• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
fnd_50 fnd_50 @mi-nick P pamukefe kızlar birden kesildi bugün o yüzden sordum yoksa çok sorun etmem böyle şeyleri. Yarın doktora randevu aldım bi bakacağım hem merak ediyordum.
Ne kadarlık oldu canim 3 ayi gectiyse yani 12 hafta dolduysa bulanti vs bitiyormus ya daha rahat geciyormus ikinci 3 ay. Belki o yuzdendir icini ferah tut insaALLAH bisey olmaz doktora git icin rahatlasin

kızlar günaydın, bebek hareketlerini hissettim sanki dün ama emin değilim bu kadar erken olabilir mi 2.hamilelikte?
Ya ben sabahlari karnimi izliyorum ya da sirt üstü uzaninca sanki karnım seyiriyor gibi oluyor ya ben öyle inanmak istiyorum ihtimal veremiyorum cok erken diye sen nasil hissettin ne gibiydi

Bende dün pasta yedim 2 dk sonra karnım altı seyirdii. Dedim heralde bebek hareketlendi. Ama biliyorum ki bebek değil ama bir umut işte:D

Ne kadarlık oldu canim 3 ayi gectiyse yani 12 hafta dolduysa bulanti vs bitiyormus ya daha rahat geciyormus ikinci 3 ay. Belki o yuzdendir icini ferah tut insaALLAH bisey olmaz doktora git icin rahatlasin
10 haftalık daha erken değil mi
Benim de dün birden kesildi yarın iyi haberler alırız umarım :dua:
İnş canım

IMG_4675.webp

Eklentiler

• IMG_4675.webp
    IMG_4675.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar merhaba ben Temmuz annelerinden misafir olarak geldim ve bizim topik mide bulantısından geçilmiyor siz bizden daha tecrübelisiniz diye size sormak istedim bulantılarınız geçti mi ve ya azaldı mı azaldıysa kaçıncı haftada azaldı :KK43:

Benim ne gecti ne azaldi:( daha bu sabah kalkar kalkmaz cikardim.smdide is yerinde kusmamak icin cabaliyorum.normalde 3.aydan sonra gecer derler ama benim bi gun var bi gun yok.var oldugu gunler sabah aksam cikariyorum gun boyuda bulanti devam.olmadigi gunler yemek yerken bulanti oluyor ama sansli gunumdeysem cikarmiyorum

Benim ne gecti ne azaldi:KK43: daha bu sabah kalkar kalkmaz cikardim.smdide is yerinde kusmamak icin cabaliyorum.normalde 3.aydan sonra gecer derler ama benim bi gun var bi gun yok.var oldugu gunler sabah aksam cikariyorum gun boyuda bulanti devam.olmadigi gunler yemek yerken bulanti oluyor ama sansli gunumdeysem cikarmiyorum
Acaba ikiz mi bebeğiniz?

Kızlar ben dayanamıyorum. Psikolojim alt üst oldu. Bugün devlet hastanesine bi gitmeyi düşünüyorum. Artık görmek istiyorum. 20 gün daha bekliyemicem. 20 gün sonra da kendi doktoruma giderim. Ama çok endiseleniyorumm. Iyi mı diye..
Eşimle de bir türlü irtibata geçemiyorum.. Bütün gün kapalı telefonu off :(

İnsanın bi tanecik de olsa bi evladının olmasi yine içini rahatlatiyordur o zaman ben de korkmayabilirdim belki. Yabancı kaynaklar da düşüğün sebebinin pıhtılaşma olup olmadığının iyi araştırılması gerektiğini söylüyor. Folik asitin hamilelik ilerlese de kullanılması gerektiğini. Bir de heterozigot ise kullanilmasa da olur diyen makaleler var. Biraz sanırım şans ve Allah'a emanet geçireceğiz bu günleri.
Bendede heterozigot var ama yinede iğne kullaniyorum.. Allaha emanet cocuklarimiz

Ya ben sabahlari karnimi izliyorum ya da sirt üstü uzaninca sanki karnım seyiriyor gibi oluyor ya ben öyle inanmak istiyorum ihtimal veremiyorum cok erken diye sen nasil hissettin ne gibiydi
ilk küçük tepik hissettim akşam yemeğinde sabaha doğru da sol tarafımda toplanmış dönüyor gibi hissettm.. yakın takipteyim artık bir daha olursa kesin hareket diyebilecğeim :)

Merhaba kızlar bende ilk başlarda olmayan kusma yeni yeni çıkıyor öldüm resmen bide gribim offf başım catlıyor doğrusu lavaboya zor yetiştim kendimden tiksindim resmen ilk hafta yoktu bu kusma nerden çıktıysa :KK43::rolleyes:

Back
X