• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya bayanlar ben mi abartıyorum ama günlerdir bu halsizlik bu can sıkıntısı baş ağrıları bulantılar boğazda geçmeyen ha çıkarttım ha çıkartıcam hissi sürekli ev de olmak artık çok bunaltıcı gelmeye başladı iyi hissetmiyorum hiç kendimi
bıraz dısarı çık yuruyus yap canım. surekli evde ınsan kendini dinliyor

Bende bunalımdayım eşim zorla alışverişe çıkarmaya çalışıyor, alışveriş yapınca düzeleceğimi sanıyor :KK12: havalarında etkisi var biraz:KK69:

bugün arkadaşımın daveti vardı oraya da gitmeyeceğim kalabalıkta daha da kötü oluyorum en huzurlu yer evim ve koltuğum şu an :KK37:
bende sallanan koltuk ıstıyorummmm

@Kizilcik123 hamileyken alırlar. Eşim de bize yakın ASMye gittiğinde doluyuz demişler. Ancak hamileyken alırız demişler. Gerçi başka yere taşındık gerek kalmadı.
Arkadaşlar ben de ASMyi değiştireceğim. Hemşirelere hamile kaydı yaptırmam gerekiyor dedim. Tamam deuip odaya aldılar. Sonra başkası geldi. Kayıt yaptıracak mısın dedi. Sanki gerek yokmuş gibi. Yaptırmam gerekiyorsa yaptıracağımı söyledim. Kan verirken damarımı dürtüp duruyorlar kolum morarıyor. Geçen sefer fındık gibi şişmişti. Mümkünse başka yere kaydımı aldıracağım. Tetanoz aşısı 20. haftaymış bu arada.

Kızlar ben de cumartesi günü ikili test için gittim, ultrasona girdim bebek pozisyonu uygun değilmiş ölçüm için, dr biraz ultrason cihazıyla dürttü felan ama yok yani azcık hareket ediyor duruyor, ana babası gibi tembel olacak heralde :KK70: Gitmeden çikulata da yemiştim halbu ki, neyse Dr yarım saat sonra tekrar bakalım dedi, o arada 1 çikolata daha yedim sonra tekrar baktılar daha iyi dedi pozisyonu. Ultrason raporunu hemen verdiler herşey normal yazıyor okuduğum kadarıyla, kan testi de 3 gün sonra çıkacakmış. Sonra hepsini Dr.a göstereceğim.

Haa bu arada dr.um kemikleri iri erkek olabilir dedi ama kesin bir şey söylemedi :KK70: Bakalım ne çıkıcakk.

Ayni benimki.tembel tembel bi kipirdatmadi poposunu:) neyseki zar zor ense kalinligini olctu ama cinsiyeti tam goremedi kipirdamadigi icin en son kiza benziyor dedi daha once iki kez erkek demisti pipisinin fotosunu bile cikarmisti:D

Bu arada Dr. folik asiti kesti, Decavit, d3 damlası ve pembe renkli bir demir ilacı verdi artık bunları içiceksin diye, aldım ama ben de biraz karşıyımdır ilaca, test mest yapmadan vermelerini doğru bulmuyorum böyle şeyleri. Dün kullanmaya başladım ama bugün işte zor yetiştim lavaboya demir ilacımı kusturdu anlamadım sabahları aç karnına içiliyormuş. Böyle devam ederse kullanmıcam Dr.a söyleyeceğim. Size verdi mi bu ilaçlardan?

Canim bana da decavit,damla ve balik yagi verdi.zaten tahlillere bakmislardi ya ordan biliyor kansizligim oldugunu ama smdilik bulantim oldugu icin baslamicam.ben surup iciyordum gebelikten once maltofer yine aynisina devam edicem

Eskisehir merkez. Eşimin aile hekimi kabul etmedi. Eve en yakın sağlık ocağı yüzüme bile bakmadı doluyuz dedi. Mesai saatleri içinde gidemeyecegimiz için mecburen özele gidiyoruz çocuk doğunca da öyle olacak muhtemelen. Bir de iş yerinin yanındakine gidip gebeyim diyeyim bakalım nolcak. Ama cidden son şansları peşlerinden kosamam kim ceza oduyorsa ödesin.

Sen kayit yaptirmadiysan kimse ceza almaz senden sorumlu kimse yok sonucta.kendi hastasi olur da haber etmezsen o zaman ceza alirlar

Eskisehir merkez. Eşimin aile hekimi kabul etmedi. Eve en yakın sağlık ocağı yüzüme bile bakmadı doluyuz dedi. Mesai saatleri içinde gidemeyecegimiz için mecburen özele gidiyoruz çocuk doğunca da öyle olacak muhtemelen. Bir de iş yerinin yanındakine gidip gebeyim diyeyim bakalım nolcak. Ama cidden son şansları peşlerinden kosamam kim ceza oduyorsa ödesin.

ne kadar saçma canım ya bizim asm dekiler nerdeyse her ay arıyorlardı hamilelik yada belirtiniz varmı diye. geçikirsen hemen gel kanından bakarız diyolardı. nasıl gidiyo şikayetiniz varmı diye arıyolar hala. kendi doktorumdan daha ilgililer :)

Kızlaaar nasılsınız ? :KK200:

Ay benim mide bulantılarım hala gecmedi :KK43:
6. Haftadan beri öldürüyor beni akşam eşime ruhumu teslim ediyorum dedim resmen ölüyorum sandım. :ruh: tansiyonum düşüyor gözlerim kararıyor :KK53: ay ne zaman biticek :KK57:

Birde mide yanmam müthiş :super:

Kızlaaar nasılsınız ? :KK200:

Ay benim mide bulantılarım hala gecmedi :KK43:
6. Haftadan beri öldürüyor beni akşam eşime ruhumu teslim ediyorum dedim resmen ölüyorum sandım. :ruh: tansiyonum düşüyor gözlerim kararıyor :KK53: ay ne zaman biticek :KK57:

Birde mide yanmam müthiş :super:
Benim de gözlerim kararıyor birden bire basim zonkluyor sanki kendimi zor oturtuyorum yoksa vallahi düşüp kalıcam

Ayni benimki.tembel tembel bi kipirdatmadi poposunu:) neyseki zar zor ense kalinligini olctu ama cinsiyeti tam goremedi kipirdamadigi icin en son kiza benziyor dedi daha once iki kez erkek demisti pipisinin fotosunu bile cikarmisti:KK70:
anam benimki kafa üstü amuda kalkmış bi hareketli bi hareketli ama işte benim kilodan dolayı cinsiyeti diyemedi

Back
X