadayı::emir_bebek:
Geç döllenme olmuştur kuzum benim de 6 eylül 11+4 dün şuan sanırım ben bugün fazla hareket ettim hafif kahve rengi akıntım geldi uzun süredir yoktu böyle korkuyorum valla

Geç döllenme olmuştur kuzum benim de 6 eylül 11+4 dün şuan sanırım ben bugün fazla hareket ettim hafif kahve rengi akıntım geldi uzun süredir yoktu böyle korkuyorum valla
Aynen öyle canım ama ürküyorum yine de..

Off yaa, bu hamilelik yarı delilik kesin.. Canım sen progestan filan kullanıyor muydun? Biraz yorulduysan ondan olabilir..
Bende dün ilk defa çıkardım, çok kötüydüm.. Bugün ise hiç bulantım olmadı, karnım ve göğüslerim indi resmen.. :skandal: çok korkuyorum..
Allahım tekrar aynı duyguları yaşatmasın inşallah.. Rabbim bize bağışlasın yavrularımızı.. :dua:

Ay herşey ters olmak zorundamı. Biri çıkmak istemez zorla çıkar. Biri çıkmak ister çıkana kadar mahvolur bu ney ya :)
Ama buna şükür kızlar eşiniz yanınızda en azından benim oda yok. Kv kp ile imtihan oluyorum

Eşin nerede canım ? Çok zor ya. İsterse melek olsunlar, ilk gebeliğin eşin olsun onunla yaşayalım bu heyecanı ister insan..

Bu arada benim pantolonlarım bacaktan değil ama göbekten dar gelmeye başladı düğmesi açık geziyorum baya rahat olduğum yerlerde :KK70:gebe pantolonu almak içinde erken galiba.. ne yapsam ?

Eşin nerede canım ? Çok zor ya. İsterse melek olsunlar, ilk gebeliğin eşin olsun onunla yaşayalım bu heyecanı ister insan..

Bu arada benim pantolonlarım bacaktan değil ama göbekten dar gelmeye başladı düğmesi açık geziyorum baya rahat olduğum yerlerde :KK70:gebe pantolonu almak içinde erken galiba.. ne yapsam ?

Eşim askeri personel canım görevde..
Alabilirsin bence nasıl olsa giyeceksin

Back
X